ny behandling..

jag har haft så mycket att göra dom senaste dagarna så jag har helt enkelt inte haft varken tid eller orken att uppdatera nånting hära. men håll utkik på några minuter eller imorgon bitti så kommer bilderna jag lovat er och även från födelsedagen :) förlåt mig..

Idag vaknade jag hyffsat tidigt (läs jätte tidigt för att vara mig) klockan tio, så hade gått om tid till att duscha och fixa mig innan jag skulle på möte med min läkare klockan 13.00 vi kom överens om att påbörja en ny behandling med start någon vecka efter att jag kommit hem från utlandet så nu hoppas jag verkligen att jag kommer kunna bli frisk och framför allt FRI från "skiten" men nu såhär sex år senare så har nog det mesta av mitt hopp försvunnit. men jag håller tummarna!
Efter mötet åkte vi till sjukhuset och hälsade på Kalle en sväng innan vi åkte hem och lagade middag (fick förresten laxsoppa utav moster igår) så blev väl mest uppvärmning till lagning. men skönt att slippa stå vid spisen så det tackar jag för :) Sen har jag hunnit tvätta sex maskiner och varit ute en sväng med dogge i skogen. Nu ska jag lägga upp alla bilderna sedan slå igång en film och sova :>

hejsvejs!^^,

sovgott!

Nu är det dax att krypa ner i sängen för denna natt. har hunnit få massor gjort t.om städat ur lite lådor och sånt där tråkigt :) därimot hann jag inte börja med mitt hår men det hinner jag nog imorgon efter körlektionen, sen skulle Sofia komma hit och hjälpa mig när hon slutat skolan :) men nu ska jag slå på mitt första one tree hill avsnitt för den här dagen och försöka somna till det, lägger upp bilderna på dogges nya jacka imorgon orkar verkligen inte söka fram sladden nu, och på tal om det har jag sagt att jag fått mina nya digitalkamera för nån dag sen? lägger upp den också imorgon :) Tills dess sovgott gott folk!

Dangerous Goods - Armband - Not For Sale

Som ett led i kampen mot människohandeln har Dangerous Goods formgivit smycket "Not for sale". Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 40-50 kr av varje sålt smycke kommer att gå till en fond som startas av Samverkan Mot Trafficking och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till.

beställ ett du med för endast 150kr www.zylber.com
dessutom gratis frakt om du handlar för över 100kr!

Finns även som halsbad för samma pris :)

stan med mamma!

Vaknade av ett telefonsamtal utav mamma att vi skulla fara på stan. fixade mig lite snabbt och sedan plockade hon upp mig. Hittade rätt mycket så nu känns plånboken platt, tur det snart rullar in pengar på kontot igen ;) Köpte bland annat en ny resväska tills vi åker till turkiet (om två veckor imorgon) hårfärg, jacka åt dogge, två dukar, nå ljus och små tjafs :) Ska ta och fota dogge i sin nya jacka snart så ska ni få se ;) Sen jag kom hem har jag bara städat, burit ner saker i förrådet och lagat middag :) nu ska jag fixa och dona med mitt hår sen ta det lugnt resten av kvällen!
Hej så länge!^^


Min kära mamma i turkiet augusti -05

Dogge :)

Kolla här vilka otroligt söta bilder jag hittade från när dogge bara var en liten valp :)
 
 

och den här bilden är inte så gammal, han växer fort lill pojken :)


Nu vill jag ju ha en till hund men denna gång en liten golvmopp som inte blir större än dogge som valp, en liten och  en stor :)

bok beställning!

Mötet imorse gick kanon, lite segt att ta sig upp efter fem timmar bara. efter mötet hann jag förbi körskolan och spendera en timma framför datorn sen även stan och säga hej till personer som det var ett tag sedan man såg. men sen jag kom hem har jag mest tagit det lugnt vid tvn och one tree hill samt gjort kycklig med ris till middag :) kvällen fortsätter nog i samma lugna tempo och förhoppningsvis är det ingen som ringer och stör min skönhetssömn inatt för nu behöver jag den verklkigen ;) Förresten så spanade jag in Sandras blogg när jag kommit hem och såg att hon beställt lite böcker så var ju tvungen att göra det jag med, hittade massor med smarrigheter men beslöt mig bara för två. resten får vänta tills efter helgen när jag fyllt år och förhoppningsvis har plånboken blivit lite tjockare då :> Nu ska jag därimot slå igång ett till avsnitt av one tree hill :)) hej så länge!


