Sveeeeeeeeeek

Jag känner mig kränkt, sviken och värdelös. "Hur kan ni?" är det enda som cirkulerar hos mig. Inte ni. De är inte okej. Fyfan!!!!!!!!!!

Valpfråga

Hej, nu behöver jag er igen!
Min fråga denna gången är, när kan man börja gå ut och gå med en valp? Och hur långa, länge ska promenaderna vara?
Jag längtar så mycket tills vi äntligen kan vara ute och gå, promenader på vintern i mörkret, klädd i varma och mysiga kläder är ju bland det bästa :)
Inga svar är dumma, så kom igen nu. Lämna er åsikt :)
Kyss!

Uppkäftig snorunge

Varför ska en människa med låg självkänsla och självförtroende dra ner andra i sin skit? Varför ska jag sitta och hacka på någon annan för att känna mig bättre själv? Får det mig att må bättre överhuvudtaget?
Jag lider med dig. Jag tycker synd om dig, men jag skrattar inte. Jag tycker det är synd att du måste vara uppkäftig och otrevlig mot dom som bryr sig istället för att ta åt sig av det dom säger. Tror du inte själv på att det ligger lite sanning i det? Att du sedan lägger dig själv i försvarsläge det första du gör säger ju en hel del. Det är synd.
Jag hoppas du vaknar en dag.
.
.
Min blogg är för tillfället ganska grå och tråkigt. Jag skriver i gåtor och ni hänger säkert inte med. Men det är fortfarande min blogg där jag skriver vad jag vill. Så.. vill jag att ni ska förstå så kommer ni att förstå :)
Nu ska jag börja traska till min kära mormor och morfar för middag! KYSS ♥

Min värsta mardröm

En av mina värsta mardrömmar blev till sanning för någon helg sedan. En av dem jag värderar högst led och att se det skadar mig. Det gjorde mig rädd, ledsen men samtidigt arg. Jag vill hjälpa men jag vet inte hur. Jag hoppas att denne nu tänker efter framöver. Det gick för långt och ännu en gång får vi se vad knark kan skada våra fina med människor. I respekt till denne väljer jag att inte skriva om händelsen i sig så mycket mer. Det slutade bra men hade kunnat sluta så mycket värre.
Jag vill och önskar bara att jag slipper vara med om det en gång till, även du och du och du samt du. Jag önskar att ingen behöver uppleva det där någonsin.
Knark är bajs och olagligt av en anledning. Varför lyckas folk ändå få i sig så sjukt mycket av det? Det finns här omkring oss överallt och fler än vad vi tänker oss är beroende av det. Dem förstör dessutom inte bara sina egna liv utan även deras anhöriga får dras med den ständiga oron över att någonting ska hända och samtalet ska komma.
Knark dödar. Jag blir arg av att bara tänka på det.

Slutet?

Är det dags att sluta se och höra nu? Är det dags att släppa taget och gå vidare?

Prat jour nummer

Polisen har nu skaffat ett journummer framför allt till oss tjejer när vi ska gå hem själva under Fredag och Lördagsnatt.
Mellan klockan 23.00 - 03.30 Är det bara att ringa 08-504 466 66 om du vill ha någon att prata med under din vandring :) Väldigt bra tycker jag!
.
Någon som testat ringa?

Lysande morgon!

När jag och Keyla var ut och kissade på morgonen möttes vi av snö flingorna som ramlade från himlen, frosten på backen och vinden som susade. Hur underbart är inte det? Nu blir det varmare och ljusare ute. Hoppas bara att det som försvinner kommer tillbaka ganska snart. Jag ser framemot mycket skoter och snowboard i vinter :)
Keyla reagerade inte så speciellt på snön däremot, hon tyckte det var lite kallt om tassarna och gott att slicka på annars ingenting.
.
När vi kom in igen hämtade jag mitt täcke till soffan och åt en limpa innan jag somnade igen. Vaknade sedan av telefonen igen efter kanske en timma, det mest roliga samtalet på länge kan jag tycka. Åh vad jag är förhoppningsfull just nu, tummarna hålls stenhårt :)
.
Men nu ska jag ta cykeln in till stan över en kaffe med min fin fina Sanna :) Kyss..♥

