Internet shopping

-

Två nya svarta lampor till sovrummet och en fin ljuslykta(bur) att hänga i taket :)
Allting kommer från Jotex och kostar 99:- respektive 299:-

Simmning

Vad är det med mig? Jag är mega trött mest hela tiden.. Funderar på börja med en kur Berocca, någon som testat det? Fungerar den? Annars är det bra, har en pirrig känsla i magen om nått stort så det är vad jag håller tummarna för nu.
Tindra kom och väckte mig vid sju tiden imorse men efter några pussar somnade vi om. Steg upp vid elva och åkte ner på stan för några ärenden och ett möte sen gick vi hem och käkade lunch. Mamma hämtade mig vid fem tiden för middag och sedan åkte jag med henne och simmade, gud så skönt såhär i efter hand :) Bara hoppas det hurtiga i mig håller i sig nu. Ska internet shoppa lite nu innan läggdax, Tindra kommer imorgonbitti med och hon lär ju väcka mig. Går som mest omkring i en bubbla nu full i trötthet och förhoppningar men snart så blir det bättre =)
Puss på er!

Byrå till salu

-
Hade nu tänkt sälja iväg min fina byrå som jag hade i mitt flickrum när jag bodde hemma. Den kommer från Europa möbler och nypris var 1750:- Den är i fint skick och hade inte tänkt mig någon större summa för den men bättre det än att den bara står och skräpar när den är så pass fin.
Lämna ett bud :)

Gratis trisslotter

-
Fick ett tips om denna sida och är ju bara tvungen att tipsa mina fina läsare om den också. Allt du behöver göra är att skriva ett litet inlägg på din blogg och du får två trisslotter hemskickade. Tänk om miljonvinsten blir min? :)
Jag brukar oftast inte göra sånt här, men gratis är gott & idag har jag all tid till att blogga egentligen ;>
.
KYSS!

Kan älska mörker

Godkväll mina fina!
Klockan börjar bli mycket så jag ska snart krypa ner i min sköna säng för andra natten, sov nämligen hemma hos min kära familj inatt igen. Hade deras bil till sent på kvällen igår så orkade inte be om skjuts hem så stannade där. Skönt, fick lite mamma tid på morgonen också :) Har varit med min kära syster idag på stallet, hälsar på mormor och morfar en stund, socialiserat mig med Johanna över middag och gått en mysig kvälls promenad tillsammans med My nu ikväll. Kan älska att mörkret lagt sig och man får klä sig lite extra gossigt och varmt för att inte frysa. Mys!
.
Påminns rätt ofta nu för tiden om hur bra jag har det. Jag har mina fina vänner & min trygga familj/släkt samt min underbara pojkvän. Behövs nånting mera? ♥ Nä, gud vad jag är lycklig!
-
Min fina moster & älskade mamma på surströmingsfesten i Lördags. Ser ni lyckan? :)

Kycklingwok

-
Tyckte jag för tjänade en sovmorgon idag, så sov till halv tolv och låg kvar i sängen och bläddrade igenom nya Ikea katalogen tills hungern stoppade mig. Nu har jag just ätit min brunch bestående av kyckling med wok och sötsursås så ska alldeles strax åka till min fina kusin och hämta henne :)
.
.
Varför blir texten så liten? Någon gullig som kan hjälpa mig? Blir galen!

Godnatt

-
Nu är jag hemma efter ännu en helt fantastisk kväll. Ni får däremot nöja er med kvällens outfit bild tills imorgon, mina ögon är mega trötta så jag ska bara borsta gaddarna sen lägga mig. Äntligen i min egna säng också som var ett tag sen :) Hoppas alla haft en minst lika trevlig kväll!
Kyss och godnatt!
.
P,s Ni kan ju blunda för mina extremt stirriga ögon ;)

