Mitt horoskop!

Veckohoroskop - vecka 38

Tiderna präglas av stor intensitet, och när Solen går in i ditt tecken på torsdagen, vid tiden för fullmånen, hamnar mycket fokus på krav i relationer, men också på ditt ansvar gentemot dig själv. På många sätt och vis har du nu utmärkta förutsättningar för att upprätta mer formella band till viktiga personer i privat- och yrkeslivet, men det visar sig också vara nödvändigt att få till stånd något slags transformation, särskilt i hemmet. När Vågens planet - Venus - just nu slår följe med passionens Mars kan du lätt känna en dragning till någon som gränsar till besatthet, men också uppleva ängslan i kärlek. Du skulle säkert gärna vilja ha mer kontroll över situationen, men det kan du bara drömma om än så länge.

Månadshoroskop - september 2010

Medan förra månaden karaktäriserades av en känsla av att du kunde styra och ställa, att du hade kontroll, särskilt i olika nära relationer, börjar september med drömmar om den idealiska kärleken, men slutar med en långt mer komplex situation, där känslor av otrygghet nu uppträder, särskilt i förbindelse med din förmåga att vara självständig rent ekonomiskt. De utmaningar som uppkommer nu kommer inte att hitta sin lösning förrän efter nyåret, och hela processen kan komma att påminna dig om en liknande händelseutveckling för åtta år sedan.


Dramatiken i ditt kärleksliv kan relateras till det att Vågens planet - Venus - går samman med sin naturliga motpol, Mars, en gång i augusti, och under en utdragen period i slutet av september och början av oktober. Detta antyder ett starkt band till en själsfrände, som ser lovande ut till en början, men att saker blir mer komplicerade när ett rollbyte äger rum. Under månaden blir du också tvungen att fokusera en del på din ekonomi, och på behovet av att göra dig av med sådant som innebär förluster. Ett lika starkt fokus hamnar på ditt erotiska liv, och detta är just nu ett område där du lätt kan behärskas av passioner du inte förmår sätta dig upp emot.


Fullmånen den 23:e ger en kraftfull markering om i hur stor utsträckning du verkligen behöver ta itu med dina olika relationer, och det kan visa sig svårt att undvika omvälvningar som inverkar på din grundläggande stabilitet och trygghet i tillvaron. Sammantaget kan det vara en utmattande process för dig, och i slutändan kan du komma att ifrågasätta hur kloka vissa tidigare beslut egentligen var. Under månaderna som kommer, lär du få tillfälle att skärskåda val du gjort i relationer en hel del, liksom dessas ekonomiska konsekvenser.

 

*Ibland är det skrämmande hur bra det kan stämma. Tycker ni också det?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0