Glapp brudar

Det gör mig ledsen. Det gör mig arg, förtvivlad, tom, kall och någon annan än jag själv.
Jag hatar att skitsnack ens ska existera.
Varför kan vi människor inte prata gott om våra med människor och lämna det mindre bra?
Speciellt vi tjejer är kung på det. Att snacka skit bakom den andres rygg i dennes frånvaro.
.
Vi sitter ett gäng tjejer och snackar skit om det mesta tillsammans en vanlig kväll. En av "oss" kunde inte vara med ikväll så lätt hänt att denne blir ett samtalsämne för en stund. För att när sedan denne är med är det nästa "frånvarande" vi pratar om. Gör någon av "oss" fel får den höra det den kvällen den är frånvarande av alla oss tillsammans. Som en elak "gå ihop sig" ful sak.
Det gör mig arg, det gör mig ledsen. Måste det vara så?
.
Alla gånger kanske man inte tycker att det är skit man snackar. Men om man snackar om en person i dennes frånvaro, är inte det dumt då?
Det känns skit, att sitta och lyssna på för att sedan veta att nästa gång jag är borta är det mig dom pratar om. Fyfan!
.
Jag är inte guds bästa barn jag heller, jag kan snacka jag med. Och jag skriver inte detta till någon specifik heller för den delen. Men jag stör mig på det och sist så vaknade jag upp. Jag tycker inte att det är okej. Punkt.

20 timmar

Man kan ju undra varför jag inte ligger och sover nu när snart klockan är 03.00 en onsdags morgon. Men svaret är enkelt, jag vaknade 14.00 igår och hade då sovit i 20 timmar. Så idag har jag varit riktigt utvilad. Har umgåtts med min fina vän Sanna hela dagen ändå tills nyss, ätit middag, surrat, sett tv, fikat och så vidare. Ytterst trevligt :) Men nu ska jag däremot försöka sova igen så jag lyckas få tillbaka en någorlunda bra dygnsrytm ;) Kyss..♥

Erase me

She said I don't spend time
like I really should
She said she don't know me,
anymore
I think she hates me deep down
I know she does
She wants to erase me
hmmmmmmmmm
A couple days no talking,
I seen my baby
And this what she tells me
She said

[Hook]
I keep on running, keep on running
and nothing works
I can't get away from you,
no
I keep on ducking, keep on ducking
and nothing helps
I can't stop missing you
yeah

[Verse 2 (Kid Cudi)]
It's like I'm her new nightmare
She ain't escaping
It makes me feel a bit complete
yeah
Knowing someone you love
Don't feel the same way about ya
Memories, they soon delete
hmmmmmmm
A couple weeks no talking,
I seen my baby
I've missed you so damn much,
heyy
I wish we could start over,
I told my baby
This what this bitch tells me,
She said

[Hook]
Cuz I'm in the magazines
On the TV
No matter where you are
You might hear me
Cuz I'm in the magazines
On the TV
No matter where you go
You might see me

[Verse 3 (Kanye West)]
Hello, uh, I'm Yeezy
She said, "Hi I'm Aria"
No, you an angel
You wave hi to Aaliyah
I got a show in Korea,
They built a new arena
Why don't you come and
Watch a nigga tear the whole scene up
I know I seen ya before,
but don't know where I seen ya
Oh I remember now
It's something that I dreamed up
Don C says she cool,
But don't let her fuck her cream up
Monica Lewinski on the dress
She'll take ya to the cleaner
Sure enough a week later
I'm an extra love
And everybody know she mine
So she extra plugged
Every bouncer, every club
Show her extra love
We just praying the new fame
Don't get the best of us
But all good things gotta
Come to an end
She let it go to her head,
No, not a mind reader
The height of her shopping
was the writer's blocking me
I couldn't get me shit out
Anyway
I hope you die Aria

Sova gott!