Full rulle, det luktar bulle

Hann aldrig uppdatera mera igår, blev så himla trött efter att jag varit iväg och storhandlat så jag skippade träningen när jag ändå känner mig små krasslig, vilar ihelgen och kör igång på måndag istället. Övervägde dock en powernap men innan jag hann somna ryckte jag upp mig och steg upp igen. Lunchade med några fina flickor på stan innan dom skulle åka till Turkiet i två veckor (inte avis, nä) sen hämtade mamma mig för att fixa allting tills idag, vi rensade båda mina förråd och hämtade alla mina saker hos Tommy vilket tog typ hela kvällen så jag somnade så fort jag lagt mig hemma hos dom.
.
Vaknade vid sju idag & for på loppmarknad med allt vi rensat ut, nu är jag hemma efter lunch hos mormor och en aning rikare. Synd bara att det skulle regna så man var tvungen frysa så mycket.
Ska alldeles strax hoppa i duschen och fixa mig för ikväll, surströmings party står på schemat!
Trevlig kväll!
.
.
Gårdagens outfit, skrämmnade kallt & tråkigt att komma hem från shorts väder till att måsta ha mössa & höstjacka,.

Back home!

Gud så kallt det var här då, direkt man steg av tåget så var det ju bara att ta på sig tjocktröjan. Blir att åka och hämta min jacka så fort dom öppnar (hann inte innan jag åkte) här klarar man sig då inte lika bra utan :/
Men nåja då var jag på hemma fronten igen. Tågresan gick bara fin fint, inte lika mycket försenat denna gången så det var ju skönt :) Somnade dock inte förens närmare två tiden och vaknade halv fem så börjar känna mig en aning seg i skallen men ska försöka hålla mig vaken så jag somnar tidigt ikväll med tanke på den tidiga uppstigningen imorgon ;> Har precis skrapat ihop dem sista matbitarna till en omelett som fick bli min frukost. Hade tänkte åka och handla när dom öppnar så jag får fylla på frys och kyl som ekar tomt, fara förbi kliniken och berätta att jag är hemma sen åka och träna. Gud så skönt det ska bli att få komma in i träningen igen.
.
Hej så länge!
.
.
Ser ni hur trötta mina ögon är?

dumma sj!

Åh har suttit flera timmar nu och försökt boka biljett hem, deras hemsida går så segt och hänger sig hela tiden. Till råga på allt så har priserna hunnit stigit flera hundra kronor under dessa timmar också. Känns inte alls så kul när jag dessutom inte vill hem utan är mer eller mindre tvingad pga allt jag har hemma som måste göras..
Har iallafall lyckas boka en onödigt dyr resa nu med tre byten och måste sitta i Stockholm nästan tre timmar (det gör dock inte så mycket) men är framme HALV SJU på morgon & det kändes ju tungt..
.
Åh.. vill inte.. vill inte..
Kommer sakna mitt hjärta..

Mobil blogga

(Bild lånad från google)
.
Nu börjar det snart närma sig hemgång och skulle behöva eran hjälp inför det. Vore ju roligare om jag kunde blogga från mobilen på tåget eftersom det tar närmare 19timmar att åka. Har en Iphone men fortfarande inte kommit på hur jag gör för att blogga. Tar mig in på bloggen men klarar inte av att vaken skriva eller lägga upp en bild ;p Någon som vet?

