En gnagande känsla.

Denna känsla är ingen jag vill känna. Jag blir galen att inte veta hur jag ska hantera den. Cirkus en månad har gått och klumpen bara växer för varje dag. Besluten blir svårare och jag tappar kontrollen mer och mer. Jag försöker att se och göra om det till positivt men tänk om jag blundar för det negativa då så jag blir ledsen när det kommer fram? Ska jag bara köra på nu och ta det sen isåfall? Men samtidigt kan jag väl undvika det om jag inte ser allt positivt? Men ska man inte tänka positivt? Men nee, jag vill inte vara ledsen. Jag vill vara lycklig!

Jag har många bollar i luften just nu och jag vet ännu inte vilken jag skall ta ned.
Jag hoppas verkligen att det löser sig till det bästa, det jag vill.

Mammis for iväg och köpte ett litet lyx med chili cheez åt mig tidigare och nu sitter jag och frossar i mig chockladbullar med pärlsocker och glasyr (florsocker & vatten) - det bästa :) Har inte gjort ett skit idag förutom kört ner Sandras bil till bergsviken. Ska skutta i duschen strax, mysa vid tvn och sedan sova. Ny vecka imorgon och säkert ännu större gnagande känsla så jag bara hoppas ännu mera...

Sovmorgon var det ja.

Tog en sovmorgon till halv tre idag, mycket behövligt så nu hoppas jag bara att jag tar mig upp i tid till kursen imorgon, sista veckan nu. Har alldeles nyss sett klart en film med mammis och käkat frukost.
Funderar på skutta i en dusch nu så man blir människa igen. Och sen kankse ta en promenad bara vi hämtat lillasyster och Tindra hos mormor, dom sov nämligen över där inatt.

Sitter och kollar bloggar och facebook nu, såg nämligen en sak som gjorde mig förtvivlad(?) kankse inte rätt ord, men det satte verkligen igång mina tankar iallafall.. Jag kan inte släppa det, kan inte komma på om jag ska ta det positivt eller negativt, om jag överhuvudtaget ska tänka på det.
Kan inte låta bli, jag hoppas så mycket på en sak, att det ska bli så... Åh denna gång blev jag då inte ens klokare av att skriva ner det (det brukar hjälpa) för jag kan ändå inte nämna vad det handlar om. gash.

Så var denna helgen över den med.

Tjabba!
Jag tog mig faktiskt ut på en promenad tidigare idag som jag sa, fick med mig lill Tindra och mammis : ) Men nu tycker jag absolut att det kan bli varmare ute så man inte förfryser kinderna redan på kvarteret. Lagade middag till mina kära små syskon innan jag skjutsade mamma och pappa på party. Kvällen har gått i lugna tecken, har skjutsat lite folk och varit med Emelie en stund.
Hämtade alldeles nyss hem mamma och pappa så nu ska jag skutta i säng och ta mig en sovmorgon imorgon, vem vet kanske är jag lika hurtig och tar en promenad imorgon med. Man kan ju hoppas iallafall ;)
Hoppas ni har haft en underbar helg!
SOVGOTT!


~ Det där är äkta vänskap det!

Morrn

Har alla sovit gott? Själv somnade jag rätt så snabbt efter att jag stängde ner datorn och har sovit helt okej. Steg upp vid elva så nu sitter jag och käkar en fil tallrik med start :) Grubblar över vad som händer idag gör jag också, känns inte som att det inte finns så mycke annat än party,. Men nee, jag ska faktiskt ha en nkter helg med tanke på Antibiotikan som läkaren skrev ut åt mig i torsdags så jag får bli frisk igen. Har en del jag borde fixa men tror jag tar mig en lugn lördag och skjuter upp det till iveckan, en promenad med lillgummis hade suttit fint men känns ju inte speciellt lockandes i -19 grader. Får se om jag får med mig mammis också ; )
Vad ska ni alla göra idag?

En lugn fredagskväll

Har suttit och betalat lite räkningar, svarat på alla miljoners olästa mejl och läst alla bloggar jag missat under min frånvaro. Åkte hem till Emma sen och såg "Hide and seek" med henne och Daniel, har faktiskt inte sett den tidigare och det är precis en sån där Sandra-skräckis. I love it! Ni som ännu inte sett den borde absolut göra det :) Jag och Emma satt och pratade efter filmen att jag skulle aldrig sätta mig i bilen mitt i filmen och åka hem, skulle dö av rädsla. Men nu då jag såg hela filmen till slutet så var det lugnt, rätt märkligt va? Är ni också så, eller tillhör ni dom stackarna som drömmer mardrömmar om filmen sen? 
Ne nu ska jag ta min onda arm och krypa till sängs! 

