Godmorgon fredag!

Hejhopp! Alla sovit gott? Själv är jag så himla trött att det är ett under att jag tog mig upp imorse för att träffa överläkarn. Mötet gick klockrent, ska få tillbaka min medicin som forhoppningsvis stabliserar upp mitt humör en aning. (lär behövas) Sen förnyade vi även några recept när vi lika träffades. Nu är jag hemma igen och la mina tankar på att sova en skvätt till men tror jag skippar den idéen och kryper ner med mina hjärtan i soffan ett tag tills jag orkar duscha :) Fredag idag och jag har ingen som helst aning om vad som händer, går ju på antibiotika så en lugn sådan blir det iallafall.

Igår var jag förbi mormor och morfar så jag kunde kopiera alla papperna så nu är dom iväg skickade, hann även förbi farfar som fyllde min bil full :) tusen tack! så nu äre bara glida, slipper jag tänka på den kostnaden ett tag ;>
nåja soffan var det nu. Call me bitches!


Kommentarer
Sara

Det är ännu konstigare eftersom jag hade knappt kommit hem när det där inlägget skrev. Jag står alltid för vad jag skriver.

2009-02-20 @ 10:51:20
URL: http://sabacla.blogg.se/
I d a - T a l l h e d :)

hejsan!

jo tack. jag mår bra. gift och lycklig ;) va kul att se dig. hur är de med dig då? kram

2009-02-20 @ 18:08:40
URL: http://idatallhed.blogg.se/
Sara

Okej, nu har den "sara" som skrev åt dig också skrivit åt mig så nu var det löst.

Jag står för mina handlingar, jag har bett om ursäkt för vad jag kalla dig. Om jag kan gå vidare från vad jag har gjort, när kan du göra det?

2009-02-20 @ 18:18:40
URL: http://sabacla.blogg.se/
En annan sara

ville bara säga till dig att det inte är sabacla som skrivit under namnet sara utan det är jag som oxo heter sara - otroligt va?? kolla in statistiska centralbyrån å kolla hur många som heter sara, finns nog nårgra stycken!!!

2009-02-21 @ 00:01:01
Mikaela

Haha jag förstod väl det :p Aaah nu äter hon juh det mesta iaf :)



Okok då skaaa jag se den ;D

2009-02-21 @ 00:04:44
URL: http://lillamiii.blogg.se/
Leia

Hoppas det blir bättre snart då.

2009-02-21 @ 13:21:29
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Sofi :)

Hej Sandra, det var ju inte igår:P Hur leker livet med dig? Vad är det för medecin du fått utskrivet?Låter inte speciellt trevligt att ha sådanna humörsvägningar:( Det är bara bra med mig just nu, men som för alla andra så är det en ständig berg och dalbana! /Sofi

2009-02-22 @ 15:10:29
URL: http://silversun.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0