fffffredag!

Finns bara två ord och säga - ÄNTLIGEN HELG! Har länktat mera till helgen nu än vad jag brukar, kankse är de för att jag får träffa baby? :) eller för att veckan vart allmänt tung och jag varit så less? vem vet ;)
Har dock hunnit med ganska bra iveckan, igår fick jag äntligen komma till läkaren och det sas väl inte så mkt, inte han heller visste vad de kunde vara så nu blir det rönken på tisdag istället och tandläkarn på måndag sen får jag snart mina kallelser till rönken angående ryggen samt sjukgymnasten. Åh herregud, mkt nu :p Sen i tisdags städade jag och mamma hela lägenheten, alla fönster, alla golv och damtorkade allting. Sen hann jag även med att springa till tvätten och tvätta samr sortera all post! ; > Men snart kommer ju sommarn, och den är minsann efterlänktat, dunder jätte mkt  =) Såå skönt att solen äntligen börjat värma, känner på mig att dte kommer bli en bra sommar (just you and me, i remember) och kommer inte behöva jobba lika mkt som tänkt! ; > underbart!
Ikväll blir det bara lungt, ska nog svänga förbi mormor och sova där så jag tar mig upp imorgon! =>
Men nu ska jag umgås med systser yster, var ju ett tag sen! ^^,

Trevlig helg!

En ny vecka igång..

och här sitter jag åter igen och skriver,. hejj hopp :)

Helgen har varit otroligt lungt, har bara varit hos mormor och tagit det lungt, somnat vid tio både lördag och söndag, men de var nog behövligt tror jag, så trött som jag kännt mig på senaste tiden. Så nu är jag utvilad och redo för kommande veckan, känner att de kommer bli en tung vecka. Massor i skolan, måste ta itu med träningen och dessutom hinna med ett städryck! Men de är de allt värt, får tänka på helgen så går nog detta med en daaaans.
Åh så jag länktar! =D Men nu ska jag dra ut hojna på en prommis i det härliga vädret! ; > Hejrååå
!

Barnvaktis!

Somnade klockan tio igår och sov till tio imorse. Kändes som om jag verkligen behövde det, har vart rätt dåligt med sömn på senaste. Så de var inget annat än skönt :) Drog ut på stan ett tag men nu är jag tillbaka hos mormor, har varit med Rasmus och Amanda ett tag. Men ska snart bege mig mot zon till Zta ett tag och vara med henne tills ikväll när jag ska tillbaka hit och prata med honey i telefonen sen hjälpa mormor vara barnvakt åt mina kusiner : )
Så det blev en nykter helg iallafall, men känns bara fint. Skönt att umgås med dom man inte träffat på ett tag!
Men nu ska jag kila och hjälpa mormor med de sista i köket innan vi ska fara! ; > Ciaaao!

äääntligen heeelg! :)

Har varit en slapp och skön vecka, tisdagar går jag ju bara en och en halvtimma, onsdag var vi på havsbadet och badade sen igår i kalix på mässan. Så har som bara haft två tunga dagar i skolan denna vecka och ändå hunnit göra bort textningsprovet och en redovisning : ) Nu är de bara järnet en och en halv vecka till sedan Påsklov och de börjas nog med Kåbdalis! =) Sen helgen innan lovet alltså nästa helg åker jag ju till Haparanda och träffar bejbie, så bättre kan de bara inte blii! : )
Ikväll ska jag bara ta det lungt, mormor kommer snart och hämtar mig så ska jag bara mysa på dära, känna lugnet och prata med älskling :) Känns bara skönt att slappna av och ta de lungt en helg också!=>
Men nu ska jag plocka ner de sista sedan bege mig! =)
Ha en bra helg allesammans!

Kalix!

Hej Hej Hopp! :)

Idag har man då varit i Kalix hela dagen på nå UF företags grejs, ja de var väl si så där trevligt. Bättre än att måsta vara  på i skolan iallafall!;> Sen bara snackat med bejbie och nu väntar jag på att Åsa ska komma och plocka upp mig. Så ska jag fara hem till furuberget och umgås med Marie, som var alldeles på tok för länge sedan. så de blir perfekt => Och helg imorgon.. kan inte bli bättre! =))

ha de bra norrläningar!
Ciaaao!

Grattis Elinpelin! =>

TILL KÖRKORTET! =D wooohooo!

Hejeli hopp hopp! ; >

Idag har jag inte gjort mkt alls, varit på skolan, umgåts med Tina, snackat med Bejbie och alldeles nyss bakat chocklad bollar och nu sitter jag och väntar på Elin och alla så ska vi glida bil en sväng! ;> trevlat trevlat!
Förövrigt måste jag bara säga att jag tycker inte om dig, så var vänlig att lämna mig ifred :)

Pusss, ciaaaao!

Godmorning!

Hej hoppeli hopphopp! : )

Blev att ta sig en liten fest igår iallafall, men väl där så kände jag inte alls suget för att dricka så blev att jag for till mormor, åt fika och snackade med bejbie i telefonen sen körde hon hem mig där vid tolv slaget så jag fick sova :)
Ikväll därimot har jag haft massa beslutsångest om jag ska festa eller inte. Men tror att de blir följa med mina småsystrar till mormor och sova dära inatt, bara äta gott och mysa på! =>
Får se, hipps vipps så kanske jag drar en fest iallafall ; > Men nu ska jag hoppa i duschen till att börja med!

Hejsvejs!

plugghäst

Hejj Hopp!
Idag är jag hemma hos mamma å pappa och har pluggat gärnet på samhälls och engelska, där fattas bara renskrivningen. Men den fixar jag imorgon när jag ändå slutar halv tolv! :) Skööönt!
Och på skolan idag var jag och Milla så duktiga att dagen bara gled på i dunder fart! ;>
Vi hann till och med gå ner till idrotten och prata med läraren där så jag får vara ledig på torsdag eftersom jag inte har några lektioner på förmiddan och sen ska klassen iväg och simma men de har jag ju redan betyg i minsann! ^^,

Känns så skönt att höra din röst älskling, jag saknar dig så mkt! ♥

Men nu ska jag iallafall börja med renskrivningen sen försöka dra med mammsen på en promenad :)
Ciaaao!

förlåt baby!

Sitter sjuk hos mormor och morfar nu medans alla andra roar sig med annat skoj. Men kände inte för att göra nånting alls idag, så har bara tagit det lungt.. ska nog snart se klart filmen med dom sen lägga mig och sova :)
Hoppas på bättre dag imorgon, men de bästa jag vet är att vakna till din röst, så de blir nog bra =)
Sitter och funderar nu.. känner mig nästan lite dum för att jag ringde och var sådär sur idag, men även om du sagt tusen ggr att de inte stämmer så blir jag så ledsen.. vill inte lyssna, vill tro på dig : ) Länktar så efter dig! förlåt iallafall bejbie.. Nu ska jag kila!

Godnatt!


Du säger att du inte vill förstöra, gör inte de då. sluta ringa!

RSS 2.0