En månad sen sist,..

Tjoolahopp!

Det var ett tag sedan man skrev nånting här så tänkte att de är bäst man passar på nu då! :)
Mycket har hunnit hända, julen har varit och på söndag är det nyår, ett nytt år. tänka sig, ett helt år har gott sedan du och jag gick skilda vägar.. jag saknar dig faktiskt, men de var nog bäst såhär.
Dehär året ska bli bra, ska verkligen styra till det med skolan och allt annat.. Wish me good luck!
Julen var bra, mkt bättre än jag förväntade mig och trodde att den skulle bli, jag fick det jag önskade mig och vara med personer jag inte träffat på ett år =)

Idag har jag inte gjort så mkt, har varit hemma hos mamma och pappa sen imorse. Duschat och gjort spa behandlingar med min syster :) Så snart ska jag bara fixa till mig lite mera och sedan börja bege mig antingen mot munksund och vara med flickorna eller fara till hajna och städa litegrann sen bara sova och invänta hajn! :) Imorgon blir det stan med Julia och köpa julklappar eftersom jag inga pengar hade innan jul ;p haha
--

Och duuu... Ett halvår har gått och de känns som om första gången var igår. Det har varit ganska jobbigt gode länge nu. men äntligen känns de som om allting håller på bli ljusare:) Finns så mkt jag skulle kunna skriva, men det får bli min hemlighet, orkar inte skriva ner allting och ingen annan har ändå med det att göra! ;)  Jag är så glaaad, de känns så rätt. så bra! Nu kan jag inte annat än hoppas, och försöka lära mig av misstagen jag redan begått. Men nu ska jag vidare.

CIAO!
RSS 2.0