Någon behöver dig!

Jorden är full av människor

Några är tysta och behöver någon att prata med
Några är ledsna och behöver någon som tröstar
Några är blyga och behöver hjälp att våga
Några är ensamna och behöver någon att vara med
Några är rädda och behöver en hand att hålla i
Några är starka och behöver någon som kan få dem att tänka på, vad de ska använda sin styra till
Några är duktiga och behöver någon som kan få dem att tänka på vad de ska använda sin duktighet till
Några tycker att de inte kan någonting, de behöver någon som kan hjälpa dem hitta alla sina möjligheter
Några har brottom pvh behöver någon som kan visa dem att de springer förbi
Några är tanklösa och behöver någon som kan hjälpa dem att inte göra andra illa
Några är utanför och behöver någon som kan visa dem vägen in
Några säger att de inte bryr sig om, de behöver någon som kan hjälpa dem att förstå hur viktiga de är

Alla behöver någon kankse är det dig!

Av: Leif Kristiansson

 

flyg och fläng!

Hejsan!

Jag har varit lite inaktiv här men känner mig helt down, min livslust är på noll och allting går åt fel håll. Vad ska man göra när man inte hoppas längre och hoppet har varit ens bästa vän?
Igår var jag på dagvården för inskrivning och genomgång av allting resten av dagen och kvällen flängde jag bara runt och undvek alla problem som man egentligen borde ta itu med så fort dom hälsar på. Idag hoppade jag över dagvården (efter en dag, ja jag vet jag är sämst) men pressen kändes så himla stor och vi bestämde att jag skulle testa fem timmar imorgon istället för tio timmar. Skulle dra igång allting i lite lugnare tempo för att undvika just denna osäkerhet.
Så har bara hängt med Alexandra och Hanna ett tag, ska till Hannisen snart igen och kvällen lär gå i samma lugna tempo. Känner inte alls för någonting..

Jag får ursäkta mig för denna tråkighet och frånvaro. Ska samla kraften att ta mig i kragen och ta tag i skiten men tills dess hoppas jag ni är tålmodiga och stannar kvar :)

/Sandra

Beck - Advokaten!

Helllloooooo!

Det blev inget Boden ikväll, klockan blev lite väl mycket och jag har fortfarande Kiro hos mig (eller han kom upp just igen) så åkte iväg och handlade istället. Har suttit och sett Beck - Advokaten tillsammans med ett glas cola, paradis ask och popcorn som dessvärre är slut nu och ännu några minuter kvar av filmen, så jag får härda ;> Kanske värma mig en bulla? ;)
Har även hunnit sätta upp hyllorna, Äntligen :)
Men nu ska jag se det sista och sedan krypa bums isäng eftersom min behandling börjar nio imorgonbitti. hur nu det ska gå med tanke på hur länge jag sov idag ;>
Sovgott!

PUSS/S



This weekend!

Tjena kexet, står du där och smular. allting bra med allihopa? Önskar jag kunde säga att här är det prima ballerina men tyvärr jag dras med alla dessa tankar och beslut som jag inte tagit itu med ännu. när har man egentligen orken att verkligen göra det? nåja har varit lite dött här under helgen men jag har helt enkelt inte haft tid att logga in. så kan skriva en liten samanfattning om helgen.

Fredag:
Jag åkte iväg och hämtade upp Hanna och Emma på punkthusen så drog vi till dollar store och ÖB sen förbi tobba en sväng, till Emma och brände en bil skiva så till bersika (där hände de en liten smäll men inte hela världen) sen körde vi runt några timmar i Hannas bil, såg lite film och åt godis hemma hos Hanna innan jag åkte hem.
Lördag:
Åkte till Elin och Jikkan en sväng när jag vaknade för att sedan åka till mamma och äta lunch. Mötte upp Sofia vid fyra så vi åkte och hälsade på Sandra innan hon började festa. Resen av kvällen agerade jag och Soffan Soff som fyllechaffisar till tre innan jag skulle sova. (även en liten olycka här, typiskt) Men hann inte mer än hem förens Elin ringde och ville hem för att sova, körde hem henne och satt i bilen utanför tills halv sex imorse och bara snackade. Kändes lika bra som alltid, var ju ett tag sen :) Puss på dig gummi!
Söndag (idag):
Vaknade vid halv fyra (!) och har inte hunnit mera än morgon promenaden med Dogge, ätit en palt och städat. Väntar på att Fredrik ska komma upp och hjälpa mig borra några hål i väggen så jag får upp mina hyllor snart : ) Sen måste jag hoppa i duschen och fixa mig för åker nog med Johannes till Boden ikväll och hälsar på Annika. Men inte missa Gossip girl klockan 19 :) Nu ska jag vara social med Samuel som är på besök med Kiro så pojkarma får leka av dig nalta.

Hoppas alla haft en bra helg och laddar upp ordentligt ikväll för en ny vecka imorgon!:)
//S

Godmorgon fredag!

Hejhopp! Alla sovit gott? Själv är jag så himla trött att det är ett under att jag tog mig upp imorse för att träffa överläkarn. Mötet gick klockrent, ska få tillbaka min medicin som forhoppningsvis stabliserar upp mitt humör en aning. (lär behövas) Sen förnyade vi även några recept när vi lika träffades. Nu är jag hemma igen och la mina tankar på att sova en skvätt till men tror jag skippar den idéen och kryper ner med mina hjärtan i soffan ett tag tills jag orkar duscha :) Fredag idag och jag har ingen som helst aning om vad som händer, går ju på antibiotika så en lugn sådan blir det iallafall.

