Städning och Sikfors!

Hey där :)

Morgonen började med att telefonen ringde. Sandra vaknar såklart sen tar de dryga halvtimman innan jag äntligen kunde somna om en timma, tills den ringer nästa gång. Då ger jag upp och svarade istället. For sen iväg och städade det jag orkade innan jag och syster gav oss iväg till Sikfors där kära mor och far är med husvagnen. Käkade middag och sånt trevligt. Men nu är jag hemma igen och har just badat klart så ska hoppa ner i sängen nu. Bussen mot haparanda går tidigt imorgon. Ha en bra fortsatt helg allesammans!

Hejdå! : >

förlåt älskling..

all denna oro, alla dom här tankarna, all rädsla och hela förtvivladen gör mig bokstavligt talat knäpp. Jag orkar inte! Hur kan jag vara så otroligt dum, att såra den som betyder mest för mig? Och nu tänker ni säkert, vad har du nu gjort?! Men de är inte de saken handlar om. Utan att de alltid ska hända. Varför lär man sig inte av sina misstag? visst nog gör jag det. men inte alla gångerna. och varje gång känns de lika piss dåligt ändå gör vi om dom?! vad är de för fel på oss? åh så hemskt.
aja, känner mig så otroligt värdelös just nu. ångrar så mycket allt vad jag sagt.. förlåt mig! =/
Enda posetiva är väl att vi har "lång-helg" och nu är de bara sex dagar kvar, åhh så jag länktar! =)

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum innan jag ska hem och sova. hejdå!

Andra maj!

Ny månad, nya tag. endast 19 dagar kvar nu och gud så jag lääänktar! =)
Valborg börjades på furuberget sedan iväg till öjebyn där de partades på rejält. Synd bara att de alltid finns dom som ska slåss, fast visst är de som ändå lite roligt att stå där och titta på ;) Kvällen blev riktigt bra men ännu bättre hade de varit om jag haft baby vid min sida :) Men iallafall så är jag då 1750kronor fattigare eftersom jag, Mikaela och Daniella börjar kvällen med att åka vespa tre stcyken o inga hjälmar och självklart är popp på oss bara efter någon meter. Akk vikken otur, men de funkar.. Min ekonomi känns inte alls på topp nu, har hur mkt som helst som jag vill slöa pengar på men nu får jag leva fattigt och flörta med mammsen min : ) de funkar det med!
Nu ska jag därimot springa och se Lost med syster och mamma = > ciaaaaao !
RSS 2.0