min laddare

jag blir så arg, sämst service! dom medelade min pappa för någon dag sen att nu är min laptop klar så det var bara att komma och hämta den i luleå. Och eftersom min morbrors fru jobbar där så hämtade hon hem den ifredags, men när min pappa sen kommer hit med den så frågar jag vart laddaren än? och då har dom dumma jävlarna inte skickat med laddaren utan bara datorn helt utan ström. och när jag pratade med dom idag har dom ingen anning om var den kan finnas.. Jävla idioter!

Att leva på hoppet är väldigt smärtsamt och svårt

det är precis vad jag gör nu lever på hoppet, men varför? jå för att jag inte kunnat bete mig som männsika mot den och dom jag älskar som mest på många många månader, så känslan säger mig att dom trillar bort en efter en tills jag står där ensam kvar.. Helgen har varit tung och smärtsam så jag är motför dom flesta andra glad att det är måndag igen,. På utsidan har jag varit lycklig, jag har haft kul fast på insidan har jag jobbat med mina känslor x4000, jag har gjort bort mig & nu försöker jag hantera följderna till det..

jag kan inte annat än tro på det jag minst kan tro på och hoppas med hela mitt hjärta!

magsmärtor

fredag idag, så vad ska alla göra? själv vet jag inte än, fredagar är ju en av dom dagarna det finns altenativ ;p håller på att fixa till mig nu iallafall och väntar på Nina som borde komma vilken minut som helst :) vaknade dock efter 14.00 idag så känner mig lite seg, vet inte vad det är med mig men sover hela tiden. igår hade jag sånna brutala magsmärtor som sedan gick över till hela högra benet, kunde inte ligga stilla och gjorde svinont när jag rörde mig.. verkar då vara borta idag iallafall =)
men nu ska jag platta håret, hejsvejs!

hämnden är ljuv

kom hem för ett tag sedan efter en ute kväll på kalles som till min besvikelse var ganska dött, inte alls många ute och ändå var de lill lördag. nåja, hade trevligt tills baksmällen kom.. att några få ord kan bryta ner sådan lycka och glad stämmning. men antar att de är något jag får lov att vänja mig vid, har man gett sig in i leken får man leken tåla.
nu ska jag dock försöka sova även fast jag vet att de är i stortsett omöjligt. men värt ett försök iallafall...

Och en sak ska du ha klart för dig flicka lilla, att jag kommer inte glömma det i första hand. det sitter som brget och går inte en minut utan att jag tänker på det. hämnden doftar ljuvligt och en sak är då säkert, att min respekt ser du aldrig mera skymten utav, idiot!

blodprov

kom hem från blodprovstagningen för ett tag sen. känns som om dom tagit litervis med blod från mina armar nu, dom ömar och har sig, bara hoppas provsvaren visar lite bättre denna gång iallafall. men som vanligt blev jag väldigt yr och svimfärdig så klarade inte av att slutföra alla testerna så har kvar urinprov, vikt och längd så det får bli imorgon kankse. har vilat ett tag och nu traskade just sofia in genom dörren så ska va lite social med henne:) bio ikväll kanske.
Hejsvejs!


Bilder!

Har ju sagt länge nu att jag ska lägga upp en massa bilder, bland annat från festerna på senaste tiden och stockholms trippen men orkar inte lägga upp dom hära så checka min pixbox istället :) lillasandraa.pixbox.se
för mer bilder från stockholm, kolla lillasysters pixbox också - _emelielarsson.pixbox.se

Nu ska jag återgå till verkligheten och fylla i papperna klart. hejsvejs!

midsommarhelgen!

förbi... orkar inte gå in så detaljerat vad som hände men kortfattat så:
Fredagen började med middag på fredriks mormor och morfars stuga i pitsund sedan fest inne i stan som avslutades med en båtsväng på havet innan sängdax vid sex på lördags morgon.
Efter några timmars sömn skulle vi börja festa igen men insåg att systembolaget var stängt så efter en lång jakt på alkohol (utan resultat) hamnade vi i skogen för kotlett grillning vilket inte varade länge alls för alla myggen, så vi gick hem och åt strips istället. Kvällen avslutade jag och Elenore hemma hos dom med ett vinglas sedan utgång (som förövrigt inte alls blev av) så åkte hem till oss istället och slocknade ganska snabbt. Söndag städade jag hela dagen och tvättade kilovis med kläder..