Ber förresten om ursäkt till alla samtal jag ignoerat under kvällen, men har bara inte orkat snacka med någon fylk ikväll ;)




Jag mår så mycket bättre när dagarna är fulla ;)

Hemma i kalla Piteå igen.

Tjena!

Ja, egentligen kom jag ju hem igår men tåget var försenat tre timmar på grund av det kassa vädret så jag hade fullt upp hela dagen. Kom hem vid nio istället för sex, så hade möte både tio och elva sen även halv ett. Sen lunchade jag med Emma och tog en shoppingrunda. En kofta, kortärmad, polo tröja, tunika och lite smink fick följa med mig hem. Visst är det konstigt hur bra humör man blir på efter lite shopping? ;) Kvällen avslutades med tjejmys hemma hos Sofia innan jag åkte hem och bokstavligt talat däckade i säng :)

Idag har dagen gått i stort sett samma fotspår, började morgonen med att hämta upp Emma i Öjebyn så hon kunde följa med mig och sätta in staven i armen (äntligen är det över) sen har vi hunnit luncha på Thai Garden, besiktat hennes bil och varit förbi min nya lägenhet :) Förhoppningsvis får jag flytta in redan 1 Mars, ni håller väl tummarna med mig? =) Vi har förresten hunnit vara på Colorama (kollat tapeter) och EM för möbler, blir en ny soffa iallafall, ni ska få hjälpa mig med valet så småningom (:


Men har iallafall haft en helt underbar vecka i södra sverige med underbart sällskap. Har tagit det riktigt lugnt vid tvn med godis för det mesta förutom Lördagen när det blev en utgång.
Har återhämtat mig från det mesta nu och är beredd att satsa på stort, så nu nya dar och nya tag :)
Det är bra att ha nånting att se framemot och hoppas på!




Jag & min älskling alldeles nyss som förövrigt fyllde 1år nu i Tisdags, vi firar med extra mkt mys eftersom mammi inte var hemma på den stora dagen :)

Sitter i tåget..

Hej mina kära vänner!

Sitter på tåget just nu, vi passerade precis Katrineholm. Ska vara framme i Stockholm om cirka 50 minuter så där hoppar jag på natt-tåget mot Älvsbyn för senare färd mot Piteå. Har hört att det är riktigt kasst väder hemma så jag hoppas att det klarnat upp till imorgon :) Berättar mera sen. Håll tummarna att tågresan går bra :) Puss och kram!

Morgonmys

Godmorgon solstrålar!
Typiskt att vi är tillbaka i dom kalla graderna igen, förhoppningsvis så stannar dom inte lika länge denna gången. Klockan ringde åtta men jag låg kvar med min snutt (Tindra) och hade morgonmys tills nio, har just snabb fixat mig för att åka ner på stan och fixa massa ärenden. Börjar känna mig smått stressad eftersom tiden knappt lär räcka till så bäst jag åker nu (: Hörs igen när jag kommer hem.
KYSS!



Lilla hjärtat, tänk positivt. Skickar mängder med kärlek & pussar förlåt.

Smider planer ;)

Har suttit dom senaste timmarna ikväll och planerat för ett litet äventyr, det blir nog bra. Känner att det är precis vad jag kan behöva :) Nu blir ni väl nyfikna? hehe,. Har ni tur berättar jag kanske imorgon ;>
Nu ska jag alldeles strax skutta i säng, sov endast en timma inatt pga jag tog en powernap efter middagen igår och var därför pigg när jag egentligen skulle ha lagt mig. Nina och Sanna kom och hämtade upp mig vid 00 - 01 tiden så åkte vi till Sanna och spelade sällskaps spel med Emma, mycket trevlig och ännu trevligare eftersom jag och Nina överklassade dom andra så stort efter deras skryt om att dom skulle bli vinnarna. Var väl hemma kring fem tiden imorse och tog ett bra tag innan jag la mig. Sen upp tidigt, fixa massa ärenden (bland annat kolla på lägenhet, hoppas!) och strosat runt bland rean.
Har en hel del som ska fixas imorgon med så bäst att lägga sig.
SOVGOTT!

