promenad

japp ni läste rätt, kom nyss in från en nästan två timmar lång prommis,. behövligt måste jag säga, både från min och dogges sida. att se honom springa runt och leka/hoppa, studsa i skogen gör mig så glad :)) annars har det inte hänt mycket alls idag, var förbi luleå en sväng och tittade runt lite på möbler med pojkarna, mamma & pappa sen käkade jag pizza hemma hos dom när jag lika var där, mums! :> Men nu ska jag hoppa bums i säng, läkarn imorgonbitti !

ikea : ))

Äntligen funkar bloggen igen, har kunnat läsa alla andras men har inte kunnat logga in på min egen.. men nuså :)
Igår var vi hela dagen på ikea, startade vid nio och var hemma vid 22  så blev en lång men trevlig dag tillsammans med mamma, mormor och syster :> blev en hel del shopping på ikea, ett par stövlar på skopunkten och ett par gympaskor till fredrik så nu några tusenlappar fattigare känns de i plånboken ;) kankse också beror mycket på tattueringen och soffan tidigare iveckan, så nu blir det leva snålt. men de var det värt = )) När vi kom hem igår umgicks jag lite med emelie, var förbi stan en sväng med hennes nya bil sen somnade jag riktigt skönt :> Idag har vi mest byggt ihop möbler och städat så imorgon blir det annonsera ut det gamla på blocket ;) nu därimot ska jag slå på en film och bara njuta, luleå imorgon igen! :) Sovgott kärt och okärt folk!

Onsdag!

åter igen dålig uppdatering och denna gång skyller jag på för många motgångar under alldeles för kort tid.. men nu äntligen verkar allting klarna upp sig litegrann, är så otroligt tacksam att det var just du som höll om mig igår, just din axel jag grät mot tills jag somnade. imorse när jag vaknade så kändes allting mycket bättre och nu ska jag leva upp till varje dag på ett helt annat sätt!
igår var jag med mormor en hel dag i luleå och shoppade och trotts att jag inte hade med mig mycket hem så har det gått en massa pengar, kollade även upp resor som förhoppningsvis blir av i januari eller februari och beställde en ny soffa :) Idag har vi mest tagit det lugnt hemma, bokat in tid på vårdcentralen och ätit middag hos frediks mormor så nu ska jag ta tag i disken sedan slå upp en skål ostbågar & ett glas cider till en film :) Ha en bra kväll !

bättre uppdateringar lovar jag igen ;-)

RSS 2.0