Igår var jag förbi mormor och morfar så jag kunde kopiera alla papperna så nu är dom iväg skickade, hann även förbi farfar som fyllde min bil full :) tusen tack! så nu äre bara glida, slipper jag tänka på den kostnaden ett tag ;>
nåja soffan var det nu. Call me bitches!

anonyma kommentarer.

Varför? Varför i hela fridens namn kan man inte stå för nånting man tycker, tänker eller fram för allt skriver? Jag tror aldrig att jag nånsin har kommenterat ett anonymt inlägg och jag har inga som helst planer på att göra det heller. Jag står för vad jag tycker oavsett vad, folk får tycka vad dom vill om mig. Jag är ändå mig själv. Och ingen annan känner mig så bra som jag!

Fick en kommentar här för någon dag sen där en anonym frågade vad Sabacla hade gjort.. Sen såg jag även att förmodligen samma anonyma människa hade kommenterat i Sabaclas blogg till mig där hon/han frågade än en gång vad Sabacla hade gjort.. Varför är man så nyfiken att man inte ens kan stå för vem man är? Egentligen är det ju mest Sabacla aka Sara som har med det att göra. Hon har felat (vilket är mänskligt) trots att dom flesta männsikorna lär sig av sina misstag vilket Sara inte verkar göra. Fråga mig inte varför för jag känner inte Sara alls och vet inte hur hon är förutom det hon visat mig, tyvärr endast negativa saker där hon är elak mot mina vänner. Man ska inte klandra personer som har det svårt för förmodligen ligger det nånting bakom det och personen behöver hjälp. Vilket Sara har visat ganska tydligt.

Nu känner jag att jag skenar iväg från ämnet, jag lämnar detta med Sara, vill du ha svar på det kan du fråga henne själv och framför allt börja stå för vem du är. (alla är värdefulla på sitt sätt så man skall inte behöva dölja sig)
Men det jag ville komma fram till var att - Stå för vem du är i alla lägen, du är värdefull pecis som du är.

Världens bästa handkräm!

Kolla vad jag fick av min kära mamma för några dagar sen. En handkräm av märket "atrix" som innehåller Panthenol.

Professionell handcream som mjukar upp torra händer.

För händer som utsätts för kraftg påfrestingar/belastningar i samband med arbete eller hobby. Lindrar och mjukar upp torra och spruckna händer. Vårdar och hjälper huden bilda dess naturliga fuktighet. Innehåller Panthenol och Avocado olja. Utan färgämnen, PH neutral.

Eftersom min mamma jobbar inom hemtjänsten så får dom denna på jobbet och jag har aldrig provat någon bättre handkräm. den är helt otrolig, den kladdar inte, rinner inte och de håller fuktigheten kvar länge. Mina händer är alltid så torra och hemska på vintern och denna är den enda som hjälper :) rekomenderas till tusen!



Finns att köpa på apoteket kring 30-150kr, Jag har den mörka tuben!

Den griniga Sandrisen!

SE UPP, skriker jag inte åt er så gråter jag framför er. herregud vilka humörsvängningar, nu fattar jag verkligen vad läkaren menade att jag kunde vänta mig. Hoppas hon ringer upp idag så jag får den där medicinen utskriven på en gång innan jag hinner slå ihjäl någon.
Det har kommit sakta krypandes men nu jävlar adama, måste be om ursäkt till alla som varit i min närvaro, jag vet att jag varit agresiv, tjurig och irriterad. Ta inte åt er och svara inte om jag ringer ifall ni inte står ut med det ännu mera ;)
trist...

nåja, jag är vaken nu. sitter och tuggar på ett kycklinglår med mangorajasås. mums. ska snart åka iväg med några papper och sen har jag ingen aning. ni får gärna höra av er, (på eget ansvar) ;) PUSS!

Smala ben är snyggt!

En del kan komma och säga att sjukligt smala ben är  fult, visst kankse inte 'är om det bara skulle vara skinn och ben. Men SMALA ben är snyggt. Kolla bara in Chole Lattanzis ben, dom är snygga ;>
Och kom ihåg - JAG UPPMANAR INGEN ATT FÅ SMALA BEN, SVÄLTA SIG ELLER BANTA.
Jag vet hur svårt det är och större ben är också snyggt även fast jag föreslår smala ben på MIG SJÄLV!


Barnhemmet!

Klockan halv sex kom jag på att jag inte hämtat ut mina medeciner ännu så då var det bara att springa ut i bilen för att åka och hämta dom, bara hoppas att dom hjälper lite bättre än dom tidigare så jag slipper hålla på byta hela tiden. Hämtade även ut antibiotikan så börjar väl med den imorgon så blir väl en nykter helg även denna.

Sen jag kom hem har jag stått och kokat fisk till dogglas (måste ju lyxa till det ibland även för lilleman) så ska alldeles strax servera han den och fortsätta att se Barnhemmet sen blir det nog sängen, känner mig helt slut. Sorry Emelie jag gottgör dig imorgo lr nått, puss på dig ;>

Sovgottt alla apor och hästar :)


 

A piiiiink car!

Har ni sett Paris Hiltons nya rosa bil? och vet ni hur mkt jag hade velat ha den? :D



Erkänn läcker? ;) give me give me!

Hemma från stan!

