jag tröttnar inte ;)

Har blivit utmanad..

Din/Ditt första:

Operation: Har inte opererat mig nått :)
Piercing: Öronen
Sport: Var nog fotboll
Husdjur: Min katt i bersika, simba
Semester: Husvagns semester i sverige
Konsert: Inget minne, kanske pdol för flera år sen

Just nu:

Äter du: pepparkakor
Dricker du: julmust
Ska du: strax hoppa i ett bad (när jag orkar)
Lyssnar du på: takida - burning inside
Väntar du på: min ork & fredrik
Tittar du på: Datorn och mobilen
Har du på dig: pyamas

Din framtid:

Barn: Absolut!
Giftermål: Jorå :)
Karriär: Ett jobb som jag jobbar självständigt

Har du någonsin:

Kysst en främling: Säkert, inte omöjligt
Tappat bort glasögon eller linser: Solglasögon isåfall
Brutit ett ben: flera gånger
Rymt hemifrån: yes på yngre dar
Röntgats: flera gånger
Krossat någons hjärta: Tyvärr så ja, gör vi nog alla
Nobbat någon: Haha, säkert
Gråtit när någon dött: Ja, vad annars?

Tror du på:

Kärlek vid första ögonkastet: Yes!
Gud: Nej, ibland
Mirakel: Definitivt!
Aliens: det har jag aldrig tänkt på
Magi: inte tänkt på det heller
Ett himmelrike: det gör jag
Tomten: Ja, då jag var liten, kanske finns den än? ;)
Änglar: Självklart, känner många fina :)
Transformers: Nej

Blandat:

Önskar att du bodde någon annanstans: Yes, i ett annat land eller annan stad!
Är du kär i någon: Joo det är jag
Tycker andra att du är attraktiv: ask them
Dricker du: cider, vitt vin och dom flesta drickorna
Använder du droger: nej
Vilket shampoo använder du: det som finns hemma, oftast nå grönt ;)
Vad är du rädd för: Döden är min största skräck
Gillar du att tvätta: Jo faktiskt!

Jag utmanar alla som läser detta :-)

julklappar!

imorse var jag faktiskt uppe redan klockan halv sju men somnade dock om mellan nio och tio. min kära mor hämtade upp mig vid elva så åkte jag till vlc och lämnade in några papper sedan satte jag mig och pluggade på körskolan tills syster slutade skolan. mötte upp henne i småstaden och började kolla på julklappar, blev julkort och en till fredrik. samt att jag är klar med mammas och pappas, känns riktigt skönt så slipper jag tänka på dom också, sen så slipper jag ju lägga ut så mycket pengar just innan julafton ;)
När jag kom hem från stan snörde jag ihop lite tacos och tvättade två maskiner innan jag tog med mig dogge och mötte upp sofia för en promenad till statiol och köpa snus till peter.
Påväg hem mötte jag även hanna så dogge fick springa och busa lite med lukas :) Nu är jag hemma och har just drukigt upp en kopp varm chocklad, ska hämta tvätten i torkrummet sedan sova.



Jag älskar dig fredrik!(`v´)


den klaraste stjärnan!

duktiga sandra

nu känner jag mig stolt. jag sitter hemma i bersika nu och pluggar för fulla muggar. synd bara att deras dator är så seg så tar evigheter mellan frågorna ;) men skönt för då hinner jag klicka runt på lite annat skojj medans ;> har påblörjat min önskelista nu också och snackar julkul med sofia :) Blir julpyntning ihelgen och skyldsöndag på stan =) vi planerar även att rycka upp med körkortet nu, vill helst ha det innan nyår (vilket jag inte kommer orka, slö som jag är) så nu blir det kämpa varje dag, iallafall ett tag. ska käka lax muuums nu sedan fortsätta pluggandet innan jag ska och handla sedan hemmåt :)

oxox/S

hej mitt vinterland!

Nuuuu är den hääääär, åh jag som älskar snö. har visst vi har ju haft snö några dagar redan men det är nu den kommer på riktigt ;) Var nyss ut med dogge och hans ben bara sjönk ner och det faller fortfarande snöflingor från himlen, dogge blir så glad. det här blir ju första vintern för han och han älskar det redan, så imorgon ska jag och sofia dra på oss täckisarna och leka med han i snön ;> Puss på min gurka!

