äääntligen : )

har jag fått träffa dig och de känns så grymt jävla skönt. går inte beskriva hur glad jag blev av att se dig stiga in där, att få vara med dig än om det bara var en timma så var de värt jävlat allt besvär! Igår var jag så orolig för hur de skulle vara att komma dit, skulle kännas så konstigt och mådde redan dåligt för hur jobbigt de skulle vara att måsta lämna dig efter en timma.. Men nu känns de så jävla rätt att jag for, hade ångrat mig så mkt annars.. Och med tanke på att vi inte vet när nästa gång blir eftersom du flyttas på tosdag och avståndet blir mkt längre.. men jag lovar, jag kommer så ofta jag bara kan. de här kommer funka :) Jag kommer inte göra dig lessen! Och alla breven du skrvit till mig, baaaaby jag blir så lycklig. du betyder så mkt för mig, jag hoppas bara allting går som vi tänkt  det. Jag älskar dig (`v´)

Sitter i öjebyn nu, kom hem till piteå för ungefär en timma sen så ska snart börja fara hem, så lillasyster kan komma och se film o mysa med mig inatt! : >

Hejdååå!

jag saknar dig

Jag är så dålig på sätta ord på mina känslor och mina tankar men de var ju ett tag sen nu så känner att jag ska göra ett tappert försök att skriva här iallafall!
Tiden bara springer fram, så mkt som händer hela tiden.. vad som snurrar i min skalle just nu är Du, jag saknar dig så otroligt mkt. känns som om de är en evighet sedan du sa hejdå och klev ut genom dörren men ändå är det bara fyra dagar sen... 
Känndes jobbigt att prata med dig idag och veta att du känner sådär. men snälla älskling, tro mig du är den enda för mig! Och sen att markeringarna bara tog slut sådär utan nånting gör ju inte saken lättare heller. Men jag lovar att så fort du får ta imot besök så kommer jag!

Men nu ska jag försöka plugga litegrann så jag slipper göra så mkt under sportlovet. Ciaaao!


126094-1

RSS 2.0