Rötmånaden

Någon mer än jag som hatar den? Jag har tidigare aldrig märkt av den och piercade bland annat naveln under den perioden när jag var fjorton år gammal utan problem. Däremot nu iår har jag märkt av den, börjat svettas för minsta lilla ansträngning jag gjort och har aldrig någonsin haft så här mycket finnar. Jag har alltid haft väldigt bra hud och kanske haft MAX tio finnar i hela mitt liv. Nu har jag upptäckt två stycken på RYGGEN (aldrig haft där tidigare) och sju småa i ansiktet. Mindre skoj. Tack och lov börjar det ju dra sig mot slutet nu.
.
Rötmånaden startar kring 22-24 Juli till 22-24 Augusti. Månaden kallas för rötmånad för att värnen och den höga luftfuktigheten som är vanlig vid denna tid på året ger gynnsamma förhållanden för bakterietillväxt, vilket gör att matvaror och liknande lätt blir skämda under denna månad. Emellertid är rötmånaden i stort sett att beteckna som vidskeplighet, eftersom det är själva datumet som folk fäster vikt vid, inte väderleken - om så Juni månad vore extremt varm och fuktig och Juli och Augusti kalla och torra så skulle folk tro att maten börjar bli dålig den 22 Juli (och ingen skulle förstå varför de drabbas av matförgiftning vid midsommar). En annan tolkning av rötmånaden är att den is man sparat in sedan vintern tar slut vid denna tid, vilket förstärker bakterieväxten. I folktron tillskrivs dessutom rötmånaden en mängd andra egenskaper, det sägs att det händer vederstyggliga ting under rötmånaden, och att människor kan uppföra sig konstigt. Källa: Wikipedia. Klicka HÄR för att läsa mer.
.
.
För någon kväll sedan blev jag dock less och såg ut som en kräfta i ansiktet efter att ha klöst (!) bort finnarna så jag tog vad jag hade här borta. Nämligen Idomin salva. Tro det eller ej men det fungerade, nu har jag inte en enda finne kvar. Smörjde på ett rätt så tjockt lager där finnarna bosatt sig och gick till sängs. Nästa dag tvättade jag bort allting och gjorde om samma sak (använde inge smink den dagen alls) och samma sak till natten en gång till och när jag vaknade imorse var allting borta. Gud så skönt :)
När jag ändå håller på kan jag ju tipsa om krämen jag använder i ansiktet till morgon och kväll också, har haft samma i flera år och är helnöjd. Nivea soft. Rätt så fet kräm men ak så underbar!
.

Positiv inställning

Jag blir så ledsen när jag ser människor överallt som bara ser ner på sig själva eller inte inser sitt eget värde, eller någon annans för del delen heller. Ingen är perfekt & du är bra som du är!
Ska jag till exempel göra en stor tenta imorgon och går omkring och säger "fan, jag kommer inte klara det här" är det ju klart att det känns hopplöst. Har jag istället den positiva inställningen som att "det här gör jag med en dans, annars gör jag bara om det igen & klarar det" så är ju chansen att jag också gör det mycket större. Varför ska vi tro eller intala oss själva vara sämre än vad vi är?
.
.
Förövrigt så känner jag mig trött & hängig idag, kanske har det att göra med att jag snart måste börja bege mig hemåt. Jag vill inte hem och jag vill inte lämna mitt hjärta här. Men plikten kallar, har sjukt mycket att göra hemma så mest troligt åker jag i slutet av denna vecka.
* Och där kommer jag in med en positiv inställning istället (egentligen positivt tänkande i detta fall) - Vi ses ju snart igen & när man varit ifrån varandra ett tag så blir det så mycket roligare att ses :) Tacka gud att telefon finns under tiden!
Nu ska jag passa på att pussa på min darling medans jag är kvar ;> Trevlig dag!
KYSS ♥
-
-
Kolla vilken gullig (& gammal) bild jag hittade på min två favoriter ;)

fångarna på fortet

.
.
Går just nu på kanal 4. Jag sitter bänkad vid det, synd bara att mina ostkrokar tog slut innan det hann börja ;) Tycker det är riktigt kul att det börjat om igen, såg alltid på det när jag var mindre tillsammans med min familj. Någon mer än mig som ser framemot andra säsongen när bloggerskorna ska medverka? :))
.
Har varit ute på en lång promenad på närmare en mil, in till stan idag tillsammans med Fredrik. Vi käkade pizza och handlade lite gott tills ikväll (slut nu dock;p) Och det tog typ hela dagen så när fortet har slutat ska jag lägga till min charm för att få han att duscha med mig innan läggdax :)
Puss&Kram