Annars så sitter jag här själv nu, fredrik for ut ett tag.. funderar om jag ska smyg öppna en till julmust eftersom den första tagit slut ;) FAN! spillde just ut hela popcorn skålen på tangentbordet (med alla mina miljoners överkrydd med kryddor) det knastrar och måste ta i när jag trycker ner tangenterna ;p skit också. ett tecken på att jag borde sova kankse. Så ska krypa ner i sängen nu med min bok :)

oxox/S

slappar söndag!

Idag har varit en riktig slappar dag, skönt amen nanting. skulle egentligen fara hem till mor och far i bersika och plugga men slutade ut det och bestämde mig för att fara dit imorgon istället när mamma är ledig, så kan jag vara med henne hela dagen :) så idag har jag bara tagit det lugnt, riktigt lugnt. ligger fortfarande i pyamas. har bara varit ut snabbt med dogge på konsum och handlat lite popcorn och julmust ;> så nu sitter vi och smaskar i oss det till en film. annars har jag inte gjort ett skit förutom tagit oss ett bad. nåja filmen fortsätter nuu :) Sovgott!

imorgon är en ny dag..

Jo det blev fest igår och jag kom mig inte isäng före sju imorse, hade riktigt trevligt hos Sandra med robin, felix och tjejorna (jag glömde min kamera hemma, men ni kan kolla lite bilder på Sandras blogg)sedan gick dom ut på pentryt och jag traskade tillsammans med cia till kalles. efter krogen hämtade min kära far upp mig och skjutsade hem mig. gick upp till hannisen och sa hej,. sen yrade jag mest på här hemma. Och kan säga att idag ångrar jag att det blev en fest, jag har ångest och mår skit. varför ska man alltid lyckas klanta sig? nog om det. ikväll har jag varit nykter och hemma, emma kom förbi en sväng så vi svängde förbi furuberget och pojkarna men var hemma lika fort. nu ska jag ut med dogge och kissa sedan slå igång gossip girl och somna :)
Sovgott!

beslutsångest

Ska jag be mamma komma och hämta dogge när hon slutar så jag kan fara till Sandra och festa eller ska jag följa med hem till bersika och plugga teorin? jag kan fan inte bestämma mig. borde egentligen plugga men de har jag ju ändå bestämt att jag ska göra på söndag. fast samtidigt hade det varit skönt att bara vara hemma eller kankse fara och sova där, verkar ändå inte vara så många som ska festa idag.. fan vilket problem jag har.. hjälp mig..
vad ska ni göra en fredagkväll som denna?

Grattis Amanda 7år!

Jag minns den här dagen för sju år sedan, då var jag tolv år gammal. mamma berättade att monica äntligen fått föda & att det var en liten flicka. när vi åkte och hälsade på på BB och höll den där lilla guldklimpen, för liten det var hon. så söt :) tänka sig, sju år sedan. fan vad tiden går fort... under sju år har det hunnit hända så himla mycket.. skulle kunna sitta i en evighet och räkna upp saker men har bättre saker för mig att göra ;)
Har varit hemma i bersika idag och ätit samt pluggat (jo faktiskt JAG har det) sen på kalas. Grattis igen sötunge! men nu kom jag nyss in från en promenad med dogge så ska slå igång gossip girl och vänta in hajna sen ska jag sova :> Helg imorgon, sköönt!
Sovgott!

När livet stannar!

Tjollahopp!
kom nyss hem från bersika, har (hör och häpnad) pluggat lite teori och ätit middag där, tog även med mig våran lilla kissemisse som vi hämtade i stridholm igår kväll för natalie ville se den, super söt :) därimot när vi skulle åka hem så kunde jag verkligen inte hitta henne så fick lov att lämna hon eftersom jag ska dit imorgon igen. men hann knappt packa upp alla matvaror förens syster ringde och berättade att hon hade kommit fram ur garderoben så dom kom hit med henne ;> nu ska jag skriva klart ett brev jag håller på med till min behandlare som jag ska träffa imorgon, sedan krypa till kojs om jag inte slår igång gossip girl :>

Förresten så beställde jag en ny bok idag :)



"När livet stannar!" av Malin Sävstams

Handling:
Omslaget till Malin Sävstams bok "När livet stannar" visar ett silversmycke hon fick av sina vänner när hon varit med om det värsta någon kan tänka sig - hon hade förlorat sin man och sina två yngsta barn i flodvågskatastrofen. På ett hjärta av silver som symboliserar mannen Mats vilar tre små silverbrickor med barnens namn ingraverade. Axel är sonen som överlevde tillsammans med Malin och boken är en berättelse om deras sorg och deras väg tillbaka till viljan att leva.

har hört bra om den och den verkade min stil så kunde inte annat än klicka hem den, är så mysigt att ligga i sängen på kvällen med ljus tända och läsa (=

Sovgott!

höga förhoppningar!