Sovmorgon

Igårkväll när jag insåg att väckaren skulle ringa sju, ångrade jag mig och ställde om den till halv nio, mycket skönt men mycket dumt. Fast det är ändå lite okej eftersom det är måndag, eller hur? ;) Har hunnit käka frukost och gjort mig klar. Ska plocka undan lite nu bara innan jag ska iväg på möte klockan tio och kurs till tolv sen ska jag hem och käka lunch med mammis : )
Ses om någon timma!

Kvällsprommis

Kom precis in igen efter en 90 minuters promenad tillsammans med Mamma och Tindra. Känner mig så stolt över mig själv som skippade godis påsen ikväll och tog promenaden istället ;) Får hoppas att det håller i sig.
Ska alldeles strax försöka krypa till kojs, bara försöka få igång det förbaskade ljudet så jag kan somna till en film.. Uppstigning 08.00 imorgon!


Låt er inte luras!

Det är skrämmande hur mycket dom gör om bilderna innan dom publicerar dom. Här nedan är en bild på Liz Hurley som gör en kampanj för Mangos Klädkedja och en privat bild på henne. Ser ni hur stor skillnaden är?
Så låt er inte luras! ;)



Vill du också försöka stoppa ditt sötsug?

Det finns extremt många bra tips som kan hjälpa dig att bota detta. Du ska först och främst sluta att köpa hem onyttiga saker som chips, godis och läsk. Ett bra tips är att äta en stor nyttig portion precis innan du går och handlar, du tappar då sötsuget mer och köper då inte med dig en massa “skit”.

 

Om du har onyttiga saker hemma och helt plötsligt blir sötsugen så ska du omedelbart äta något av följande för att mottstå lättare; fil, tonfisk, knäckebröd, keso, frukt, bär, yoghurt och müsli som alla sakerna mättar och förminskar ditt sötsug. Dessa sakerna ska ätas i rimliga mängder som allt annat! En annan vanlig kur som hjälper för somliga är att dricka light läsk, men detta rekommenderas inte. Släng istället in ett sockerfritt tuggumi i munnen.

Har du tänkt på varför du blir sugen på sötsaker? Det kan för många vara så att det går för lång tid mellan måltiderna. (Ät regelbundet) Försök äta någon frukt eller något till mellanmål så håller du dig lättare mätt och belåten, och förhoppningsvis mindre sötsugen. Ät en rejäl nyttig frukost som gör att du håller dig pigg och glad hela dagen fram till lunch. Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen, även om vissa inte har någon vidare aptit då, det är även bevisat att man lättare går ner i vikt om man äter en vettig frukost.



Söndag!

Godmorgon kan jag ju nästan säga (vaknade 15.00 av att Sanna ringde) och det är hemskt. Kommer ju aldrig kunna somna inatt och jag som måste ställa väckaren på senast 08.00 imorgon, illa!

Hade fullt upp hela dagen igår eftersom den började med en Luleå tripp redan direkt jag vaknade och när jag väl var hemma vid 16-tiden bar det av på 50års kalas på djupviken, Grattis Elisabeth! Senare på kvällen blev det lite öl drickandes hos Emma och utgång på Challenge. Mycket trevligt och mycket folk, synd bara att det ska finnas idioter också, äcklade svin!! Nåja.. kvällen slutade bra med mat från Sunes innan snälla Andres körde mig hem :) Thanks!

Söndag idag och det kommer gå i slapparens fotspår, enda jag skulle tänkas göra är att ta bilen förbi Kiosk Piraten för en godispåse att sedan slå sig ner vid, hade tänkt fylla mp3n med bra musik för en promenad också men känner jag mig själv rätt så orkar jag nog inte med det idag heller..  Önskar jag hade ro att slå mig ner i soffan och TITTA PÅ TV som alla andra gillar, men de är ju inte ens kul? Det börjar bara krypa i kroppen och jag måste genast hitta på nånting.. Jobbigt det där..

HÅLLER TUMMARNA ATT JAG FÅR NÅGON AV LÄGENHETERNA JAG STÄLLT MIG PÅ!!

Dax att hoppa i säng!