Vilket härligt pass Box var. Tungt, svettigt och roligt. Så det blir absolut att fortsätta med :) Men nu är denna måndagen denna vecka förbi, gud så trött jag börjar bli. Hann vaken städa eller göra min skoluppgift. Men hann iallafall en fika på stan tillsammans med min fina Angelica på förmiddagen och sedan middagsbjudning hemma hos mormor och morfar innan vi åkte och tränade.
.
Min fina Keyla har varit extra mysig idag så jag tror jag ska testa ha buren öppen inatt och se om hon väcker mig imorgon eller gör sina behov inomhus.
Tina är här nu så vi ska springa ut en sista sväng med Keyla innan vi kryper ner till kojjs :) Sovgott! ♥

Min höjdpunkt

När jag var ute på krogen i Lördags så var även en gammal vän till mig där, som jag inte hade pratat med under en längre tid. Vi har varit ovänner dem senaste två - tre månaderna och inte sagt ett ord till varandra under den tiden.
Men i lördags fick jag nog och iallafall hälsade med ett glatt hej. Givetvis var det inte svårare än så, så jag fick självklart tillbaka ett Hallå.
.
En liten stund senare kommer denne fram till mig och jag erkänner att jag visst saknat henne väldigt mycket. Vi kramar om varandra och går ut över en cigg för att prata om allting. Härligare känsla var det länge sen jag kände.
Varför är man så envis att man låter det gå närmare tre månader innan man ens kan kläcka ur sig ett hej?
Att det sedan var denne personen som stöttade mig när min värsta mardröm sprang ikapp mig senare på kvällen gjorde det hela ännu bättre. I din famn är jag trygg min fina vän! ♥
.
.
Fina Sanna, gud vad jag saknat dig! Lättnad..

Box

Träning blir så mycket roligare om man varierar den. Så nu sticker jag iväg till Korpen tillsammans med mina fina pingla Jessica och testar på att träna box :) Hörs senare!

Valpfråga

Tjeeeeena!
Alla valpar är ju olika och beter sig olika. Men ändå så har jag en fråga ni kanske kan hjälpa mig med.
Det är nämligen så att Keyla har hittills alltid fått sova i sin bur under nätterna för de är så behagligt att vakna upp på morgonen av att hon krafsar omkring och vill ut. För att då ta ut henne och kissa på en gång.
Jag vill ju såklart så småningom att hon ska slippa bli instängd. Men hur gjorde ni för att vakna av att hon ville ut på morgonen utan att en olycka hinner hända?
Inga knep eller tips är dumma, ju fler ju bättre. Så kom igen nu - ge mig ert svar :)
Puss på er!♥
.
.

Måndag

Och en ny vecka. Känner på mig att det kommer bli en tung sådan. Har sovit orolig inatt så är inte riktigt pigg heller, trots att jag faktiskt fick sovmorgon till halv elva.
Men idag hade jag tänkt ringa några samtal som jag länge skjutit på, städa klädkammaren och träna. Sen får det vara bra. Fick två tråkiga nyheter på morgonen så kommer försöka bearbeta dom hela dagen också vilket är det som kommer ta mest med tid. Men nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och försöka bli människa igen. Ha en bra dag solstrålar! ♥

Första söndagen i oktober

Jag har varit bakis och jag har sovit länge men ändå har jag hunnit med att vara effektiv.
Började min dag med att åka till mammis och pappis för att äta middag, göra en skoluppgift och hämta hem min fina Keyla som fått sova borta för första gången. Som förövrigt hade gått jätte bra, vilket så klart känns bra i matte hjärtat :)
Sen nu ikväll har jag och Jessica hunnit vara på ett Pilates pass, som känns hur bra som helst såhär i efterhand i min rygg även om den smärtar en del ännu. Orkade ju såklart inte ta mig upp i fredags till sjukgymnasten så har en ny tid nu på onsdag.
Nu är jag hemma sedan någon timma, har varit ute med Keyla ett tag, städat undan sedan igår och uppdaterat mig i blogg världen av det jag missat under helgen. Tina och Angelica for för ett tag sen och jag har bäddat ner mig i sängen för att sova. Så det är precis vad jag ska göra nu, för imorgon är planerna inte tomma. Sovgott! ♥
.
.
Jag tänker på dig!