Chili burner

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.
.
.
Gå ner 12 kilo med Chili Burner
*Förbränn fett utan biverkningar
*Aktiverar kroppens egna förbränningsmetoder med hjälp av naturliga virkemidler
*Är det naturliga sättet att förbättra matsmältningen
.
Målet är att öka förbränningen av kalorier, när kroppen långsamt förbränner fler kalorier minskar fettdepåerna och du blir smalare.
.
.
Någon som testat?
Är som sugen på att ta deras erbjudande nu (en månadsförbrukning för 49:- + frakt) tror ni det fungerar eller är det som allting annat att man går upp igen när man slutat äta det?
.
Bloggerskan Paow använder det och skriver i sin blogg att det fungerar för henne :)

smile baby, smile

.
Ny duschad & fräsch, nu ska jag och min karl sova ;-)
GODNATT! ♥

En klump i magen

Jag sitter och spänner hela kroppen i oro, frustation och förtvivlan. Det ger mig en klump magen, ont i skallen och en massa värk i kroppen. Åh, vad less jag blir. Jag känner hunger trotts jag nyss ätit, jag fryser fastän de är en bastu här inne, jag är jätte trött trots att jag sovit flera timmar & borde verkligen vara utvilad sedan jag kom hit. Jag känner inte igen min kropp och vill bara ut ur den.
.
Jag är en människa som vill ha mål att sträva efter, någonting att se fram emot och planer för framtiden.
Har haft så himla många bollar i luften angående framtiden nu senaste tiden och det har gjort mig så jäkla lycklig, det mesta har varit klart och jag har svävat på moln. Mina tankar har gått i tusen km/h och mitt mående har varit på topp, allting har kortfattat - flytit på, precis som jag vill att det ska. Ingenting är egentligen förändrat nu, viljan är densamma och möjligheterna likaså.
Men jag har fortfarande den där klumpen i magen som gör att jag inte fungerar som jag ska..
.
När jag hoppas mycket på någonting har jag en förmåga att oftast koppla bort allting annat & sträva efter det. Det är visseligen både en bra och mindre bra egenskap, det är bra att sträva efter sina mål men samtidigt inte bra att koppla bort allting annat och inte "leva" under tiden..
-
Jag vill inte leva dag för dag, utan jag vill leva efter mina mål & tillslut nå dem!!

Sommaren 2010

Jag har ingenting att skriva, min hjärna går på reserven så då tycker jag faktiskt ni kan nöja er med denna roliga (läs: tråkiga) lista & faktiskt läsa den ;)


Detta har jag gjort sommaren 2010:

Har du druckit tills du spytt? Ja, faktiskt.. Dock var det under sen sommaren ;)
Sårat någon? Ja.
Förlorat en vän? Ja, det kan man nog säga. Dock ingen äkta, har valt bort en hel del.
Träffat nya människor? Japp!
Kysst en främling? Nope
Tagit droger? Nej, såklart inte. Men alkohol är väl en drog? ;-)
Haft en sommarflört? Hmm.. nej.
Gråtit? OM jag har gråtit?
Skrattat tills du kissat på dig? Skrattat har jag men nog kan jag hålla tätt ;>
Tältat? Nej inte iår
Varit vaken en hel natt? Många nätter!
Solat? Dum fråga!! Såklart att jag har.
Badat? Lite men både här och utomlands.
Haft ett förhållande? Nej det tog slut innan sommaren.
Gjort dig riktigt illa? I hjärtat, ja. Fysiskt, ja.
Gjort en tattuering? Nä, planerna fanns & finns kvar.
Läst en bok? Faktiskt inte en hel
Skickat fel sms med flit? Neej
Suttit vid datan en hel natt? Ja, säkert.
Näckat? Inte det heller
Solat naken? Nä, stränga regler hade vi..
Fått utegångsförbud? Nej.
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Ne
Varit i slagsmål? Mhm..
Pussat någon utav samma kön? Såklart!!
Sjungit högt på ett berg? Nä inte högt men normalt tonat ;)
Kysst någon i regnet? Jaa, på ett berg där dock :)
Kysst någon i skogen? Jajjamen :)
Kysst någon du inte borde? Nej
Tappat rösten? Jo, under min dunder förskylning i början av sommarn
Varit på festival? Faktiskt inte en enda
Gått upp i vikt? Jao
Gått ner i vikt? Det också
Bränt dig? Nää, tappar färgen ändå :p
Fått en ful bränna av tex kläder/smycken? Jag har alltid mina norrbottensringar på mig så under dem är det vitt!
Varit utomlands? Jaa, till Cypern
Gjort ett bra köp? Jaa! Shoppat är nog det jag gjort mest av i sommar :)
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja, det har jag!
Haft skadeglädje? Ja!! Love it!!
Sovit under bar himmel? Ja men inte en hel natt dock
Vad kommer du sakna mest? Värmen, utekvällarna, nakna ben och allt som man kan göra så mkt mer på sommarn än under vintern ;>
Har du svart ärligt på alla frågor? Såklart ;-)

Göteborg!