Kom nyss (eller nyss och nyss, nån timma sen) hem från en lång promenad med sofia, elin, hanna och hundarna. gick genom stan förbi djurmagazinet och köpte en ny namnbricka till dogge, till strömbacka skolan och släppte dom lösa ett tag sen genom dörrnäset och pitholm innan vi var hemma igen. riktigt skönt från alla de håll, dock lite småkallt om tårna påvägen hem ;) men har hunnit äta nån macka och varm choklad så nu är jag bra igen :) därimot har jag extrem värk i svanskotan och skallen, halkade nämligen i skogen här ute påvägen hem och slog i dom båda, så de känns. orkade inte göra mera ikväll så har bara sett gossip girl och kännt lugnet. Så ska fortsätta med det nu, ta någon värktablett och se ett till avsnitt innan jag slocknar :)

Förresten över till nått helt annat, som vanligt har jag lyckas ha för höga förhoppningar igen så jag blev bara besviken.
allting löser sig inte alltid, att jag alltid ska lyckas tro det. och tänka - den här gången såå är det annolunda..
Härdan efter ska jag sluta ha höga förhoppningar, då kan jag iallafall inte bli besviken..
försöka går ju iallafall.

P,s vet att det är trist utan bilder, men det kommer. den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)

nåja, sovgott!

Lukas!

Hanna var och hämtade en hund inatt i stensele (tror jag det var, 30mil enkel väg iaf) skulle egentligen följa med men stannade hemma pga att jag var så trött och sitta stil sju timmar i en bil var ingen bra idé. så när jag vaknade vid halv tio imorse tog jag med mig dogge på promenad mot klubbgärdet där jag mötte hanna, gick och släppte hundarna vid vattnet så dom fick leka av sig :) Lukas heter han iallafall, stor som ett hus & hur snäll och gullig som helst! =))
Riktigt skönt att komma ut när de är snö på marken och solen skiner. var väl hemma där kring tolv igen, så härligt att ha tagit sig ut innan det hunnit bli mörkt också ;)
Ska snart ta med mig dogge och gå mor klubbgärdet för att möta upp elin och hanna med hundarna, blir väl att släppa dom vid vattnet igen eller en prommis bara.
Sen ska vi förbi min mormor också och lämna igen gps:en, så bäst jag gör mig redo tills dömjen ringer!

xoxo/S

Julshopping;>

Igår var jag med min kära mormor och shoppade jul saker. blev någon lampa, gardiner (tyvärr hade dom jag tittat på tidigare tagit slut) dukar, ljus, kökshanduk, pollor till julkranen och lite små plock. sen fick vi även våran inflyttningspresent (ganska sent, men dom väntade tills jag börjat med körkortet så jag kankse skulle bli mera motiverad & ta det) en alldeles egen sodastream, äntligen och den kommer användas effektivt när jag i vanliga fall annars dricker minst två liter eftersom jag är kräsen gällande vatten och mjölk ;)

Idag har jag varit på möte med min behandlare om den nya behandlingen så nu sätter vi igång, lite hemläxa blev det.. känns inge vidare kul men antar att det är värt det i slutändan. Sen har jag hunnit städa & varit ner med en massa onödiga saker i förrådet. Tänkte hinna plugga lite teori men det får bli imorgon istället, för nu ska jag slå igång slutet av sex and the city filmen som jag började på när jag vaknade;>

Xoxo/S

är du full?