 

Dom här böckerna blev det denna gång (=




"Sanningen om diamanter!"
Författare: Nicole Richie

Chloe Parker ? rockprinsessa och medlem i Hollywoods innekretsar ? adopterades som liten av en världskänd artist och hans fru. På en underligt ögonblick blev den fattiga flickan stormrik.
Men det är inte nödvändigtvis särskilt lätt att växa upp i lyx: Chloes barndom blev vild ? full av kändisfester, bråk med pressen och besök på rehabiliteringskliniker.
Plötsligt en dag hamnar hon själv mitt i rampljuset, som ansiktet utåt för en landsomfattande reklamkampanj. Lyckan skulle kunna vara gjord. Men när hennes biologiska pappa, som hon inte hört av på evigheter, dyker upp igen, och hennes bästa vän förråder henne, tappar Chloe kontrollen över sitt missbruk, sina vänner och sin integritet.
Genom karaktären Chloe Parker berättar Nicole Richie en fängslande historia om Hollywoods nya elit. Det blir en resa mellan de viktigaste premiärerna, de mest exklusiva kändisfesterna, de hetaste shoppingstråken och de coolaste klubbarna. Chloe Parker kommer in överallt, och ser till att utnyttja det ? ett livsdrama mer omskakande än någon dokusåpa!







"Flickan i källaren!"
Författare: Alan Hall
Klockan 12.53 den 23 augusti 2006 lyckades Natascha Kampusch fly från sin kidnappares bostad på Heinesstrasse 60 i Wien. Det här var det ögonblick hon väntat på i åtta år, ända sedan hon som tioåring fördes bort på väg till skolan. Mindre än två timmar efter att Natascha flytt, begick hennes kidnappare Wolfgang Priklopil självmord genom att kasta sig framför ett tåg.

Under de år som Natascha satt inspärrad i en cell i källaren hade polisen följt ett oräkneligt antal falska spår, genomsökt stora områden men inte hittat några bevis för att hon var död eller funnit tecken på att hon kunde vara vid liv. Hennes försvinnande hade varit ett mysterium, ända tills nu.

Boken bygger på Natascha Kampusch eget vittnesmål, på intervjuer med hennes föräldrar, släktingar, skolkamrater och vänner till familjen liksom på samtal med kolleger, grannar och andra som kände Wolfgang Priklopil. Författarna har också haft tillgång till delar av polisens utredningsmaterial, utlåtanden från olika specialister och kontakt med personer i det sjukvårdsteam som nu tar hand om Natascha.

Journalisterna Allan Hall och Michael Leidig har följt historien ända sedan Natascha Kampusch försvann som tioåring och här beskriver de en av vår tids mest omtalade kidnappningar av ett barn.

Slappar söndag!

idag har jag verkligen levt upp till en sån där slappar söndag och som jag njutit :) har legat i sängen och sett one tree hill avsnitt ändå tills vid 18.00 tiden ikväll när jag bestämde mig för att byta om från pyamas och fara hem till bersika och tatta lite middag och se hur det går för deras ombyggnad ;) dom ska nämligen lägga nytt golv, nya tapeter, nya möbler och nytt fönster och så har dom gjort ett slags hål genom korridoren och köket ;) riktigt bra blev det dock är dom ju långt ifrån klara än. nästan så man blir lite sugen på att flytta hem, har börjat sakna att få maten serverad, slippa städa och tvätten tvättad sen är de ju så mycket billigare också, vad jag skulle tjäna på det ;) dessutom har jag ju bil i stortsett hela tiden då när jag klarat mitt körkort. Och på tal om det så börjar det väl ta sig nu, har tagit upp pluggandet igen iallafall så nu hoppas jag bara att jag har det i min hand snart också ;> Men nu ska jag ta mig ett bad, lägga mig i sängen och somna till one tree hill. tidig morgon imorgon :) sovgott allesammans!