Nu har jag nyss kommit hem från stan och hunnit avnjuta en tallrik med nudlar, som jag förövrigt älskade och levde på i sommras men blev så less att jag slutade äta dom tills för någon dag sen och nu är jag fast igen ;>
Gick en sväng med syster också och givetvis hittar jag mest när jag inga pengar har med mig, så blir en shopping runda inom kort kan jag lova :) (försöka vara sparsam nu sandris!)
Dom ringde från kliniken idag och sa att dom vill påbörja min behandling på måndag den 23e så då ska jag befinna mig där klockan nio till att börja med så får vi se vad vi kommer fram till.. Önska mig LYCKA TILL!

Nu ska jag slå mig ner med mi favorit tidning som jag köpte för en vecka sen och mina älskade nötter ettt tag :)
oxox/S

Onsdag aka lill lördag!

Godmorgon!

Har just gjort mig klar för dagen så ska åka och handla frukost nu. Hade en riktigt trevlig kväll igår med tjejorna. Efter att jag hämtat upp Emelie åkte vi till Hanna och Emma ett tag. Jossan kom även där ett tag innan jag och Emelie åkte hemåt, fastnade ett tag på Kalles innan vi for iväg för att köpa en korv till Anton och sen sussa skönt i min nybäddade säng ;)

Lilllördag idag hade tänkt ta en sväng om på kalles men blir nog bara lugnt hemma kankse. återstår att se ;)

Förresten kolla vilken gullig bild jag knäppte på dogge igår morse på balkongen ;>

lilleman älskar att stå och titta ut sådär ;> PUSS!

mangoraja!

Hej!

Har just avnjutit middagen bestående av klyckling med ris och mangoraja sås, mums filibabba! :) Ska alldeles strax åka iväg till mormor och hämta lite lax och lite kött till dogglas innan jag åker och hämtar upp Emelie :) Just de, måste komma ihåg att taka också eftersom jag fick soppatorsk imorse när jag varit in till stan, så min kära pappa fick komma med bensin så jag skulle hinna iväg till vårdcentralen och ta mina prover. gick väl bra trotts att jag blev flera rör fattigare och smärtan i armen var olidlig där ett tag när den inte går att sträcka ut och huvudet snurrar. Överlevde gjorde jag iallafall och är nu tillbaka på jorden.
Oj klockan redan sex, bäst att kila. Hoooooj!


(bild tagen av google)

SANDRA!

17 Februari, idag är det Sandrornas dag :) Grattis på namnsdagen till oss!

PUSSINUSS!

flodhäst!

Nu ska jag alldeles strax försöka avrunda kvällen, måste bara springa ut med dogge och kvällskissa samt hämta tvätten nere i tvättstugan. har varit full rulle hela dagen igen, men har hunnit ringa alla samtalen och skickat iväg alla mejlen samt hunnit tvätta och en film hos Anton :) Samuel har även varit här och fixat Spotify åt mig, thanks ;>


Känner mig därimot som en flodhäst nu, har ätit hur mycket som helst idag för imorgon vid elva ska jag åka till läkaren och kolla alla värden, tryck, vikt, längd osv.. så nu är det bara hålla tummarna för sedan sätter allting igång. whis me good luck!


Sovgott hjärtan!

Litar du inte på din pojkvän?

Då kankse du ska testa denna "penis bur" medans han går ut så behåller du nycklarna hemma? ;)



haha jag älskar denna sida, så fort jag fått pengar kommer jag göra en fet beställning :) givetvis visar jag vad det blir då ;> Och till er som inte vet så var det även härifrån jag beställde min rosa rattmuff och spegelmuff :)

Kräsen mot maten.

Många av er har säkert varit mera kräsen mot mat som yngre än vad ni är idag!
Jag har alltid varit den där lilla korven som mindre, och suttit vid matbordet utan att äta för det varit äckligt. Mamma har fått ställa sig och göra en egen rätt till mig för att jag stenvägrat äta en hel del. Kom på mig när jag satt och tänkte på vad vi skulle handla, att det mesta har jag börjat kunna få ner i min mage nu..
En hel del faktiskt .. Nu äter jag bland annat,

Hårdbröd, ost, skicka, ostfralla, sommarkaka, ris, potatis, potatismos, lök, gurrysås, motötter och potatis i köttsoppa (förut åt jag bara klimpen och köttet) nudlar, flingor, sallad, baugetter, popcorn, fläskfilé, potatisgratäng, fiskpinnar, köttbullar, mjölk, vatten (ytterst sällan, men en början) osvosv... kan fortsätta hela natten men jag låter bli för eran skull ;) - Som ni ser en hel del basvaror, så kan tänka mig att mamma hade lite bekymmer där ett tag ;-)

Så nu är det allt mycket lättare att laga/handla mat ;) Min lillasyster sa förresten för ett tag sen när hon var här och jag gjorde ordning en macka. - "VAAA? äter du hårdbröd? sen näär då?"

haha, nånting ni älskar nu som ni vägrade äta som mindre?


Brrr k a l l t !

Kom nyss in från en promenad med Lilleman och det var kallt kan man ju säga, fick bli en rätt kort en ;) Har varit igång sen tio imorse när jag hade möte sen på backen och gjort några ärenden bland annat varit förbi Pappa på firman så han fick byta filter(?) i min bil :) Och sen jag kom hem har jag inte hunnit med så mycket förutom att sitta i telefon med en massa företag. Så nu ska jag ta min körsbärsfestis och slå mig ner vid tvn ett tag innan jag damnsuger ;>
Håll er inomhus idag alla pitebooor!
Pussis/S

Jag har blivit utmanad igen ;)

Denna gången är det http://maryvalo.blogspot.com/ (dogges uppfödare) som har utmanat mig :)

Såhär går utmaningen till.
Gå in på mappen mina bilder och bläddra fram till mapp 6.
Gå in på den och räkna till bild nummer 6.
Lägg upp den bilden på din blogg och beskriv den.
Utmana sen 6 st och låt dom veta att du utmanat dem :D



Åsa och Mamma på Valdinos :))

Jag utmanar - Emelie x2, Fellan, Sandra, Tobias och mammis ;)

Beck - Camen!

