it was only you and me!

Kankse är det en höst depression på gång?

Jag förstår inte hur allting kan förändras så fort, från att ha varit så bra till att bli så dåligt. Jag mår verkligen inte bra nu! Och de jobbigaste är nog att inte veta hur jag skall göra för att de ska bli bättre. Egentligen är det inget speciellt som har hänt som får mig att må dåligt. Utan mera mitt psyke, jag vet varken vad jag vill eller inte vill. Alla säger att jag har förändras, att jag är sur, arg och otålig. Nu säger även du att jag är dryg! Men de värsta är ju att de stämmer, jag vet att jag är sur, arg, gnällig och dryg men jag är de inte med mening... vet inte varför jag är det egentligen. Men dåligt känns det. Orkade inte vara kvar i skolan idag heller, så åkte hem efter lunchen.. så nu sitter jag här än en gång och funderar över hur jag ska göra,. Jag vet inte. Vill bort härifrån, slippa se dig!


Ledsen att jag bråkade sådär med dig i måndags baby, förlåt! :( Jag älskar dig!

Äntligen Söndag den 22 April :)

Och nu har bejbie varit hemma, så underbart att äntligen få ha han hemma iallafall över en dag.  Mysigt och bara bäst, känns så otroligt skönt => Synd bara att tiden gick så fort.. Och mitt batteri tog när vi väl kunde prata länge! men nåja, vi ses ju om några dagar igen : ) Och om 28 dagar är du heeeeeemma! =D

Annars händer inte mkt alls, orkar verkligen inte skolan just nu. Känner bara att den tynger mig och tar all min kraft så jag stannade hemma även idag, men har dock varit och snackat lite med syon om nästa år. Håller tummarna! Men nu ska jag slå mig ner vid tv:n och invänta Fashion House, lungt ikväll =) Hejråå !

Jag älskar dig Fredrik! <3

Första doppet! ;)

Åhåååå äntligen. Sommar känslan blir ju bara starkare! =) Satt ute i solen idag på skolan så kom vi plötsligt på att traska ner till kanalen och ta ett dopp, och visst var de kallt men ändå inte så värst ; > gode skönt ändå!
Dock lite sämre att vi inte hade nåra badlakan med oss så tog till de vi hade sedan traskade jag mig direkt till Zandra och hoppade i ett varm bad med henne :) Sen har jag inte gjort mkt alls idag, känner mig så sliten och trött. Bara jag nu inte blir sjuk, måste ju bara pigg och alert till i helgen! =) åh, så jag länktar.
Nu ska jag se klart filmen och invänta hajnas samtal sen ska jag nog hem och sova : ) Sovgott!

----------

Skillnaden mellan en riktig vän och en simpel vän är att en simpel vän aldrig sett dig gråta, medans en riktig vän har axlarna våta. En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas där, en riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas där för dig. En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna, en riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för att skratta åt dig. En simpel vän undrar om du är kär, en riktig vän vet redan när den ser dig. En simpel vän skulle gå om ni bråkade, en riktig vän skulle kunna förlåta. En simpel vän skulle prata med dig när du stod på en bro, en riktig vän skulle ställa sig på kanten och gå med dig i sista andetaget. En simpel vän hittar man överallt, medans en riktig vän bara finns i hjärtat.

Slut på ledigheten..

Hey där! : )

Aja då var påsklovet slut och nu väntar drygt åtta veckor nästan utan någon ledighet.. Känns väl inte bäst, men de är bara bita ihop. Och endast fem veckor kvar till älskade kommer hem och de är posetivt iallafall! :)
Lovet har varit bra trots allt, har ju hunnit med kåbdalis och haparanda samt en lugn och skönt vecka! ;)
Kom nyss hem från Haparanda och sitter just nu å väntar på att mammsen och pappsen ska komma hem från stockholm => Sen ska jag soooova!
Ifredags var de fest med Marie, länge sen vi umgicks så de var prima ballerina, såå härligt! :] Kvällen blev lite väl lång och med nåra tråkigheter fast dom överlevde vi ju iallafall. Sov knappt nånting sen satte jag och Tobba oss på bussen mot Haparanda halv tio lördagsmorgon men de funkade också fint, sov mest hela resan :) Hälsade på darloo och käkade pizza innan vi somnade där kring elva. Idag har jag enbart varit med darloo innan den långa bussresan. Men äntligen hemma så nu ska jag sätta på OC och Sisters and brothers som jag missade idag och bara invänta mamma o pappa! : ) GODNATT!


Förövrigt förstår jag inte hur den man minst anar kan förändras så snabbt?

Kåbdalis!

Hej hopp alle glade! : )

Då var man hemma igen då efter tre nätter i den lilla röda stugan tillsammans med familjen Linneruth´s och de må jag säga har varit väldans trevligt. Så man tackar för sällskapet och allt där i kring :) Allt från ätit god mat, sovit en hel del mer än vad de brukar bli, åkt bräda, sett raketer, suttit i solen och allt vad vi nu har hunnit med så har de varit en väldigt bra resa. Skönt att komma bort från P-town för nåra nätter, bara må väl och tänka på annat :)
Visst var de kankse lite jobbigt att inte ha tillgång till fast telefon så jag kunde prata med bejbie lika mycket men all den missade tiden har vi ju tagit igen hela dagen idag =) Och till helgen ses vi ju äntligen igen! :) dunder underbart!
Togs en hel del bilder också, dock mest på mig sen Sarisen och lite på allt de andra ;p Dom läggs upp på pixbox så fort jag orkar. Men ska försöka finna mig orken till det imorgon! ;> Nu ska jag fortsätta överväga om jag ska fara hem nu eller tillbringa natten här, börjar bli trötter i ögonen!

sååå... Godnatt Sovgott!

jag måste sluta fega..

jag menar, visst blir man sårad. men jag måste våga chansa. hur skall under kunna ske om jag aldrig vågar tro att dom kan det? skärpning nu Sandra, man lever bara en gång!

För övrigt så sitter jag hos Zta nu, orkade inte skolan idag. Men på en timma ska jag iallafall bege mig traskandes mot norrmalmia och se någon musikal med klassen sen har jag äntligen påsklov, en och en halv vecka. Och underbarare kan de inte kännas, de är verkligen behövligt även denna gång :) Känner att jag har börjat halka till nu igen.. fan också, samma visa varje gång. jag som var så duktig och började sköta skolan sen skiter de sig igen,. aja, får försöka ta tag i den igen nu efter lovet. wish me good luck, i need it! Och annars händer väl inte så mkt, har äntligen pallrat mig till haparanda och varit med honey boney i helgen, och de kändes så otroligt jävla skönt. =)
Nu ska jag därimot vara social ett tag innan jag ska fara på skiten denna sen hem och packa alla miljoners prylar jag ska med mig, och imorgon bär det av mot kåbdalis, hemma söndag! ;>

Glad påsk och ha ett toppen lov nu allesammans!
Ciaaao!

RSS 2.0