Vill du också försöka stoppa ditt sötsug?

Det finns extremt många bra tips som kan hjälpa dig att bota detta. Du ska först och främst sluta att köpa hem onyttiga saker som chips, godis och läsk. Ett bra tips är att äta en stor nyttig portion precis innan du går och handlar, du tappar då sötsuget mer och köper då inte med dig en massa “skit”.

 

Om du har onyttiga saker hemma och helt plötsligt blir sötsugen så ska du omedelbart äta något av följande för att mottstå lättare; fil, tonfisk, knäckebröd, keso, frukt, bär, yoghurt och müsli som alla sakerna mättar och förminskar ditt sötsug. Dessa sakerna ska ätas i rimliga mängder som allt annat! En annan vanlig kur som hjälper för somliga är att dricka light läsk, men detta rekommenderas inte. Släng istället in ett sockerfritt tuggumi i munnen.

Har du tänkt på varför du blir sugen på sötsaker? Det kan för många vara så att det går för lång tid mellan måltiderna. (Ät regelbundet) Försök äta någon frukt eller något till mellanmål så håller du dig lättare mätt och belåten, och förhoppningsvis mindre sötsugen. Ät en rejäl nyttig frukost som gör att du håller dig pigg och glad hela dagen fram till lunch. Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen, även om vissa inte har någon vidare aptit då, det är även bevisat att man lättare går ner i vikt om man äter en vettig frukost.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0