Ni missar väl inte Beck filmen på tv4 ikväll klockan 21.00?

handling:
Före detta idrottsministern, John Vedén försvinner spårlöst efter att han har delat ut pris på en tv-gala. Det finns inget som tyder på att han är död men Beck och hans team får fallet eftersom polischef Odberg är vän med Vedén. När Beckgruppen kartläggare Vedéns förehavande uppdagas det att han var en notorisk besökare på den illegala spelmarknaden och att han hade stora skulder. Man upptäcker också att Vedén planerade att avslöja sitt spelberoende och hans partis stora spelvinster i en biografi. Frågan är om hans försvinnande beror på det han tänker avslöja eller hans spelande.

Nu ska jag strax åka iväg och handla lite gott till den sen väntar min säng på mig :) Godnatt!

Har inte klippt naglarna sedan 1979!

Och nu har Lee Redmond förlorat rekordnaglarna i en bilolycka. 8,5METER LÅNGA!

Hon har länge varit känd för sina långa naglar, haft dom registrerade i Guinners rekordbok som nu uppger att när hon föll ut ur bilen i en bilolycka gick dom av, dom är så trasiga att dom inte går att laga. Trotts sina långa naglar har hon kunnat damnsuga, ta hand om sin sjuka man, städa och köra bil. leva ett normalt liv.
I bilolyckan skadade hon sig själv rätt mycket, fick föras till sjukhus men ska bli fullt återställd.

Läs atikerln här - http://www.aftonbladet.se/sofismode/skonhet/article4415672.ab

  
Klicka på bilderna för större format!

Pernilla 27 blev frisk från anorexin!

Het otroligt, det är denna sortens människor som jag ser upp till. STARKA. Nu väntar hon sin son och är personlig tränare. Hon har lyckas och förtjänar nånting stort för det.

Jag har ont i magen och min skalle dunkar så orkar inte sitta mera vid datorn. men LÄS ARTIKELN!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4317517.ab



Presentkort!

Hej hopp gummisnopp!

För någon dag sen fick jag hem två stycken presentkort (värde 299kr) på filmer hos lovefilm.se och 100kr på Adlibris.com där jag beställer mina böcker ifrån. Alltså ett  presentkor innehåller både 199kr hos lovefilm och 100kr hos adlibris. Men eftersom jag fick två stycken så tänkte jag om de fnns något intresse hos er läsare att köpa ett av dom för 80kr alltså tjänar ni 219kr :)

Skriv en kommentar här nedan eller mejla mig på [email protected] vid intresse :)

 

PUSS!

en gammal vän, en god vän?

Satt och surrade lite med en gammal kompis igår kväll på msn, en kompis som kände mig utan och intill och jag kände henne på samma sätt. Vi kunde dela allting och det gick aldrig många dagar som vi inte träffades på... Men vi gled isär som dom flesta på den tiden,. Ibland saknar jag henne och vill att vi ska ta en fika på stan eller nånting. TILLS igår när jag upptäckte att människor förändras mer än vad vi tror. Hon var inte alls samma människa som jag spenderat varenda dag med, som sett mig gråta, som stått brevid mig oavsett vad. Och absolut inte längre någon jag vill träffa... Vilket känns rätt tråkigt för jag har verkligen saknat henne, den "gamla" hon..

Alla har vi fått vara med om vänner som kommer och går. Finns nog inte någon på denna planet som har kontakt och umgås med alla människorna man gick dagis, lekis, lågstadiet, högstatdiet, sommarjobbade, gymnasiet osv med.. alla faller dom bort någon gång. Det är bara dom absolut bästa och äkta som står kvar än idag!

"People always leave!"

 Tina på min 18års dag!

Söndag!

Godmorgon där ute! allt väl? Själv är jag rätt så nyvaken och känner inte för att göra nånting alls idag. tittade i kalendern och insåg att jag har ingenting planerat (vilket inte hänt på fler dagar) så det lär bli rätt slappt och skönt :) ska strax hoppa i en dusch och börja klä på mig och sen slå mig ned i sängen och titta fim,

Hade alla en trevlig dag/kväll igår? Själv var jag hemma och tog det i dom slappaste vägarna, otroligt skönt. myys!
Var rätt trött sedan fredagen eftersom jag var ute till fem och skjusade folk i Tobias bil. Så det k'ändes välbehövligt.

nu var det duschen ja.
oxox/S

Alla hjärtans dag! (`v´)

Dom senaste åren har jag inte tyck om denna dag som dom tidigare åren, minns så väl när man fortfarande gick på "ljungskolan" och högstatidet, hela veckan innan denna dag så pysslade man och gjorde fina kort till sina nära och kära. Nu åtta år senare så festar många, hittar på nått med sina kompisar eller är tillsammans med sin partner.
Jag tycker faktiskt att denna dag var bättre för några år sen.

Men glöm nu inte uppskatta era nära och kära lite extra idag, även mamma, pappa, deras föräldrar, släkten och alla vänner. tusen kärlekskramar till er alla!



