är du full?

Jag är faktiskt nykter ikväll, äändå är det jag som får smset "någon som inte kan hantera alkoholen kanske" jag är så l e s s . Har du nånsin ställt dig frågan om det kanske är dig själv du snackar om? för de är enbart dom kvällarna du dricker som du skriver till mig.. i mina ögon är du fortfarande så långt under sko sulan man kan komma & kommer nog aldrig komma högre upp.

jag förstår bara inte hur kan man behandla en annan männsika på det där viset, och speciellt inte någon som sägs vara hela ens värld. varför vill man utsätta den för hjärtekross?
vet inte ens varför jag sitter och skriver den här skiten för du lär inte ens läsa det. antar att det är bara för att jag ska få ut det, för ringa dig är det sista jag kommer göra. krävs en riktigt bra förklaring för att jag ens ska vilja titta åt ditt håll igen.


Kommentarer
Mikaela

Men smiiid då tkr jag absolut att du ska komma!! Du har juh sovplats hos mig garanterad ;) Men då styr vi älvsbyn! Bara säga till när ;> det är väl typ jämt nån ferre om helgerna här, det är juh trots allt älvsbyn haha. Så vad pysslar du med dåå?

2008-11-09 @ 18:13:18
URL: http://lillamiii.blogg.se/
Emma

Jo, på fredag ska jag festa.. så då styr vi nå ;)

2008-11-10 @ 14:55:51
URL: http://emstaar.blogg.se/
sofia

Klarat C fasen nuuu :)))

2008-11-11 @ 09:18:46
URL: http://soofiabergs.blogg.se/
Mikaela

Jaa alltså jag vet inte riktigt! Nu till helgen ska jag iaf bara vara hemma & plugga, så det blir då inge ferre nu. :p Men jag hör av mig så fort jag vet när vi kan ta det ;) Okok, fan tvätta det behöver jag också göra... just nu sitter jag på skolan, är så jäävla trött men jag har typ en timmes lektion kvar. Bläääää är så less. Dålig vecka haha. :p

2008-11-11 @ 10:17:10
URL: http://lillamiii.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0