Men trotts alla ledsamheter hade jag det hyffsat bra :) Hur var eran?


Här kommer dom få bilderna vi tog under fredagen:
 
Lek med hundarna i Pitsund
 
Jag efter många timmar
 
 
Jag och sofia i båten

Danne i båten

stannar alltid på dig

Ja, hur jag än vrider och vänder så stannar alltid mina tankar på dig.
tanken slår mig ibland flera gånger om dagen, ibland bara nån gång i veckan..
men kankse är det jag som borde backa och ta avstånd nu innan jag faller helt?

papperskorg

du var den som fick mig att le åt allting som gick fel. men vart är du nu? i din närvaro känner jag mig bara som ett stort misstag som inte är värd mera än vad du slänger i papperskorgen. jag intalat mig själv varje kväll att felet sitter hos mig, att det är jag som sårat dig och det kan inte bli sämre än vad de är så allting blir mycket bättre dagen därpå, sluter sedan ögonen för att sedan vakna upp och se allting brista igen. samma visa varje dag, har ingen kraft kvar längre och ställer mig samma fråga igen, kommer det nånsin bli bättre?

en helt vanlig svensson

Satt tidigare idag och diskuterade detta med Nicke. Varför ska man sträva efter att bli en "helt vanlig svensson", att hitta den rätta killen att dela sitt liv med, varför ska man plugga en massa år i skolan och försöka få ett så väl betalt jobb som möjlig för att kunna skaffa snyggt hus och bil, ha råd att skämma bort sina ungar, resa utomlands och skaffa en massa saker. när man ändå ska dö sen och tappa alltihopa? då kan man ju nästan lika gärna vara med hur många killar som helst, leva på socialen, strunta i alla och allting annat, bara glassa runt och göra sånna där "olagliga" saker som inbrott, mord osv.. skit samma om man hamnar i fängelset, vi ska ju alla ändå dö förr eller senare..

hur onyttigt är egentligen glass?

med tanke på att jag absolt inte får i mig nånting annat än bigpack glass nu för tiden så började jag fundera på hur onyttigt det egentligen är? har inte direkt gått upp eller så, men känner mig svulen hela tiden. Och redan efter några dagar började jag känna mig allt hängigare. fast det har ju med energin att göra och att jag inte får i mig nånting bra.
känns som om det enda jag gör är äter glass och sjunker längre ner för varje dag. men när jag inte är vaken och tänker så sover jag och drömmer mardrömmar.. nu vill jag bara att dehär ska få ett slut, för sista gången..

snart rasar jag samman totalt..

"man lär sig av sina misstag" - varför gör inte jag det då? det är ju så det ska vara.

Jag vet att jag begick ett stort misstag redan när jag steg innanför tröskeln den där eftermiddagen, ändå gjorde jag det. Jag visste att jag skulle såra personer som betyder mest för mig, ändå gjorde jag det. Jag visste att din största rädsla var just detta, ändå begick jag det. Jag visste att jag skulle förlora nånting stort, ändå struntade jag i det och begick detta stora misstag som jag fått lida för så mycket nu i efterhand. jag ångrar mig så grymt mycket är det enda jag kan säga nu! Och det värsta är nog inte ångesten & att knappt orka leva med sig själv utan att veta att jag verkligen sårat någon, fått någon så ledsen att den lider för mitt misstag.. Vet inte hur många gånger jag önskat detta ogjort och att jag kunnat krypa in i din kropp och ta ut all den smärta jag orsakat. Jag älskar verkligen dig höghjärtat.
Men "Tiden läker alla sår" - var det inte så? kanske har det värsta lagt sig nu även om de är som du säger att de satt sina spår. Men hur kunde jag då vara så funtad att förstöra allting igen när de just lagt sig?

viljan måste vara starkast

för att jag ska kunna klara av nånting så svårt, tungt, tråkigt och allt negativa det för med sig, måste jag finna min viljan till det först. för jag vet att om jag vill så kan jag!


men hur ska jag veta ifall jag vill det?
är det den bästa vägen för mig själv?