Det blev inget vin drickande för min del, när jag väl kommit till stan så kände jag bara att all kraft tog slut och jag var verkligen inte sugen längre. Så åkte hem och hämtade Tindra, förbi kiosk piraten och en stor godis påse senare satt jag med tjejerna en stund medans dom drack sen åkte jag hem. Otroligt skönt faktiskt. Ska gå och tvätta av mig sminket nu sen skutta i sängs, behöver några extra timmars sömn nu så jag är back on track imorgon igen, får inte bli sjuk (peppar peppar ta i trä)! Hoppas ni andra får en toppen kväll och ta det lugnt med alkolen :) KYSS!


Äntligen helg!

Unnade mig en sovmorgon till tio idag. Mycket skönt. Startade dagen med att ringa en timmas långt samtal. Käkade frukost och tog en kiss runda med Tindra. Har fortfarande inte tagit på mig annat än mjukis dress, sitter och äter en hårdmacka nu och ska alldes strax skala min apelsin och sätta mig vid tvn. Hela dagen hade jag tänkt skulle gå i samma takt men däremot ikväll blir det kankse att dricka nått vin glas med tjejerna inne i stan.

Är rätt kluven, står inför ett stort beslut gällande min framtid och blir stressad så fort jag tänker på det. Som tur var är det lugnt tills Tisdag iallafall. Ingen som har nått knep mot beslutsångest? Har testat skriva upp allt positivt och negativt med vardera men blev då inget smartare för det..

Vad ska ni göra ihelgen? : ))

Jag vill bli liten igen ;-)

Gör mig liten igeen, snälla mamma! Jag sitter nu helt ensam i vardagsrummet (jag är den enda vakna här) käkar godis, kollar resor och läser bloggar. Så slog tanken mig vad jag hörde i bilen tidigare ikväll när jag skjutsade min elva åriga syster och hennes kompisar på träning.

- Vad vill du göra när du blir stor Sara?
- Jag vet inte, men jag SKA bo i en alldeles egen lägenhet iallafall!
- Aah jag med, sen kankse jag skaffar hus när jag får barn.

Dom fördrev tiden i bilen med att leka någon "tum lek" också.

Tills en stund senare jag hör dom snacka om astma sprej.

- Vet ni en sak? Jag har fått testa Beckys astma sprej, det var as coolt.
- Vaaa? Visst finns det tre olika smaker?
- Jag vet inte. Men den blåa har hon med sig på träningarna iallafall.


Hör ni inte? Dom har inga beskymmer och är helt omedvetna, hur enkelt vore inte det? Finns så mycket jag skulle kunna genomgå igen om och om igen och så mycket jag skulle göra annolunda idag. Många som jag skulle se till att fortfarande hålla kontakten med. Fan, dom är med varandra varje dag som jag var med mina kompisar i den åldern och idag snackar jag knappt med två stycken...

När man är liten längtar man tills man blir äldre och nu som äldre längtar vi tillbaka. Rätt knepigt va?
Någon mer som gärna skulle vara liten igen, en liten stund till? :)

Mega trötter!

Gääääääsp.... Det blev alldeles för få timmar sömn inatt, fastnade i telefonen alldeles för länge och kunde bara inte somna,. Var egentligen helt slut men det gick bara inte att varva ner efter att ha hållt igång hela dagen. Hann iallafall ringa dom mesta samtalen, tömma/städa ur lägenheten och förrådet.. Och idag har det då heller inte varit en lugn stund, började med möte tio för att sedan fixa resterade i lägenheten och lämna in alla nycklarna (skönt, nu behöver jag inte tänka mera på det iallafall) möte igen ett och sedan nästa tre. Kvällen spenderades hos Sofia med tjejerna, riktigt trevligt eftersom det var ett tag sedan :) Men visst saknar vi det gamla?
Imorgon är jag helt ledig för första gången på denna vecka så ska bara ringa några samtal och eventuellt besöka Luleå annars är planerna så gott som tomma :))
Men nu ska jag försöka få en dejt med kudden, Sovgott!

Behandling när ingenting annat hjälper,.

Hej!
Berättade ju iförrgår att jag hade varit med om nånting väldigt intressant. Under min kurs igår kom Maria från ett företag "Äxter" förbi, berättade och visade litegrann om vår helt fantastiska kropp. Hon berättade bland annat om henne själv, att hon helt plötsligt hade blivit jätte sjuk och inte kunnat äta mera än fem saker (bland annat gurka) gick ner till 38kilo, mådde helt kasst och läkarna hade ingen aning alls vad felet var.
För att göra en lång historia kort så läste hon iallafall en bok och sökte upp denna författare i Falun, åkte dit och fick några behandlingar under två veckor. Efter tolv stycken kunde hon nu äta mycket mera, mådde mycket bättre och gick upp i vikt igen. Hon blev alltså frisk (givetvis var hon tvungen åka på några fler efter det)
Idag är hon utbildad till samma sak och ger samma behandlingar som hon själv fick.