Jag är faktiskt nykter ikväll, äändå är det jag som får smset "någon som inte kan hantera alkoholen kanske" jag är så l e s s . Har du nånsin ställt dig frågan om det kanske är dig själv du snackar om? för de är enbart dom kvällarna du dricker som du skriver till mig.. i mina ögon är du fortfarande så långt under sko sulan man kan komma & kommer nog aldrig komma högre upp.

jag förstår bara inte hur kan man behandla en annan männsika på det där viset, och speciellt inte någon som sägs vara hela ens värld. varför vill man utsätta den för hjärtekross?
vet inte ens varför jag sitter och skriver den här skiten för du lär inte ens läsa det. antar att det är bara för att jag ska få ut det, för ringa dig är det sista jag kommer göra. krävs en riktigt bra förklaring för att jag ens ska vilja titta åt ditt håll igen.

onsdag!

började dagen med staden (rimmade ;) hehe) tillsammans med min syster och min mamma. kollade på lite nya "fin bestik" åt mamma och köpte lite nytt till dogge, bland annat utökade jag förrådet med lite nya "beröm kex" =) sen kom min "behandlare" hit och pratade litegrann, så till veckan startar vi mest troligt upp med den nya behandlingen. bara hoppas att det fungerar den här gången.. annars har dagen varit rätt lugn, sofia kom hit ett tag så vi tog oss en promenad till hamnen innan vi gick över till elin så xena och dogge fick springa av sig & leka lite. kom nyss hem, så har just sett klart desperate housewives så nu ska jag krypa i sängs igen. ingen sovmorgon imorgon heller ;) mer om det imorgon..
sovgott allesammans :)

godnatt!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner under mitt älskade duntäcke och sova. när jag kom hem såg jag klart föräldrafällan och tryckte i mig mera godis än jag gjort under en veckas tid, känns de som iallafall ;) och eftersom att dogge fick stanna hemma ikväll har jag gått en liten runda med han också :) imorgon hade jag tänkt hinna på stan innan jag får besök utav min "behandlare" så bäst jag ökar tempot om jag ska hinna få mina välbehövda sömntimmar ;) någon som är vaken på valvakan inatt? kan tänka mig en hel del. så ni får ha det så trevligt men nu hoppar jag i säng =) Godnatt!

föräldrafällan

Har just kommit ut ur en varm dusch och hunnit ta på mig min mjukis hallo kitty dress :) så snart kommer mormor och hämtar upp mig så ska jag åka hem till bersika, försöka ta mig i kragen och plugga lite sen hade jag tänkt hinna med en promenad med dogge innan vi åker hem igen. har förresten sett halva föräldrafällan innan jag hoppade i duschen, det var en av mina favoritfilmer när jag var liten, ni vet den här med tvillingarna (lindsay lohan) som byter plats efter att dom träffats på ett sommarläger ;) ska passa på att se slutet nu innan jag blir upphämtad :)
Hejs!


home again!

Detta inlägg skulle egentligen ha publiceras när jag kom hem (tre veckor sen imorgon) men fick världens bakslag när jag kom hem.. kände mig helt krossad så dom senaste tre veckorna har jag bara byggt och jobbat på mig själv. men nu är jag tillbaka förhoppningsvis starkare ;)


Vilken vecka och vilket väder, som jag mått väl :)
var riktigt skönt att få komma iväg. har hunnit med så mycket, startade upp med turkiskt bad (skrubbning, såpa bad, massage och ansiksmask) helt underbart, man kände sig verkligen som en ny människa, har nog aldrig varit så mjuk och len sedan "bäbis-hullet" försvann ;) Har hunnit jobba på brännan med, fast man märker verkligen så snabbt den försvinner när man väl är hemma igen.. En hel del shopping blev det också, man får så mycket mer för pengarna där än här hemma, så nu några tusen lappar senare känns det bara fint ;> Ätit ute har vi också gjort, nästan varje dag faktiskt så känns som om jag testat på mer än jag nånsin gjort här hemma och det mesta smakade helt underbart gott :) Vill absolut tillbaka redan ikväll om jag så kunnat, saknar att stiga upp tidigt för att bara ligga i solen hela dagen sen sitta och titta på solnedgången från balkongen med en drink i handen för att sedan fixa sig för mat ute och sedan shopping i mörkret!
Helt klart en underbart lyckad semester vecka med släkten :)) Tack för den!

Har virus på min dator för tillfället men ska styra upp det så jag kan ladda upp alla bilderna : )) PUSS!

RSS 2.0