Inställd bio pga lite folk!

Godkväll!
Idag hämtade jag hem Tindra så vi fick umgås ett tag, för er som inte redan visst det är hon rätt ofta hemma hos mina föräldrar :) Sen när mamma slutade jobbet åkte vi ner på stan och småshoppade, hittade en reflexväst till Tindra nu när det börjat bli mörkt ute så är ju det ett måste för våra små hjärtan, fyndade även en ny badrumshylla och lite små tjosan. Sen bjöds det även på lax hemma i bergsviken :) Planerna fanns att gå på bio ikväll men den var inställd pga lite folk, rätt tråkigt tycker jag som gillar bio och det var sista kvällen för den filmen idag. Jag tycker alla vi piteå bor borde ta vara på våran lilla biotrean så den inte försvinner, 80kronor för en film har vi alihopa råd med för visst fan är de myyyys :))

Har just sett filmen "John Q" som gick på sexan, riktigt bra. Så nu ska jag avrunda till sängs :) Sovgott!


Kvällspigg men morgontrött.

Jag har alltid varit den som behöver mycket sömn för att fungera som människa. Men dom senaste veckorna har varit rätt tunga på den fronten, jag är jätte pigg på kvällarna fram till två - tre när jag äntligen somnar men då tar det en evighet att ta sig upp på morgonen, somnar under dagen och är allmänt en zombie. mycket jobbigt.

Har därimot hämtat ut mina nya skor som jag beställde förra veckan och klänningen av Felice ;)


För någon dag sen köpte jag även nya lampor till nattduksborden i sovrummet, var så less mina gamla :)


Såja nu har jag fördrivit lite tid så nu ska jag nog försöka somna, läsa ett tag brukar alltid fungera :)
Sovgott!

"Det finns inget bättre än att komma hemifrån för att....

....man ska se saker och ting ur ett nytt perspektiv" Jag vill utomlands, komma härifrån. Långt härifån!


Ligger hemma i sängen nu med Emelie, var ett tag sen man träffade den sötrumpan så vi har haft det så trevlig och tagit igen lite missad tid tillsammans :) Ska alldeles strax skjutsa hem henne så jag kan sova. Hade tänkt försöka ta mig till skolan imorgonbitti.

Försöka går ju.. de är ju alltid en början...

Lördagsmorgon!

Godmorgon (eller kanske goddag) :)
Kvällen igår var trevlig men blev rätt kort, korkade upp hos Elin med mysan men när hon sen gick hem kom Jonte och Lorry över och höll oss sällskap. När dom gick hem vid ett traskade jag och Elin ut på krogen. Blev en rätt lugn kväll där alkoholintaget hölls lågt och jag somnade i min säng redan före halv fyra.
Vaknade vid elva idag men har legat kvar i sängen och läst bloggar tills nu. Ska alldeles strax kliva ner i badet och sedan traska på affärn för frukost :)
Hoppas ni hade en toppen kväll!=)


"Ingen kan såra mig utan mitt medgivande" så jävla sant. Man kan välja lyckan eller att vika sig och vara sårad.
Blika framåt och lee, ibland är det tungt och ibland mindre. Jag försökte att inte tänka på det igår men blev påmind imorse när jag loggade in på min mejl, visst sänker det mig. Men då gäller det att ställa sig upp igen!!

~ Fredaag

Fredag och lördag är det okej att vara ledig och inte göra nånting annat än vad man vill och tycker om. Jag erkänner jag mår faktiskt lite dåligt över hur jag struntat i skolan hela denna vecka. Men på måndag är det ny vecka nya dag så jag försöker åter igen då. Nu fredag och fest! :)
Sup och svälj trevlig kväll!:>


Jag väljer lycka!!!!!!!!

Vissa saker är så tråkig att lägga pengar på.

Sitter hemma hos Elin nu, hon springer omkring och städar samt tänder ljus medans jag bara latar mig. Ska strax springa hem och stoppa i en ny tvätt så riktigt så lat är jag inte. Var och hämtade min dator tidigare idag, hela hårddisken är krossad så alla mina saker är borta och muspekaren har slutat fungera dessutom ser den ut som ett vrak :( Men snäll som Lorry är har han varit och köpt en ny hårddisk åt mig och styrt upp det där, var väl inte så jätte kul att lägga pengar på. Men jag behöver verkligen min rosa lilla pärla:)

Men man kan ju inte bara lägga pengar på tråkiga saker så har beställt hem ett par nya skor, en klänning och lite små tjafs också som borde komma nästa vecka och veckan där efter kommer mitt efterlängtade H&m paket!=) wiiie!

Nu ska jag kila iväg till tvätten, kysss!

Sista minuten!

Tjabba!

Sitter hemma hos Elin nu och tittar efter sista minuten resor. Vi är så jävla sugna på att dra iväg en vecka eller två. Var tänkt att vi skulle åka till Stockholm nu i slutet av månaden men såg då en resa till Turkiet 15 dagar från imorgon för 1499:- med hotell. Hur jävla härligt låter det inte? Hade det inte varit för att vi inte hinner till imorgonbitti hade vi åkt på en gång. Åhh så jävla irriterande, varför kunde den inte ha varit typ på fredag eller nått?!
Typiskt..



Jag och Monica i Turkiet Oktober - 08

Många oklara tankar & funderingar!

Just nu snurrar det miljoners oklara tankar och funderingar i min skalle. Jag sitter med den fetaste ångesten jag haft på länge och funderar över vad som kan vara bäst. Jag vill bara skriva ut allting men finner inga ord som förklarar nånting. Allting är tomt och så långt borta. Jag blir bara dumare ju mera jag funderar.
gash.

Smältgryta för choklad!

Jalla jalla alla choklad älskare, som dom flesta vet så är jag ett stort fan av choklad och det är bland det bästa jag vet. Allt mitt favorit godis går under chokladens beteckning. Såg nu inne på D7´s hemsida att dom säljer en smältgryta för choklad för endast 198:- och fri frakt. Bättre kan det ju inte bli. Bara att klicka hem!=) 

Chocolatiere är speciellt anpassad för att smälta choklad.
Tillbehören gör Chocolatiere användbar vid många tillfällen, du kan t.ex. designa eget godis, smycka tårtan, doppa frukt, kakor mm.

Innehåll:

Enhet med värmeplatta: 8 x 14 x 18 cm.

Kastrull: 5,5 cm hög och 10,5 cm i diameter.

6 st formar för tillverkning av bokstäver, siffror och symboler: A-Z, 0-9, @&?! och hjärtan.


 
Klicka för att stänga


Två skall man vara!

Goddagens!
Sitter hemma hos mina föräldrar i bergsviken nu, vi har just (eller två timmar sen) käkat pizza till middag. Har varit hit med alla mina mattor som mamma så snällt ska tvätta åt mig och lämnat lill tindra eftersom jag jobbar heldag imorgon.
Ska alldeles börja åka hemåt och spola upp ett bad och sedan ta det lugnt i soffan tills jag ska sova, så jag tar mig upp imorgonbitti.
Var förbi Elin när jag vaknade vid ett tiden idag och vi kollade igenom "två skall man vara" som gick på tv just.
Och de är fan sant, Två skall man vara fast än de sägs att ensam är starkast!

Nu ska jag pussa Tindra hejdå och sätta mig i tojjan och åka hemmåt :) Sovgott!

RSS 2.0