Förlåt för kass uppdatering men efter att jag fixat mina ärenden imåndags på stan så hoppade jag på tåget mot Göteborg igen, reste hela dagen med en massa byten och förseningar. Så när jag väl var framme igår somnade jag rätt fort.
.
Nu är jag iallafall utvilad efter nästan 14 timmars sömn. Jag vet inte hur länge jag blir kvar här och jag vet inte hur ofta jag har möjlighet att uppdatera er. Internet tillgången är lägre här ute. Sitter hos Mats nu som jag inte har träffat på fyra år i hans hus på landet, mycket trevlig med renovering i full gång :)
.
Hoppas ni har det bra iallafall så hörs vi när vi hörs :))
.
.

I bussen från herrljunga igår

Ny vecka, nya tag!

Jag innan My´s födelsedagsfest förra Lördagen. Ser ni förresten hur liten jag ser ut i ansiktet? :p
.
.
Vaknade tio av mitt alarm och då hade mamma redan hunnit åka på jobbet, var så trevligt att ha henne här :) Så nu ska jag skutta in i duschen, göra frukost och sedan åka på mitt morgon möte och göra bort lite ärenden på stan.
Hörs senare!

Mammis!

.
Pappan och mamma var just här och hjälpte mig sätta fast min helkropps spegel och lite saker som jag köpte på Ikea för en vecka sen. Pappa åkte hem och mamma stannade kvar och ska sova här med mig inatt så vi kan ha massa mamma-dotter mys :) Vi ska snart traska till affärn och köpa nått gott, hämta ut min jacka och sen bara mysa på. Åh så kul att ha mamma här alldeles för sig själv och slippa dela med en massa småsyskon ;)
PUSS ♥

Design

En del av er verkar inte kunna se den nya designen (Hello Kitty) Tryck F5
.
.
Någon som vet varför en del texter/rader blir mindre eller större än den övriga i inläggen? Kan inte alltid trycka ENTER utan att det blir konstigt? (Om ni går bakåt några inlägg ser ni..) Försöker att skriva ihop hela texten nu och istället lägga in punkter för ENTER..
:S

Mys med My

Jobbade till fyra igår och åkte direkt till mammsen och pappsen för att fixa min bil. Nu går den som den ska igen så snart ut till försäljning. På kvällen hade jag mys med My, hon gjorde middag till mig med Lax och potatis sen åkte vi till Fårön och tog ett kvällsdopp innan vi bänkade oss i soffan med massa gott och nagel fix tills vi slocknade. Mysigt!
Imorse när jag steg upp hade redan mysan hunnit åka på jobbet så jag skyndade mig och cykla hem så jag hann med att äta innan jobbet. Slutade för ett tag sen så nu ska jag ta tag i disken innan jag får främmande.
.
.
En frusen Sandra på jobbet idag..

Bilder från kräft festen

Hur gott som helst, kräftor, pajar, bröd, sallad, nubbar, efterätter och godis.
Pappa testar på den nya "rock-ringen"
Jag med.
.
.
Monica hade köpt denna "rock-ring" på Nolia för 600spänn, den ska tydligen träna magmusklerna. Efter fem minuter var hon alldeles blå runt hela maggen/ryggen och kan tala om att det är jag och mina kära fader också nu såhär i efter hand TROTS att vi hade ylletröja på oss. Den är större och tyngre än en vanlig och har massage liknande utbucklor på insidan som tar emot kroppen. haha
Någon som testat denna under längre tid och blivit starkare i magen?
Vågar man använda den på sommaren och sola sen kan man ju fundera över ;)
.
.
Hur som helst hade jag en toppen kväll med min älskade familj/släkt så det tackar man för :)

kräft fest

Har varit full rulle hela dagen idag med, försov mig och vaknade inte förens ett tiden så fick börja morgonen med att snabbt kasta mig in i kläderna och rusa på möte. Sedan har jag suttit i telefonmöte hela förmiddagen, postat paket & fixat massa viktiga papper/telefonsamtal, uppsägningar och avbetalningar..
Har även hunnit skura hela lägenheten och duschat innan det bar av på kräft fest. Kom alldeles just hem så nu ska jag slänga mig i sängen så jag orkar upp imorgon, ska jobba några timmar på dagen. Berättar mera imorgon, Sovgott! ♥