mina tankar driver mig till vansinne

jag kan inte sluta tänka på det och hur jag än vrider och vänder på det så har jag bilden framför mig hela tiden. du träffade verkligen en känslig nerv där, känner mig så sviken, så övergiven och besviken att jag vilken sekund som helst tappar greppet om mig själv. varför blev det såhär?

dygnsrytm

jag är trött idag och jag förstår inte varför med tanke på att jag sovit tretton timmar inatt kanske är jag övertrött för att sovit för mkt? men samtidigt tror jag inte det för sov bara två timmar natten innan. dock vaknade jag tolv idag och efter jag varit vaken i sex timmar har jag sovit till tio ikväll och nu vill jag verkligen inte lägga mig eftersom jag börjar åtta imorgon, kommer bara vara ännu tröttare då,.-  fuckad dygnsrytm, måste styra upp dedär!
midsommar på fredag, hoppas på lugnt. någon som är sugen? :)

utan dator

sitter på praktiken i öjebyn nu, har fortfarande varken lust eller kraft till att göra nånting annat än att tänka. så sitter bara här och lyssnar på eva cassidy. har iallafall gjort klart ett arbete, så jag kan känna mig lite (ytterst lite) duktig.
I bussen påväg hit slog det mig att jag har mest sovit hela veckan, imåndags när jag kom hem klockan tolv sov jag till 16.00 gjorde middag åt fredrik sen slumrade jag vid tvn tills 03.00 flyttade till sängen och sov till morgon. tisdag var jag i öjebyn mellan 08.00 - 10.30 på utbildning vilken jag sov mig igenom mestadels. när jag kom hem sov jag till 16.00 hämtade min mobil i stan, lagade middag sedan slumrade jag i soffan åter till 03.00 innan jag flyttade mig till sängen och sov till 10.00 ondagmorgon, var på stan ett tag men somnade igen vid elva på kvällen och har sovit hela natten bortsett från alla gångerna jag vaknat upp kallsvettig av mardrömmar. dock kommer jag säkert lägga mig igen så fort jag är hemma om två timmar..
förresten kom min pappa förbi igår och hämtade min laptop som ska in på lagning, får se hur länge det dröjer den här gången. dom där jävlarna har ju en förmåga av att vara liiite sega. och i samma sekund, fan vad jag själv är seg. måste skicka in vårat mobila internet så vi får det också lagat.
nu ska jag dock gå, måste kanske visa mig iallafall. Hejdå!

min tid står stilla

jag ångrar mig och det är bara förnamnet av hur jag känner. fysatan vilken ångest, snälla kan ingen bara komma och plocka den ur mig? hela min kropp bara säger ifrån, har varken kraft eller lust till nånting annat än all min oro och ångest. jag vill bara spola tillbaka tiden till måndagkväll och hålla min käft stängd. varför ska den alltid vara så stor?

jag har tråkigt.

VEM.
Vem är i rummet med dig?
Dogge
Vem fick du sms av senast? Per
Vem pratade du senast i telefon med? Peter
Vems hus var du senast i? Mammas
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Fredrik!
Vem önskar du att du var med nu? Just för tillfället vill jag vara själv

VAR.
Var är din telefon? Bredvid mig här
Var är din mamma? På jobbet
Var sover du? I min och Fredriks dubbelsäng
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Lindex för ett bra tag sen
Var åkte du senast bil? Hem till munksund från mamma & pappa
Var i ditt rum är du? Vid Fredriks dator i vardagsrummet

VAD.
Vad åt du senast?
Två kex
Vad drack du senast? Oboy
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? Dogges leksakslåda
Vad har du på fötterna? Tår
Vad är din favoritfärg? Svart och rosa
Vad är din favorithemsida? blogg.se och pixbox.se
Vad hör du just nu? Kanal 5 på tvn och Eva Cassidy - Fields of Gold

ingen kraft och ingen ork

sämst uppdatering ännu en gång, förlåt. men de har inte hänt ett piss. solen har lyst och jag har försökt ta mig ut på dagarna för att inte se ut som att jag just klivit upp ur graven. har tagit det relativt lungt den mesta delen, försöker ta itu med mina tankar, finna min kraft och söker efter min vilja. kan inte påstå att det går speciellt bra, men nånstans inom mig hoppas jag fortfarande.
nu ska jag sova vidare, sovgott!

(`v´)

Men en sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad eller ej. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman,.

RSS 2.0