Hon visade bland annat hur man kan stänga av muskler genom att irritera dom. På så sätt ser hon vilken muskel som behövs behandlas (har du ont i armen, kan muskeln sitta vid magen) hon behandlar dom och så småningom är det bra. Vissa gånger kan det bara handla om att du behöver dricka, vila eller sova utan mobiltelefon i närheten. 
Hon visade på Ellenor hur musklerna ändras av att en mobil är i närheten,.
En kille i min grupp hade smärta i axlarna så hon började kolla muskler och bad han sedan dricka ett glas vatten. Tre glas vatten senare så fick vi se hur musklerna fungerade mycket bättre. Hon visade på armen både före & efter. Sedan höll han ett vattenglas mot magen och även där var skillnaden stor. 
Jag har sedan lång tid tillbaka stora problem med mina skuldeblad (vänstra hoppar ur led) och hon började med att undersöka mina muskler med och sedan fick jag ligga på en bädd medans hon trycker på en punkt vid ryggraden och sedan var det bra igen. Satt alltså inte i skuldrorna. Hon talade om för mig att jag skulle säkert få frosa och bli mycket trött (det skulle hålla på i 48 timmar, alltså till imorgon) redan där började jag frysa massor sen somnade jag halv elva hemma. Däremot trodde hon att eftersom jag haft mina problem så pass länge (tio år) så skulle jag nog behöva mera behandlingar efter ett tag tills det släpper helt. Jag har dock inte känt av någon smärta alls sen dess och annars lider jag av denna smärta 24/7

Det är väldigt svårt att förklara såhär med skrift och när jag bara hört på henne knappt tre timmar. Men det är helt otroligt hur bra det fungerade och verkade. Hon tog upp en massa exempel och jag tycker absolut att alla med någon sorts smärta ska testa på detta. Är helt klart värt varenda krona.

Kankse ska säga att det heter Kinesiologi också ;)

Hennes hemsida är: www.axter.se

If you dont love me why do you raise my hopes,.

Har varit på kursen idag mellan nio - tolv. Så dom senaste två timmarna efter det har jag haft fullt upp, började med att boka in en resa inom veckorna framöver för att få lite positiv energi och nånting att se fram imot :) Sen har jag bara suttit och bråkat i telefonen (telefonköer hit & dit) svarat på alla mejlen och tagit hand om posten. Blev så jävla less så har just stekt en omelett, tagit ett glas saft och avnjuter det till "lill rain - Adore you" som går på repeat i mina högtalarejust nu, jag är helt sålt.
Ska käka upp detta och sedan fortsätta, kommer ta tills 17 tiden Minst och då återstår mera flyttstädning..


Everyday (day), every night (night)
I wanna see you baby, staying by my side
I'm going down on my, on my knees for you
for your love I'd do it, for your sake, believe I do
If you don't love me, why do you raise my hopes
No matter what happens, I can't let you go
You got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to you

I've not the faintest idea, why aren't you talkin to me
I'm try'nna be the perfect man, you always want me to be
I'm accustomed to you, you're a part of my life
Everything I told you honey, I've nothing to hide
you're my little angel, you're my little star
I'm still waiting every hour, you're so close to my heart
All my life I've been waiting, for one moment in time
We're together I adore your eyes, I so adore your sweet smile (girl)
I don't give a damn about what somebody told you
I will ever be your man 'cause baby I love you
If the worse comes to the worst, I'm gonna hold you
I feel you far from believing it
We walk through the world where nobody has been before
turn back the hands of time, open every door
I swear I will lay you down and sure I love you more
to retrieve your affinity

Everyday (day), every night (night)
I wanna see you baby, staying by my side
I'm going down on my, on my knees for you
for your love I'd do it, for your sake, believe I do
If you don't love me, why do you raise my hopes
No matter what happens, I can't let you go
You got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to you