Världens godaste hjärtan! ;)

Livet har sina mörka stunder även när ljuset lyser som klarast..

Som jag berättade tidigare så har det varit lite glest här i bloggen dom senaste dagarna och det hade ju sina anledningar, vilket det egentligen har varenda gång.. Men som ni säkert kommer ihåg så skrev jag att jag var i Luleå för någon dag sen på ett hemligt uppdrag? Var nämligen på en jobb interjuv och ville inte säga nånting om det förens det var klart om jag fick jobbet eller inte. Och lyckligtvis vaknade jag av ett telefonsamtal från killen dagen efter som sa att jobbet var mitt så jag skulle befinna mig i Sundsvall onsdag klockan 13.00 lycka var det enda jag kände, jag visste att jag var svag men att jag skulle fasiken klara det om jag bara la manken till! Började packa med mig det han sagt till mig och ringde samtal så det ordnade sig med boende och allting. Var beredd på att lägga mig tidigt tisdagkvällen så jag kunde starta strax efter sex på onsdagmorgon.. Men klockan började närma sig två på tisdagseftermiddagen och jag skulle till min överläkare för samtal och kontroll. Åkte dit med ett stort leende på läpparna och därifrån med gråten i halsen... 

Han och min "vanliga" läkare ville inte att jag skulle tacka ja till jobbet och heller inte åka på utbildningen till det. Utan istället sjukskrev dom mig 1år ETT HELT JÄVLA ÅR på en gång och skrev ut en massa nya mediciner och ville ha mig på dagvården igen. Dom trodde att om vi tog tag i problemet i tid så skulle det kankse inte behövas fem år utan kanske skulle jag klara av det mellan 2 till 4år.. Jag är myndig och en egen person fast verkade inte ha så mycket att säga till om, utan fick samma svar tillbaka varje gång jag sa nånting - "Vi vill bara ditt bästa och det är för ditt eget bästa. I längden är det de rätta så du kommer tacka oss när vi är klara!"
Dom har nu skrivit över mig till Enhet A igen och ska iväg till läkaren på Tisdag för koll av alla värden osv sen kommer nog dagvården att dra igång under veckan..
Jag kan inte vara positiv och tänka att allt löser sig, när jag inte längre vill hoppas på det. Jag ville lösa det själv men den friheten tog dom ifrån mig på två minuter så nu är jag beroende av någon annans hjälp som jag så länge hade lovat mig själv att inte bli igen. Det värsta är inte att behöva åka dit och spendera flera timmar varje dag, utan det är sveket till mig själv....

Fredag den 13onde.

Tjabba!

någon som haft otur ännu? själv har jag klarat mig bra hittils om man blundar för bötern jag fick klockan 21 igår kväll. jävla skit, verkligen grädden på nosen! typsikt..
sitter i bergsviken nu, har hunnit vara och besikta lägenheten på berggatan och gjort allting klart där så nu är det bara bocka av det iallafall. hann förbi apoteket också innan jag åkte hit för att handla med mamma. ska strax skjutsa henne till jobbet sen vet jag inte vad som händer resten av dagen, ni kan ju slå en pling :)
måste springa och värma chocklad nu igen, fryser ju ihjäl!

hojj!

Torsdag!

goddag sunshines!

jag försökte vara stark och tänka positivt men alla gånger funkar det inte iallafall. jag var tvungen att fly från omvärlden igen och när jag till min besvikelse upptäckte att min bil inte fungerade längre så brast allting. var tvungen att ringa mina föräldrar inatt så fick dom stiga upp för att komma och hämta mig, dogge och bilen. spenderde mitt natt hemma hos dom så jag fick lugna mig och sova ut imorse så tog mamma med dogge ut i skogen. otroligt skönt att slippa tänka på allt med tider och anvar för en natt. har inte gjort ett piss idag förutom varit på undersökning hos läkaren och duschat. resten av kvällen lär gå i samma fotspår, dom försöker laga min bil nu så får se ifall jag åker hem idag eller blir kvar hära. just nu vill jag då bara krypa ner under täcket så ingen ser mig...

inlägget jag lovat er kommer när jag funnit kraften till att skriva klart det, ska försöka ikväll.

ta hand om er/S

Grattis Dogge 1år =))

Idag fyller min älskade älskling ett helt år :) dunderunderbara sötaste vän! Alla pussar går till honom idag =)

   
    
  
   
(Klicka på bilderna för större!)

Mitt hjärta! :) <3

Johannes!

Jag kan fortfarande inte skicka kommentarer till dig så därav du ine hört nånting av mig ;)
Hoppas du har det bra iallafall.

Onsdag!

Hej!
Igår ekade det tomt här i bloggen och det har sina anledningar, jag var så himla nere (länge sen sist) att jag helt enkelt bara höll mig isolerad från omvärlden, jag ville varken se eller höras. idag börjar jag känna att det kanske inte är hela världen och jag kommer ställa mig upp igen, ska bara ligga lågt ett tag.. efter dom här fem(?) åren kanske jag inte ångrar mig längre och allt är frid och fröjd igen. mer om det ikväll...