Födelsedagsfest

Hej!
Jag hade en lugn fredags kväll denna helgen med, var hemma hos Jessica tillsammans med våra guldklimpar och bara mös tills jag tog Keyla under armen och satte mig på cykeln hem. Tillsammans med mina kära känner jag mig hel.
Hände dock något riktigt hemskt denna kvällen när vi var på väg hem till Jessica och jag gick med min cykel och Keyla i korgen. Hon trillade ut och slog skallen hårt i asfalten, ljudet skär i öronen. Min lilla fina. Men efter att ha pratat med Veterinären som lugnade mig och jag hade kollat henne som man skulle så kändes det bättre. Har stenkoll på henne nu ifall någonting skulle dyka upp såhär i efterhand.
.
Igår hade vi min födelsedagsfest här tillsammans med ett trevlig glatt gäng där alla verkade ha det bra. Alla var på sina bra humör, sjöng, dansade, skrattade, spelade twisters, "viska leken" och var allmänt trevliga. Tack för en helt underbar kväll alla inblandade, ni är guld värda! ♥
Tyvärr delade vi på oss när det var krog dags och halva gänget hamnade på Challenge och resten på Kalles. Min höjdpunkt av kvällen kom på Kalles och min värsta mardröm krockade med mig på vägen hem men det berättar jag om senare för nu kommer alldeles strax Tina och Angelica hit så jag ska springa ut med Keyla innan dess :)
Kyssar!
.
Jessica och jag igår.
Jag, Emma, Diana och My också igår.
.
.
P,S Varför texten varierar mellan stor & liten är pågrund av virus på min dator, ska fixas snarast! ;)

Mitt liv är mitt

Vill inte höra mer
Om rätt och fel
Vill inte välja vem
Jag ska hålla med
Inom mig växer en längtan att springa
Och aldrig mer vända om

Mitt liv är mitt
Jag vill gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt

Kan inte svälja mer
Jag har fått nog
Inget kan såra mig som dina ord
Hur kan du vara så blind att du missar
Att du förlorat mig

Mitt liv är mitt
Jag ska gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt

Jag kan inte läka dina sår
Jag älskar dig och hoppas du förstår
Att jag måste gå
Jag måste gå
Oh-oh owoah oh

Mitt liv är mitt
Jag ska gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
(Snälla lämna mig ifred)
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt
Woah-oh woah-oh oh oh-oh
Mitt liv är mitt

Tjejkväll på stan

Tjeeeena!
Jag håller seriöst på avlida av ryggsmärtor, aj vad ont det gör. Smärta. Tur jag ska till min sjukgymnast imorgon, bara hoppas att jag tar mig upp och dit då. Kan bli en aning svårt med tanke på att vi sovit tre tjejer inatt och resultatet av det var inte alls så mycket sömn som hade behövs. Är trött, grinig och känner mig ur balans. Jag vill ha kontrollen igen för just nu hittar jag den inte, den är som borttappad på vägen.
.
Igår var jag iallafall duktig och pluggade lite tillsammans med min älskade Mamma. Körde bilen till verkstan igen, börjar bli rätt less att det alltid ska vara nått fel på den. Och avslutade kvällen med Idol hemma hos mig med ett härligt gäng :)
.
Idag har jag tidigare hunnit vara och fika på stan med mamma och mormor för att sedan gå på tjejkvällen tillsammans med mina pinglor. Fyndade mig två par nya byxor, nagellack, maskara, halsband och en dekorations kvist. Så nu ska jag släcka lampan och sova, hoppas på att vakna upp gladare och mera stabil imorgon! Sovgott! ♥
RSS 2.0