You look into my eyes, put me out of my misery
I have never told lies, I hope that you come back to me
I want to spend my time in loving you forever
No matter what happens, we must stick together
Come on trust in my words, give me your heart back again
Kiss my lips, touch my hand, give me a second chance
My heart is bumpin, have a feeling that I've never felt,
If I'm allowed to be with you, the luck is comin to my world
So far as I remember, you was perfectly happy
To find someone like me, in a world full of traffic
I fulfill your dreams, its not only taffy
You're the only one for me
We walk through a world where nobody has been before
turn back the hands of time open every door
I swear I will loy you down and sure I love you more
To retrieve your affinity

Everyday (day), every night (night)
I wanna see you baby, staying by my side
I'm going down on my, on my knees for you
for your love I'd do it, for your sake, believe I do
If you don't love me, why do you raise my hopes
No matter what happens, I can't let you go
You got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to you

If you don't love me, why do you raise my hopes
No matter what happens, I can't let you go
You got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to you

Everyday (day), every night (night)
I wanna see you baby, staying by my side
I'm going down on my, on my knees for you
for your love I'd do it, for your sake, believe I do
If you don't love me, why do you raise my hopes
No matter what happens, I can't let you go
You got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to you

Every day, day, day, day
Every night, night, night, night
Every day, day, day, day
Every night, night, night, night
I wanna see you baby (every day, day, day,day) staying by my side
Every day, day, day, day
Every night, night, night, night
Every day, day, day, day
Every night, night, night, night
I'm accustomed to you

Lyssna HÄR!



Skjut mig..

Det är nästan så att man har rätt att göra det nu... Fan vad jag är bäst på skjuta upp saker alltså. Har jag gjort någon nytta alls idag? Eh näe! Var på kursen imorse (kom dessutom försent en timma) sen har jag bara suttit med tjejerna och fikat tills fyra. Däremot var jag med om något riktigt intressant idag, men mera om det ikväll. Väntar på att Sanna ska bli redo ska vi förbi och hämta några kartonger och sedan packa nått lass till, förhoppningsvis är jag klar med städning och allting på Torsdag så jag slipper bära det mera. Innan dess vore det ju givetvis bra om jag ringde och sa upp alla abonemang men eftersom klockan redan är 20 i sex så har det mesta stängt och jag måste göra det imorgon istället. klantarsle!

Måste förresten berätta vad min kära hund gör just nu, hon ligger nämligen halvt på mig och halvt på datorn, ser rätt skamsen ut och flörtar med mig. Hittade hon nämligen just på MATBORDET slickandes min tallrik som jag lämnat kvar, dumma dumma hund ;-) Men nu skäms hon iallafall ihjäl!

Blir rätt tråkigt utan bilder men jag har inte tagit tummen ur röven och fört över alla hit ännu, det kommer, det med ;> haha

Klockan börjar bli mycket..

Åh vilken underbar känsla att nu äntligen kunna spara all skit och göra precis vad jag vill. lyyyyycka!
Ska försöka sova snart, fastnade med alla olästa mejl och blev så sjukt sugen på coca-cola så funderar på åka till seven eleven ;) Ingen som är vaken och sugen att komma med en istället? Känns som att bilen är rätt kall nu..
Börjar dock få ont i nacken igen så smartast vore väl kankse att lägga sig på stört så kroppen får sin vila och jag mina missade timmar.
Hur gör ni när ni inte kan somna? När tankarna flödar iväg på annat håll... Ingen som har nått super tips?

Hunden ligger på mina fötter och katten i ryggen på mig samtidigt som dom snarkar i kör, haha gylle!

Fullt ös medvetslös!

Äntligen kan jag sätta mig ner och slappna av, eller iallafall försöka. Har varit fullt upp sedan klockan åtta imorse när jag steg upp. Jävligt trött efter tre timmars sömn. Men jag skyndade mig iväg till kursen som jag inte varit på under någon vecka, hade möte tio sen tillbaka till kursen igen till tolv. Lunchade med Elin och Sanna på sub land innan jag och Sanna tog en liten shopping runda (NY DATOR, ÄNTLIGEN!) för att sedan börja flyttpacka hemma hos mig, hann köra ett lass innan jag åkte hem för tvätt och telefonsamtal. Sen in till stan igen för ännu mera packande, käk och köra hem ett lass till. Men ändå känns det inte som om jag kommit nå vart, har kvar hur mycket som helst och alla telefonsamtal och jag inte hunnit med idag så ska alldeles strax försöka sova, full dag imorgon med. Den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge ;)
Sovgott mina kära vänner!

beslutsångest delux..