Steg upp vid tio idag för att befinna mig på arbetsförmedlingen (trodde jag) klockan elva men det visade sig att jag var på fel väg och vandrade, jag skulle befinna mig på vägledningscentrum så jag skippade det helt, åkte hem och sov en timma till tills jag skulle befinna mig på berggatan för besikning klockan ett. tyvärr några hundringar fattigare,- men vi lever bara en gång, right? sagt och gjort, åkte och skjutade hem syster sen på backcity för några ärenden innan jag åkte hem och städade. mamma var nyss här och hämtade syster men vi hann ut med dogge på isen en sväng och nu har vi nyss klippt bäbis klor (måste ju vara fin imorgon på sin 1-års dag;D ) så ska alldeles strax åka iväg och handla lite innan jag ska fortsätta med städningen...

Hoppas ni alla har det bra! /S

Step by step and blackstone!

glömde ju förresten berätta att jag fått hem mina paket från step by step och blackstone innehållande fyra par sockar ;)
hur smidigt är det inte att dom alltid kommer hemskickade för ungefär 300kr per tillfälle? alltid fräsha sockar och du bestämmer själv hur ofta och hur många paket du vill ta hem.. jag älskar märkessockar som dessutom är tunna och kvalités sockar :) underbart.
visst kankse inte sockar är så där jätte kul att lägga pengar på men de är då behövligt, tänk på dom stackars fosingarna där nere :)

så gå med du med =) Kundtjänst via telefon 08-50111260 och kundtjänst via internet www.wearus.ch

har nyss tankat hem one tree hill avsnitt 16 som jag ska lägga mig i sängen och titta på innan jag somnar. men först äta upp mina limpor och dricka varm chocklad ;)

där bak skymtar även sockarna från step by step och min rosa älskling :)

dock är tiden på bilden helt fel..

Godnatt.nu

"BLACK" kofta till salu!


Lägg ett bud? :)

hemma!

nu är jag äntligen hemma efter en fullspäckad dag, eller kom egentligen hem för två timmar sen men kände att jag bara var tvungen att lägga mig en stund framför tvn för trött är bara förnamnet jag var. tandis gick super, börjar känna av "spänningen" nu men den brukar gå över relativt snabbt så jag härdar ;> sen åkte då jag lars och johannes till luleå och stadshotellet. tacka gudarna för att johannes var med i bilen annars hade vi nog virrat bort oss bra mkt mera ;p vad jag gjorde där och hur allting gick får ni veta senare när jag vet mera om det själv, men rätt bra kändes de ändå.
på vägen hem svängde vi förbi och käkade en pizza innan vi släppte av johannes i gammelstan ;> och nu känner jag bara hur trött jag är så ska krypa ner i soffan med min chocklad och bara måå gott sen blir det en tidig kväll också eftersom jag ska befinna mig på sjukhuset rätt tidigt imorgon för möte med två av mina läkare.
Godnatt allesammans, sovgott!

gäääääääsp...

älsklingar :)

medans jag väntar på att klockan ska gå så jag kan åka så släppte vi ut dogge på balkongen i djup snön så han fick leta godisar ;)


så jävla gullig ;)

och söt ebbis hon gömmer sig i sofias luva för någon vecka sen :P



mina älsklingsbäbisar =) men nnu måste jag ååka!
PUSS

Luleå Stadshotell!

Godmorgon!

Imorse vaknade jag av väckaren klockan nio och tungt var det kan jag lova. hur gick det med min smidiga tidsrytm så jag inte var trött längre? ;p den försvann och jag är nu tillbaka i gamla vanor, somna tre och vakna tre och om tidigare så är det en dunder trött sandra. typiskt!
skjutsade iallafall fredrik till skolan efter mycket om och men, fastnade nämligen världens isbit under bilen så den stod där den stod. tog väl cirka en halvtimma för att komma loss.. åkte sedan in till stan och gjorde mina ärenden, fick även med mig ett nytt linne och en tunika hem :) nu ska jag alldeles strax hoppa i duschen innan jag beger mig till tandregleringen och spänner tandställningen och sedan sticker jag till luleå stadshotell för hemligt uppdrag mera om det ikväll när jag kommer hem :) trevlig dag allesammans!

oxox/S



luleå stadshotell.

Till Anonym.

"Anonym" skriver:
Anonym om en bra kamrat?:

Är väl bättre att säga det du skrev till personen öga mot öga istället för i din blogg? Kanske fel person som tar åt sig och missuppfattar ? och personen som det är till kanske inte ens tar åt sig det ? : )

Sandra Svarar:
för det första måste jag få fråga varför du inte kan stå för vem du är? aldrig hört talas om "stå för dina ord & handlingar"?
och för de andra har du någon aning om den personen läser min blogg eller ej? ifall jag sagt det till henne/honom eller inte? och du ska nog se att mina vänner vet att dom inte ska ta åt sig och gör dom de kan vi väl inte vara så bra vänner?



Och till johannes, ja jag menade du =) ingen fara och kom ihåg vad jag sagt nu. vet inte hur tusiken jag ska kommentera i din blogg ;) Kjamis

man vet inte vad man har förens man förlorat det.

ibland lär man sig inte att uppskatta vad man har förens det inte finns kvar längre.
varje dag utsätts vi för prövningar och beslut som vi kommer få dras med.
vissa gånger enkla och vissa svåra. men vi kan bara göra det bästa av situationen.
och leva varje dag som om de vore den sista. det vi inte dör av gör oss starkare!


kom nyss hem från hanna, har legat i soffan och tittat på "break up" och käkat neger smet :)
nu har jag tagit upp tvätten och ska alldeles strax krypa till sängs, imorgon är dagen fullspäckad.
ska dessutom iväg på ett hemligt uppdrag så mer om det imorgon ;-)

