nu sticker jag ;)

Äntligen får jag åka. vaknade vid elva imorse, åkte in till stan och köpte det sista och sen har jag inte hunnit annat än äta, packa, städa och tvätta. nu väntar jag bara på att taxin ska hämta upp mig om ungefär trettio minuter :)
ska bli så himla skönt att komma bort till värmen nu när vintern börjat närma sig här hemma, och inte bara det jag ska verkligen njuta av varje sekund, inte tänka alls på alla beskymmer jag har i min skalle här hemma bara njuuuta, tror jag
behöver det :)



tar inte med mig lap topen som jag hade tänkt från början, bara tanken att jag råkas läsa något eller höra något som får mig att tänka går inte så jag lämnar den hemma för säkerhetskull. kanske besöker en dator där men tror verkligen inte det så vi hörs när jag är hemma igen ;) Hejsvejs trevlig vecka!



jag i Turkiet augusti - 05

halkbanan!

Äntligen gjord, ett steg närmare körkortet ;) men nu tar jag en veckas paus och bara njuter :) ha de så bra allesammans!


 

PUSSIS!

Emma 20år!

Här kommer några utav bilderna från Emmas 20års fest, resterande kankse kommer upp på pixbox nån dag om jag orkar det ;)


   
   
(klicka på bilderna för att se större!)


såklart fördelsedagsbarnet själv. Grattis min vän!


här kommer även lite bilder från lördagen :)

  

(tydligen har vi bara knäppt på mig och världens bästa hanna ;) )

min hjärna går i högvarv!

har haft fullt upp den senaste veckan så har inte riktigt hittat lusten eller orken att uppdatera nånting. ifredags var vi hos andré ett tag innan vi avslutade kvällen på kalles. lördag firade vi emma som blev 20år, grattis babe! sen åkte vi på kalles och som avslut mat från big boy, kvällen var minst sagt galen trots att jag klarade mig undan en del ;) höhö
idag har jag därimot fått en hel del gjort, klev upp vid elva - tolv och tog tag i städningen innan jag skulle vara på körskolan vid fyra för att göra manöver testet, blev hämtad av hanna, for och köpte mat från sub land och käkade det på kalles. hem en sväng och betala lite räkningar och ringa några samtal sen iväg igen och sola,. nu har jag nyss kommit hem från stan igen, varit på lite massage och köpt godis så ska strax hoppa i badet och sedan somna tilll one tree hill, (som förövrigt var ett tag sen jag såg) imorgon väntar en lång dag som börjar med halkbana klockan sju!

 
Bilderna från helgen kommer upp imorgon, när jag orkar föra över dom och ladda batteriet;)



 

jag hatar att stå inför stora beslut som kommer förändra min livstil helt, tanken skrämmer mig att jag tar fel beslut och kommer vara sårad, sänkt och ha den största ångesten man kan tänka sig!
min hjärna går i högvarv och mitt hjära bultar snart ur kroppen på mig.. jag är orolig och jag kan inte tänka en tanke klar.
jag försöker att inte tänka alls men det dyker alltid upp nånting som får mig, minnas och tänka ännu mera.
bilden går inte att sudda ut och jag känner att tiden rinner iväg, nu är rätt tillfälle, ännu senare ännu mera ledsen =/



 

nääe sängen var det ju, godnatt!

the girl in the park

äntligen har jag sett den och jag rekomenderar den starkt. sånna här filmer fastnar jag så lätt i. orkar inte skriva så mycket, är dunder trött och ska avrunda kvällen men det enda jag behöver säga är -  Se den, ni ångrar er inte! :)
Sovgott!

The girl in the park!
handling:
Julia tar med sig sin femåriga dotter Maggie till en lekplats i Central Park. I en sekund råkar hon vända ryggen till och i nästa ögonblick är hennes dotter spårlöst försvunnen. Femton år senare möter Julia en kvinna som påminner henne om dottern - den småkriminella Louise ser en chans till snabba pengar och utnyttjar situationen till max. Eller är hon i själva verket den försvunna dottern? När sanningen går upp för Julia tappar hon helt taget om verkligheten.

fear!

Hejsan hoppsan!

Var betydligt mindre folk nu på Keramix men ändå för mycket för att jag skulle orka ställa mig i kön, hittade en lampa till julen, några ljusdekorationer och ett fat som hastigast. Men ska åka dit imorgon istället, titta bättre och köpa det. Blev en sväng på el-giganten och dollarstore därimot, så köpte lite nödvändigheter bara så resten får vänta tills imorgon ;)
När jag kom hem värmde jag upp pizza resterna sen ihelgen och satte mig och såg filmen Fear som jag tankade för ett tag sen. Blir bara arg av att se sånna filmer, hur någon kan vara så otroligt dum i skallen? nåja, är ju en film från 1996 men dom som inte sett den borde absolut göra det ändå :) Nu ska jag mysa i soffan resten av kvällen=)) tjingeling!



Handling:
Den första kärleken kan vara oskyldig eller intensiv, förgiftande, eller omättlig. Nicole Walker har alltid drömt om att föras bort av någon speciell - någon stark, sexig och känslig som bryr sig mer om henne än om någon annan i hela världen. David är allt detta och mer därtill: en modern riddare som charmar och förför henne, både till kropp och själ. Hennes perfekta pojkvän är dock inte helt och hållet vad han verkar vara. Bakom hans trevliga fasad finns en vild, mörk sida som snart förvandlar Nicoles dröm till en mardröm. Med sitt otroliga soundtrack kommer den här provokativa thrillern, där passionerad kärlek övergår i dödlig besatthet, att leda dig över gränsen till skräckslagenhet och hålla dig på kanten av stolen!

en vecka kvar ;)

nu har jag äntligen fått på mig kläderna och fixat mig lite lätt så jag är redo att visas utanför dörren ;) snart kommer min kära mor och hämtar upp mig så ska vi förbi jysk och köpa en ny datastol och svänger säkert förbi dollarstore och ÖB när vi lika är i svängarna! hoppas också att det inte är så grymt mkt folk utanför Keramix som mamma sa att det var tidgare idag så vi kan springa in där och se om vi hittar oss nått, dom har ju 50% rea på hela sortimentet pga av rökskada eller vad det nu var sen den stora branden i garaget ;) och vet ni vad jag kom på för nån minuts sen? nu är det bara en vecka kvar tills vi sticker utomlands! =D Häärligt!

Ska ut med dogge en sväng nu innan mammsen kommer, ha en bra dag allesammans ;) tjing!



eld är så vackert, denna togs när vi hade "grillkväll" uppe i skogen isöndas.

Min 19års dag 26/9

Här kommer en del av dom få bilderna vi tog under kvällen ;) Började först i munksund, sen öjebyn som avslutades på kalles och tio minuter på pentryt :) Helt okej kväll om man bortser från de hemska :p hehe

   
  
  
 
klicka på bilderna för större format
resten (från min kamera iallafall) finns på min pixbox, LillaSandraa :)

bilderna =)

Här nedan följer bilderna från den senaste tiden :)

Börjar väl med min nya kamera som jag lovat visa er!


Dogges nya jacka ;)


 

En av dom nya dukarna som jag köpte på stan för ett tag sen :)




Bilderna från bland annat min födelsedag kommer upp imorgon, ni får ju inte hinna bli less ;)

Förresten sa jag att mina böcker kommit? är svin nöjd : ) därimot inte lika nöjd över armbandet jag beställde, var lite väl stort på mina pinnar som handleder så om någon är intresserad av det får dom gärna köpa mitt ;) gå bara bak nått inlägg!

Nu ska jag sova, nattinattnatt!

RSS 2.0