Ska jag köpa en netbook (10 tums) eller en vanlig laptop (15 tums)? Har ju haft båda delarna och det har ju sina för och nackdelar båda två. Kan fan inte bestämma mig!;)
SÅ HJÄLP MIG!

the day after

Vaknade klockan 15.05 idag av Sannas sms. Fy Sandra! Men kvällen igår var riktigt trevlig, började med husfest i Öjebyn hos Emma och Danne för sedan utgång på Challenge och sedan käk på Sunes.
Idag kan jag konstratera att jag somnar på en gång när jag lägger mig med lite alkohol i kroppen, sover som en prinsessa utan att vakna en enda gång (inte ens av telefonen) och vaknar tidigt hur pigg & utvilad som helst. Jävligt bra så akk vad smidigt det vore om det funkade med ett glas vatten också ;)

Idag har det däremot bara varit lugna puckar, har varit i lägenheten och hämtat all tvätt annars bara suttit och kollat efter resor, ingen är mer sugen än mig just nu =) Hur skönt vore det inte att komma bort?
Näe.. Jag ska iväg!!

Trevlig kväll mina kära!

Har precis käkat en kycklingklubba (eller kycklingben, what ever) Vad säger ni förresten? Den satt iallafall där den skulle, då har jag ju fått i mig nånting annat än godis innan alkoholen börjar flöda in. Fast kan erkänna att jag faktiskt drack en cider till det, lite lyx en lördag är väl okej? ;)
Ska skutta i en dusch nu och börja fixa till mig innan jag drar mot stan, hämtar upp Sanna och styr koset mot Öjebyn där kvällens husfest ska äga rum sen blir det utgång på Challenge, så jag hoppas stöta på er där :> Trevlig lördagskväll mina kära läsare!

Sju blir sex för sedan sju igen..

Godmorgon solstrålar!
Fastnade vid en blogg imorse så släckte inte lampan förens strax innan åtta då jag äntligen lyckades vara trött nog till att somna. Vaknade av telefonen 13.00 och känner mig nu utvilad och redo för en party-kväll ikväll :) Ända sen jag steg upp har jag sutti bänkad vid datorn med godis till frukost (ILLA) och kollat vidare på datorer, tog bort en men satte dit en annan så är fortfarande i valet och kvalet mellan sju stycken. Svårt det dära..

Nu ska jag däremot ringa Sanna (hoppas damen varit på systemet) och försöka ta mig in till stan. Dator-köpet får vänta ett tag till så förhoppningsvis kan jag välja bort någon mera innan jag väl bestämmer mig :)

Tycker ni en lap-top eller netbook? :)

KYSS!

Nattsurr!

Klockan är strax innan fem och jag är inte det minsta trött, sov en liten stund på Sannas soffa tidigare ikväll och har sedan dess varit i mitt piggaste tillstånd, som jag nämt tidigare är jag alltid piggast på nätterna och mega trött under dagen.

Har suttit och gått igenom alla tänkbara datorer, jämfört priser, storlek, hur bra dom är osv.. Och nu återstår bara sju stycken att välja mellan innan jag kan klicka hem min nya pärla :) Ska bli riktigt skönt att ladda upp alla bilder, musik och dokument på samma dator. Då äntligen kan jag börja blogga normalt igen & visa bilderna när dom är nya ;)

Har fastnat på en tjejs blogg just nu som jag sitter och läser men ska alldeles strax ta en paus och göra mig redo för sängen, måste ändå vara uppe innan ett imorgon. Som ni vet lider jag ju av sömnbesvär och fungerar bäst med MINST åtta timmars sömn.

Hoppas alla sussar så gott redan & haft en trevlig kväll :-) GODNATT!

Tjockis Sandra!

Detta kommer inte sluta väl. Känns inte som att jag gör annat än äter, har gått upp fem kilo under kort period och jag bara fortsätter. Var supermätt efter middagen idag men ändå har jag vräkt i mig ett kilo godis från piraten, mat från sunes och värmt upp resterna från middagen igen.. Jag har ont i min stackars mage men kan inte sluta, kommer ju spricka inom kort om jag fortsätter såhär;) illa illa!

Det går bra nu, kompis!