Förresten så måste jag bara få säga att detta är MIN blogg och jag skriver precis vad jag vill i den. ingen har tvingat varken dig eller dig till att läsa den. så du som kommenterade anonymt till mig i inlägget "en bra kamrat?" varför ens påpeka det när du själv gör samma sak och dessutom är fortfarande detta MIN blogg där JAG skriver vad jag vill.. anonym dessutom.
haha fan va det stör mig att man inte kan stå för vem man är ;)

nåja, Godnatt!

www.bloggvarde.se

checka in på bloggvärde och kolla hur mycket eran blogg är värd ;) med en gnutta salt.

en bra kamrat?

jag borde nog egentligen inte ens kalla dig bekant och då är det illa. en bra kompis ställer upp oavsett vad, mellan två bra kompisar så spelar inte pengar, kläder, smycken populäritet någon roll, en bra kompis skrattar MED dig inte ÅT dig, bra vänner behöver inte jamföra sig med varann. bra kompisar frågar inte vad som är fel dom vet vad som är fel. om du är min bästa vän så skäms vi inte för våra tårar inför varandra. och en bra kompis gör INTE som du någonstans!!

du frågar mig varför jag inte svarar dig på msn, telefon osv?
men tänk själv, hade du varit en bra kompis för mig så hade jag svarat.
och anledningen till att jag inte svarar kankse har att göra med att jag inte vill prata med dig?
för du är inte min vän, kompis, kamrat eller bästis. Jag ser ner på dig.
så nu behöver jag inte höra ett ord från dig mera :) tack bitch!



Avreagering krävs ibland =) har ni de bra där ute? är hemma och stoppar in en tvätt just så nu ska jag åka vidare och tanka sen till hannisen igen :)


oxox/S

Bakis söndag!

haha men inte för mig, jag mår prima ballerina ;) utom min plånbok, den känns lite tom idag.. typiskt!
hade alla lika trevlig kväll som mig då? började hos emelie, sen kvatersgården (grattis ante :)) sen åkte jag och grabbarna till marvin innan vi gick ut på kalles. var tänkt att kvällen skulle avslutas där men jag och jaqueline gick upp till marvin en stund innn vi åkte hem efter många om och men..
väl hemma slocknade jag i stort sett på en gång, i smink och hela faderullan ;) hade mycket roligare än fredagen även fast alkohol intaget kunna vara högre och man sluppit vissa människor, gash vad jag inte tål dig, och dig och åter DIG! kvällen hade varit mycket bättre utan ;> nåja.

har nyss stigit upp, har bara hunnit vara ut med dogge så nu ska jag hoppa i en dusch och åka hem till bersika å få i mig nå fläskflié ;) mums!
sen åker jag nog förbi hanninsen och emma innan jag ska tvätta hela kvällen..
PUSS!

p,s givetvis stannade kameran i väskan hela kvällen ;) men vad var de vi sa? den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;D

Trevlig kväll!

nu sitter jag redo och klar, ska precis bege mig till emelie i öjebyn och sätta igång partandet.
hoppas på trevligare kväll ikväll och att ni alla får en lika kul kväll som jag tänker ha :O)

 
Jag älskar min lilla rosa laptops webcam, perfekt när jag inte ids slänga in från kameran ;) yeah!

Puss/S

Stereo till salu! :)

Hade tänkt rensa förrådet litegrann och hittade då min gamla stereo som inte kommer till användning alls här hemma hos oss :) den är i kanon skick och fungerar precis som den ska. Avtagbara högtalare.

Här har ni godingen ;)


Nypriset var högt men den är ju nått år gammal nu så ni kan ju lägg ett bud :) kring 100kr ;>

Lördag!

Förlåt för min frånvaro, har haft fullt upp :) itorsdags var jag iallafall hemma hos Sandra med henne och Sofia vi fixade lite naglar och färgade Sandras hår BRUNETT stumpan blev så fin=) sen åkte jag vidare till huset och sov där.
Igår åkte jag hem vid sju(?) på morgon när jag vaknade för att sen skjutsa Fredrik till skolan och hämta upp Sandra som lyckas få slut batteri i sin bil. vi åkte hem till henne och käkade frukost, på backen och handla sen hämtade jag Fredrik och åkte hem. nästa destination blev att skjutsa Johannes till Luleå men som tur var fick jag med min min favvo-Nina på färden och vi hann bestämma oss för att gå ut på kalles när vi kom hem. sagt och gjort vi styrde en minttu och åkte ut i 90minuter innan Sofia skjutsade hem mig så jag fick sova. var inte riktigt sådär kul som det brukar vara!

Idag funderar jag på ifall jag ska ta det lugnt eller testa en ny ute kväll och hoppas på bättre än gårdagens ;)
Jag är som sagt öppen för förslag ;)

Och en sista sak innan jag beger mig vidare - Duu förtjänar bättre än den där slampan (och ja, jag kallar henne det för de är det snällaste orden jag kan använda till en sådan människa) du är inte mänsklig nånstans!

Utmanad :)

Jag har blivit utmanad av : Emma och Sofia

Regler :
Gå in i mappen med dina bilder.
Gå till den sjätte mappen och sjätte bilden i den mappen.
Släng upp den sjätte bilden på bloggen och skriv något om den.
Utmana tre andra personer och länka till dem.



