luleå!

Tjena mittbena!
fasiken vad jag är sliten men förståerligt med tanke på att jag hållt igång sedan halv sex imorse. läkaren ringde iallafall tillbaka och sa att hon skrivit ett recept så var in på apoteket och hämtade ut det. peppar peppar att det funkar, ni håller väl tummarna med mig? :) hann precis i tid till körlektionen sen hämtade jag ut pengar och käkade på sub land med nina och sara innan sandra hämtade mig och vi begav oss mot luleå :) vi är ett jävla smidigt team vi, sämst lokalsinne men nog fan hittade vi galant, utan hjälp, de är grejor det ;) köpte barbordet och stolarna sen gjorde vi storheden. fyndade bland annat en ny klösbräda till kissen, en tavel hylla, två nya mattor, en glasfil, lite ljus, antifläng och massa andra nödvändigheter ;)

Sen jag kom hem har jag hunnit tvätta tre maskiner och burit ner bordet + stolarna i förrådet. ingen idé att sätta upp det innan flytten. dock blir vi utan bord imorgon eftersom det kommer en tjej och hämtar vårat glasbord. så vi får ha utemöblerna under julen;) sofia har även varit hit en sväng och hjälp mig.
Men nu ska jag tjata lite mer på sandra, annars hämta tvätten, ta medicinen och sova :) sovgott!

Tusen Tack Sandra för en toppen dag, hjärtan till dig :)


Kommentarer
sofia

Varför har du inte varit shysst och inte hört av dig då du visste att jag ville göra nå ?

2008-12-21 @ 00:00:29
URL: http://soofiabergs.blogg.se/
sofia

Haha, men då gjorde ni juh inte så mkt. Sa till dig tidigare att jag inte hade nå gratis sms sen har jag knappt nå pengar på mobilen. Och sen sa du aldrig vart du skulle så ..

2008-12-21 @ 17:07:11
URL: http://soofiabergs.blogg.se/
sofia

inte sugen på att göra något? ville göra allt förutom att endast sitta inne. Nej, du är ingen pass upp, och har inte sagt det heller men du kunde juh ha vart snäll och tänkt på mig eftersom jag ville hitta på något. Men ork it tjaffsa om hejjna nå mer, gjort är gjort :)

2008-12-21 @ 18:24:37
URL: http://soofiabergs.blogg.se/
Emma

snyggo, vad händer på nyår egentligen? :) inte nå jävla fjällen va?;) vi kan bryta den trenden ;)

2008-12-22 @ 12:28:12
URL: http://emstaar.blogg.se/
sofia

TACK ÄLSKLING! :D

2008-12-23 @ 00:30:58
URL: http://soofiabergs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0