Min bil startar inte, mammas bil är det något fel på som pappa inte kan fixa förens på söndag så känner mig halvt handikappad där jag sitter i Bergsviken och inte tar mig någonstans. Och till råga på allt så är det nått fel på huset(?) också så det går säkringar hela jävla tiden, mamma och pappa är borta och när pappa ringde mig nyss så får dom tydligen inte upp värmen i husvagnen heller. Ohhej, vad är detta?

Sjukling!

Vaknade upp efter en hemsk natt, jag har ännu en gång konstraterat att jag kan fan inte sova själv. Sängen (även denna 80cm`s) är för stor, jag vrider & vänder mig, somnar inte, kastar ner allting, drömmer mardrömmar och vaknar upp panikslagen. Så nu är jag trött och sjuk igen, min förkylning är tillbaka. Tack!

Har egentligen hur mycket som helst att göra men eftersom Nicklas var ledig idag och jag känner mig inte alls på topp så skjuter jag upp det ytterligare en gång, men på Måndag då ska jag ta tag i allting.
Har även möte med några av mina läkare på torsdag för att diskutera mina val om att börja träna igen, jag vill och behöver röra på mig. Så visst förtjänar jag det? ;)

Sitter just nu och väntar på att pappa ska byta säkring, Emelie startade sin kupé-värmare på max så tydligen gick det en säkring i köket/vardagsrummet & hallen? Whooot? Jag som ville se tv nu 14.10. Väntar även på ett telefonsamtal som inte borde vara allt för långt borta,. Sen måste jag skutta i duschen och åka mot stan för att möta upp Sanna :) Planerna för kvällen ser faktiskt ut som lugna och nyktra så slår vi på stort imorgon istället =)
Vad ska ni göra ihelgen? :-)

KYSS!


Jag och Sanna på julafton! ♥

Its over..

Jaa äntligen. Jag steg in med darrande ben, sa mitt och satte mig sedan igen. Nu är det över & vi överlevde även det. Vilken härlig känsla det är att klara av nånting man trott vore omöjligt (:
Jag och Sanna fick en härlig start på dagen med frysta bilar, maskin som snor ens kort och pumpar som inte går att tanka med, men till slut så tog vi oss iväg iallafall om än lite försent ;) Någon mera än jag som är less denna ständiga kyla? Ge oss lite värme nu tack!
Sitter hemma i bergsviken för tillfället, ska försöka göra en någolunda tidig kväll strax så jag kankse lyckas sova bort det mesta av min förkylning och huvudvärken.. Men vad händer imorgon då? Många som ska ut och dansa eller tar dom flesta en nykter och lugn helg nu när det "stora" är över? ;)

tio minuter senare,..

Näe vet ni kära människor, jag orkar inte vara uppe längre nu.. ska springa ut med tindra en sista sväng sen slå mig ner med nya veckorevyn och somna:)
GODNATT!

Godmorgon!

Är det fan nästan så att jag kan säga, jag och Sanna klev nämligen inte upp förens klockan fyra idag när våran partykväll slutade halv åtta imorse, illa! Hur ska vi nånsin kunna somna i någolunda tid ikväll?
Men vi hade en riktigt bra kväll, tack för det alla inblandade :-)
Har hunnit vara förbi på Sunes och hämtat käk och sen tagit bilen till Bergsviken, ska alldeles strax hoppa i en dusch och sedan åka mot stan igen för bio :)
Imorgon är en tuff dag så vi behöver lägga oss tidigt för att orka upp och sedan klara hela dagen. Håll tummarna!
Vad gör alla andra under trettondagsafton då? För visst är den idag? ;)
Näe nu ska jag avrunda och ta en varm skön dusch, fryser som satan!
KYSS!

1a Januari 2010

Nytt år, nya tag!
December månad blev lite av en turbulens på många sätt men jag lever och mår fan bra så skit samma!;>
Mitt nyårslöfte för 2010 tänkte jag skulle bli att inte äta godis men insåg ganska snabbt att det är inget jag kommer klara så det får bli att minska ner med godis istället ;) Men viktigast att ta mig själv i första hand, alltid.
Nyår firades på OMY som låg under mina förväntningar men kvällen slutade bra iallafall :) Hade ni andra det bra?

Sitter hemma hos mina föräldrar i bergsviken nu, har nyss käkat pizza och ska börja bege mig mot stan igen för kvällen :) Iveckan lär jag ha mer än fullt upp att göra så bäst att passa på ha kul medans jag kan!;)

KYSS!



jagtänkerpådig.

RSS 2.0