Nyttigt kvälls godis

Har inte tagit mig i säng än...
.
Jag är en sån här människa som har svårt för att hålla mig borta från god saker. Gäller allt från läsk, godis och snacks till mat. Bestämmer jag mig från morgon att äta nyttigt en dag, så går det jätte bra tills kvällen kommer.
Jag hittar alltid något jag vill ha & tar det. Exempel ikväll har jag vräkt i mig tre stora portioner Kycklingfilé med stark sås och strips, ett helt paket Tom & Jerry kex, en Marabou chocklad och riskakor sen på det även saft.
Jag kan bara inte hålla mig borta!
Vad är det bästa att släcka "suget" med som är relativt nyttigt? Har provat frukt och nötter men med så kräsen som jag är så tvingas jag köpa hem nått godare också. Har precis lärt mig äta ris-kakor men fick då härom dagen veta att de inte alls var så nyttigt.. Någon som har nåt bra tips?
Min mage sväller så jävulskt av all skit & är rätt less all magsmärta nu..

Kompis, det går bra nu

Tjabba bloggen!
.
Vädret idag har varit lite trist så när klockan ringde halv nio tänkte jag vila en halvtimma till innan jag klev upp, men denna halvtimma blev visst tre stycken och jag vaknade av att dom ringde och frågade vart jag var, när jag inte var på mitt möte halv tio?! Woops.. Snabbt upp och in i kläderna så sprang jag dit. Nästa vecka blir det bara tre mornar istället för fem så det blir lite skönare när morgonpigg inte är mitt mellannamn.
Har iallafall hunnit tvätta tre maskiner, handlat, gjort god-middag och varit på banken och fixat det sista - nu är det klart och en sten har släppt från hjärtat. Det här kommer bli så bra :)
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt i soffan hemma, med mina Tom & Jerry kex ;) Ska alldeles strax tvätta av mig och lägga mig i sängen för en film eller två. Kan älska min nya dygns rytm!
Hoppas alla har det minst lika bra, kom ihåg att endast det bästa är bra nog!
.
.
Förresten någon som vet hur jag ändrar så jag kan göra ENTER mellan texterna utan att måsta skriva dit en punkt eller liknande? Kanske någon som rent vill fixa det åt mig? :)
.
.
Jag tidigare idag när jag var hemma mellan mötena,
tröjan och öronhänget är köpt i Gbg.

Seven heaven

Frukost ute på balkongen i solen satt inte fel :) Men gud vad trött jag blev, ska dock försöka att inte powernapa och lägga mig tidigt ikväll istället. Har precis dammsugit hela lägenheten och sett klart "seven heaven" någon som minns det från nått år sedan? Det var min favorit serie och det finns nog inte ett enda avsnitt jag inte sett :) Handlar ju om familjen Camden med prästen Eric som pappa, hemma mamman och deras fem barn (som sedan blir sju) - helt toppen!
-
Nu däremot ska jag se klart Desperate housewives på tvn sen springa ut och boka en tvätt tid & damma mattorna innan Mammis kommer och ska följa mig till stan för lite ärenden :)
POK!

Godmorning!

Tänka sig, jag har faktiskt börja gilla att vara vaken tidigt på morgonen. Nu hinner jag ju så mycket mer & känner mig redan mycket piggare :) Ligger i sängen och myser ännu, har svarat på lite mess som kommit under natten så nu ska jag snabb fixa mig och springa på morgon möte halv tio och sedan hem för att käka frukost :) Sen hade jag tänkt traska och hämta min cykel hos Mysan som jag inte hann igår. På schemat står även två möten till innan två & resten av städningen. Åh vad det är härligt att få ta tag i allting och göra nått annat att hänga på stan och fika!
-
Sänder iväg ett gäng positiv energi till er mina kära läsare!
.
.
Trevlig dag!