One tree hill!


Jag är helt kär i serien, den är så himla bra. jag bara älskar den ;) har inte hänt mycket alls ihelgen förutom att jag och Sofia börjat se one tree hill från säsong ett igen och tanken är väl att se alla i ordning nu. ifredags var vi ut en sväng med hundarna här i munksund, hade hand om xena medans elin var ute så har iallafall varit utanför dörren en gång denna helg :p hehe


seven days left!

finns verkligen idioter även här i lilla piteå, mest idioter, nästan svårt att hitta någon som inte är det...

Men Sandra Marie Larsson blir 19år om en vecka! :) en posetiv sak iallafall!

vet inte vad jag ska säga, finns inga ord om hur jag känner just nu. jag är arg, besviken och så jävla förbannad men samtigt så himla ledsen över allt. har varit borta från bloggen nu rätt länge igen men den här gången har jag faktiskt också mina anledningar. förlåt! har varit en vecka i södra sverige och inte varit hemma i lägenheten på rätt länge sen jag kom tillbaka så när jag kom hem igen stank det både de ena och det andra så bara att börja med storstädningen. men nu har allting börjat lägga sig, har fått sålt alla möblerna utom en lådhurts också så det känns skönt :) Orkar absolut inte gå in mer på detaljerna utan åter till verkligheten, vardagen och uppdateringar nu ;>
Dock ska jag gå nu, måste hinna plocka isär skrivbordet innan dom kommer och hämtar det :) Pussis!

köp köp köp !

nu har han åkt och jag har satt igång med storstädningen, börjar dock bli lite less så tror jag kör det värsta idag och resterande imorgon ;) har även hämtat ut paketet på posten och det var bara vårat 3g- internet det mobila som kommit tillbaka från lagningen, men fick dock ett helt nytt :) Så har jag börjat lägga ut annonerna på blocket.se så vi får  borta det gamla och kan börja använda det nya! ;> så köp köp köp !

http://www.blocket.se/vi/17922380.htm

oväntat paket med posten

Godmorgon!

vaknade vid sju, somnade om till åtta, vaknade och somnade igen till tio.. så kortfattat har det varit en dryg morgon och nästan hela natten var likadan.. kom nyss hem från mormor och stan, har varit där och hämtat ut fredriks biljetter, en reserv telefon och handlat lite färd mat åt honom. så nu är det klart och knappt dryga timmen innan han åker.. känns verkligen inge roligt, men tur att det bara är två nätter :)) så fort han åkt ska jag städa, tvätta,  gå en prommis med dogge, lägga ut annonserna, handla och hämta ut det oväntade paketet från posten som jag inte har en aning om vad det kan vara, känner inte ens igen företaget som stod som avsändare på avin så det kan bli spännande ;) men nu ska jag mysa på med min älskling tills han åker :> tjingtjong!

ja, jag saknar dig

jag är trött, lätt irriterad och det känns som att dehär är en dålig söndag (ja, jag vet att de är måndag) och jag mår illa! det här suger, jag ser bara negativt på allting idag. har tråkigt och vill göra nått, vaknade nyss så har i stort sett sovit mest hela dagen.. urtrist men kommer inte på vad jag vill göra trotts att jag egentligen har hur mycket som helst som borde göras.. måste städa, tvätta, lägga ut annonserna på internet, fylla i papperna osvosv.. men allt det känns både så jävla tråkigt men också jobbigt... gash va jag är tjurig idag, så passa er ;> och det gör de fan inte bättre att fredrik åker imorgon,.. och att jag saknar dig trotts att jag egentligen inte borde.. vad får mig egentligen att sakna dig? varför cirkulerar dina ord i skallen på mig hela tiden?!?!?!?!



höst

Kom nyss hem från vårdcentralen, cyklade både dit och hem igen och nu känner man verkligen att hösten är här. det är sol ute men kallt och blåser så man måste börja klä sig varmt nu :) härligt säger jag, som alltid tyckt om hösten och vintern ;> Nu är det dessutom bara 25 dagar tills jag blir nitton bast ;D hehe
RSS 2.0