dumma sj!

Åh har suttit flera timmar nu och försökt boka biljett hem, deras hemsida går så segt och hänger sig hela tiden. Till råga på allt så har priserna hunnit stigit flera hundra kronor under dessa timmar också. Känns inte alls så kul när jag dessutom inte vill hem utan är mer eller mindre tvingad pga allt jag har hemma som måste göras..
Har iallafall lyckas boka en onödigt dyr resa nu med tre byten och måste sitta i Stockholm nästan tre timmar (det gör dock inte så mycket) men är framme HALV SJU på morgon & det kändes ju tungt..
.
Åh.. vill inte.. vill inte..
Kommer sakna mitt hjärta..


Kommentarer
Nadia

Jag tycker iaf det blir trevligt när du kommer hem :D vill du hänga med på stan till veckan och ta en fika med mig? :D Puss!

2010-08-25 @ 23:05:33
URL: http://nadiahill.blogg.se/
Magda

Okej nice! :) ne jag jobbar som vårdbiträde så länge! :P hehe. Snacka om att usk utbildningen är populär, känner måånga från högstadiet som har/är usk. xD Hade du tänkt plugga vidare sen till något annat eller? själv så hade jag tänkt plugga vidare till ssk :D

2010-08-26 @ 06:59:06
URL: http://magdavik.blogg.se/
Nadia

Åh, sötnos! Så glad jag blir! :-)

Men vi styr det till veckan då! Jag tror jag får pengar typ på onsdag eller tisdag eller något och då tänkte jag ta en runda på stan och inhandla det sista åt bäbisen och så kan vi kanske ta en lunch eller en kaffe iaf någonstans? :) Du får dock räkna med att gå sakta när du har en fet och stor kvinna vid din sida! Haha! :D Puss!

2010-08-26 @ 23:22:02
URL: http://nadiahill.blogg.se/
Nadia

Trevlig tågresa föresten! :-))

2010-08-26 @ 23:22:17
URL: http://nadiahill.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0