En webcam-morgon bild i Göteborg, åh sakna!

Positiv energi!

Varför börja dagen med att ogilla det du ser i spegeln? Lägga energi på att fundera om du ska äta frukost eller inte? Ha ångest över att du åt en macka för mycket? Sminka om det för att det blev för fult. Byta kläder flera gånger för du känner dig inte nöjd..
Självklart känns det bättre att gå ut om man känner sig snygg likadant som att det är roligare att träna med snygga träningskläder.
Men att lägga ner så mycket negativ energi på morgonen sätter spår på hela dagen - negativt!
Du duger som du är och ingen annan är som du. Du är bra som du är! ♥
-

With one foot outside

Tjena bloggen!
Blev en lång dag med mycket gjort. Har gett mig in i nånting som kräver rätt mycket energi av mig och som kommer spela stor roll för min framtid så nu hoppas jag bara att det går bra, denna gången. Väljer dock att inte gå ut med det förens jag vet till 100 hur det blir.
Mötet imorse gick iallafall bra sen hann jag en sväng på stan också innan jag traskade hem för att äta frukost och städa lite. Har gått igenom resten av mejlen och alla räkningar/papper också, imorgon ska jag boka tid för att verkställa allting också sedan är jag tillbaka i banan igen - känner på mig att det här kommer bli bra :)
Ligger i soffan med tända ljus, chocklad och "two and a half men" på tvn så nu ska jag måla mina naglar och bara njuta av ensamheten innan läggdax!
-
Saknar dig...
.
.


nightmare

Vaknade upp en timma innan klockan skulle ringa pga en mardröm, jag brukar aldrig drömma mardrömmar så illa att jag vaknar. Men denna handlade iallafall om att jag hade tagit ut flera tusen på banken och blev sedan rånad ;p
Kanske har någonting med tidigare rån att göra? Hemskt var det iallafall så jag försökte inte ens somna om. Får hoppas att det inte dyker upp några fler inatt så det skrämmer mig igen att kunna sova själv. Blää!
.
Såg ett avsnitt Sex and the city och hoppade in i duschen, så nu är jag klar för möte halv tio. Efter det har jag lite ärenden att göra, bland annat banken :s Så vi hörs efter det någon gång :)
Ha en bra dag!  ♥


Var på kyrkogården igår, saknar dig Marre B <3

just because

Jag är hemma i Piteå nu för er som inte visste det redan. Började min hemresa med tåget tisdag vid 15-tiden, att säga hejdå har aldrig varit min starka sida & även denna gång brast jag i gråt och hade en helvetes resa hem. Var helt slut körd när jag äntligen landade hemma hos mor och far, arton timmar senare. Fick under färden hem även veta mycket sanningar som jag knappt kunnat ana som verkligen sänkte mig, ja gud så ledsen jag blev.. Är mycket därför jag varit lite inaktiv sen dess.. Men som sagt - hellre ledsen av sanningen än lycklig av lögnen!
Onsdag satt jag sex timmar uppe på akuten med min fot, hälsenan är illa till.. Fick gå hem med kryckor & ytterkligare smärtstillande, läkaren räknade med att jag skulle få "hoppa" omkring en månad ungefär. Men efter någon dag och händerna fulla med blåsor & skavsår så gav jag upp och haltar nu omkring igen, men det tar sig, jag blir bättre :)
Har hela veckan sovit borta med mina kära vänner men sov hemma igår & som sagt kändes det riktigt bra så ligger hemma inatt med, har tänt lite ljus och lyssnar på lugn musik så snart kan jag sova. Skönt med lite egen tid, faktiskt!
Var på möte tidigare idag & fattade ett viktigt beslut, ett lite jobbigare av dom men just nu känns det bra. Har även hunnit plugga, käka middag med mamma och pappa samt varit förbi Elin, mormor och morfar :)
Nu ska jag gå igenom mejlen innan jag somnar.
Sovgott! ♥
-
Ante & Tindra när vi var på "piknik" för några veckor sen, Tindra ville hela tiden bita på vattenballongerna ;)

more dead than alive today

.....Såhär bakis som jag varit idag var det riktigt länge sedan jag var. Om jag någonsin varit det? Men hade jätte trevligt hemma hos My igår (grattis igen sockergull :) Idag har jag sprungit hela dagen på Ikea och nu ikväll bara plockat undan lite här hemma, ligger nu i min säng och ska spendera första natten hära på närmare sex-sju veckor men det ska nog gå bra, känns faktiskt riktigt bra att vara hemma för en gångs skull :)
Är så himla trött nu och hade tänkt ta mig upp rätt tidigt imorgon så uppdaterar er då!
Puss, sovgott! ♥
-
Elin & jag före party någon gång innan jag åkte till gbg :)

Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig..

Den finaste människan på hela denna jord..
Han kramade mig hejdå och åkte sin väg.
Detta är utan tvekan den största smärtan jag någonsin varit med om. Den största sorg jag någonsin känt. Det jobbigaste hejdå jag upplevt och den mest jobbiga perioden i mitt liv.
Jag har aldrig tidigare varit med om något liknande.
Jag kommer alltid älska och jag kommer alltid minnas. Du satte färg i min svart/vita värld, gav mig tryggheten jag saknade, lärde mig att le och jag är dig evigt tacksam att jag fick uppleva dom mest finaste tillfällena med dig. Jag skulle utan tvekan simma över atlanten utan armar och ben ifall du behövde mig. Våra minnen bevarar jag som dem sköraste diamanterna.
Jag är ledsen, jag ber om ursäkt för allt ont jag givit dig, sveken jag dragit och slagen jag slagit.
Jag älskar dig!


Hur länge ska jag behöva känna denna ensamhet? Hur länge ska det ta innan jag kan fara hem till min lägenhet igen och sova en natt?
-
Men efter fyra år tillsammans, hand i hand genom skratt, tårar, gräl, framgångar, svek, motgångar, kärlek och allt vad vi nu hunnit med,.- Är det på tiden att gå vidare nu?

Som Carrie sa.. Vi spelar spel som barn.. Är detta bara ett förspel för spelen som spelas i vuxenlivet?

För dig är jag svagast, för dig har jag lättast att vika mig & för dig slår mitt hjärta volter när ditt namn visas på displayen. Men när jag väl vänt mig om och gått.. Kom inte tillbaka och rubba min ihop byggda värld igen då...


I love the way you lie

♥♥

lies

Det är aldrig okej att ljuga, men är en vit lögn okej? Ifall att, när är det okej då?
Jag är hellre ledsen av sanningen än lycklig på lögnen. Ändå är det så många som ljuger..
Jag vill alltid höra sanningen för den sårar så mycket mindre om personen berättar det själv än att det ska komma i omvägar. Men när man då ber om sanningen och får en lögn tillbaka, hur kan det kännas okej?
-
Vad är egentligen skillnaden på en vit och en mörkare lögn? Är det inte lögn som lögn?
Ärlighet varar längst!

Be strong

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte alltid att orka skratta, att alltid hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
-
Att vara stark är att acceptera livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den. Att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma igen.
-
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. Att vara stark är att se ljus i mörkret och kämpa för att nå dit!
-
*Denna text skrev min vän Angelica till mig och jag var bara tvungen publicera den. Bättre kan det inte bli sagt - så sant, så rätt!

Svart, brun eller röd/brun hårig?

Svart?
Brun/röd?
Brun?

Kärleken kan göra en människa 20kg lättare

Du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt.

Om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Waka waka

Det sprider sig ett glädjerus genom kroppen när jag tittar på denna video :)
-

Förresten så vaknade jag nu, inte okej. Känns så kasst att det varit sol under dom två veckorna jag varit här men jag har inte spenderat EN dag i solen pga vi sover såhär länge. Men som sagt - Jag fixar det när jag kommer hem :)
Hoppas ni har en bra dag!

forever and always

*
Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan om vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha...
RSS 2.0