Min älskling Hanna, vi var uppe i skogen på Berggatan och grillade ett helt gäng :)

Jag utmanar alla som läser och inte redan blivit utmanade ;)

flyttkörning ;)

Hann inte mera än skjutsa fredrik till skolan så åkte jag och hämtade upp hannisen i hennes nya lägenhet så vi kunde åka till den gamla och börja köra över alla sakerna ;) blev några vändor sen på backen och mat från max :) thanks darling! hela kvällen har gått åt till att klista fast hennes nya "kakel plattor" i badrummet samtigt som hon och sofia hållt på dona och fixa i köket. avslutade med en film hos peter så nu är jag hemma och ska alldeles strax dricka upp min kopp chocklad och sova. imorgon blir det nog luleå en sväng =)
givetvis glömde jag kameran i bilen hela dagen, så jag skjuter upp de där med bilder någon mer dag ;) men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :)
Godnatt på er nu!



jag och hannisen på elins 20års dag :) puss gummi <3

tidiga mornar och härliga ritualer : )

godmorgon härliga morgon!
Åh vad jag älskar min nya sömn rytm ;p att lägga sig vid tolv - ett och vakna nio - tio UTVILAD dessutom. riktigt länge sen jag hade de så smid ;> steg upp vid 9.15 idag och värmde upp en kopp varm chocklad och läste igenom tidningen i lugn och ro. snart ska jag börja fixa mig så jag kan skjutsa fredrik till skolan klockan tolv och uträtta mina ärenden. men nu ut med dogglas :) hoppas ni alla sovit lika gott som jag ;->

en dag kommer du tacka mig..

ikväll kanske du tycker jag är en fitta och inte en kompis. men det kommer den dagen då du kommer att tacka mig för detta beslut. det är enbart för ditt eget bästa. jag vet att du kan och det vet du själv också om du bara ger dig manken till att klara det. du är starkare än du tror. känns ändå bra att du tog de så pass bra.. det kommer lösa sig,. kom ihåg det min vän, det vi inte dör av gör oss starkare! Jag väntar på dig och jag älskar dig! <3

förresten godkväll gott folk!
har alla haft en trevlig dag? det har iallafall jag, tog mig en dusch, plockade undan lite och ringde mina samtal innan jag åkte till annelund och hämtade zandra, vi åkte iväg på några ärenden tills jag skulle hämta fredrik. lagade baccon och makkisar till middag innan jag åkte ut en sväng med sofia :) annars har kvällen varit rätt lugn, har inte vågat göra så mycket så jag blir sjuk igen.. ska strax hoppa i säng men först käka lite godis vid tvn om jag orkar :) vad har ni pysslat på med idag då? förretsen så kom ju min rosa rattmuff och det igår med posten så ska ta kort imorgon eller nått ska ni få se så fint det blev ;-) ska tusiken bli bättre på ta bilder och framför allt lägga in dom ;) men nu ska jag avrunda, full dag imorgon med =) sovgott!

magsjuka..

igår plingade det frånvaro med stora röda lysen på min blogg, låg nämligen med magsjuka hela natten och hela dagen så orkade inte göra nånting alls. spydde och sov vartannat. var tvungen ringa mamma så hon fick avboka min tandläkartid och fredrik frick springa in med nycklarna på Hsb för jag var helt däckad, länge sen jag mådde så kasst. men nu är jag back on track igen, tur de att jag aldrig är sjuk speciellt länge ;) har hunnit skjutsa fredrik på skolan och varit hem till bersika och käkat frukost och haft dogge ute på gården. lite skrattretande dock att HELA min familj låg sjuk hemma igår med, alla hade vi oturen att få magsjuka samtidigt ;)
idag ska jag iallafall ringa alla telefonsamtalen som jag skippade igår, städa upp litegrann och DUSCHA! är ju aldrig skönare att duscha än när man legat i magsjuka ;)
hoppas ni andra slipper denna smitta som går just nu =)

Arbetar Sandra?

nu har jag suttit och skrivit om lite på mitt cv som förövrigt var över året gamalt så var på tiden, även hunnit mejla min handledare på arbetsförmedlingen för nu ska jag fan ta mig i kragen. visst jag är sjukskriven 100% fortfarande men börjar bli smått less att inte ha några rutier att göra om dagarna förutom en massa möten och shit. Är iallafall värt ett försök även om det kanske bara blir halvtid eller så. Har ju inget att förlora förutom att jag blir sjukskriven längre ;)
får höra vad min läkare tycker på nästa möte.

kom precis innanför dörren därimot, min dricka jag köpe tidigare tog slut så passade på att fara och köpa en ny på Statiol när jag ändå skulle förbi berggatan och ut med Dogge. Blev inte så mkt gott som jag hade tänkt mig egetligen (bra!) utan jag slocknade på soffan istället. men nu ska jag försöka få mig sömn i sängen tills imorgon också.
Sovgott!
/S

Ballerina!

nu har jag iallafall tagit mig till affärn och handlat, blev en hel det god saker ;) mums!
kom på mig själv när jag stod uti fikat att jag köpte ballerina (givetvis nogat) istället för finger. har haft en period för inte allt för länge sen när jag hellre köpte hem ett paket finger än godis och nu köpte jag ballerina med mig hem istället för både godis och finger ;) köpte tre paket idag och tre tidigare under veckan, så kankse blir det mitt nya nu ett tag ;>
men it göre nåå, för gött he äre ja ;D
nu ska jag slå mig ner i soffan med allt mitt gott :))

flyttstädning!

två och en halvtimma senare är vi äntligen klara, som tur var hade jag min kära pappa med mig som hjälpte mig =) nu måste jag bara dit imorgon på morgonen innan jag lämnar in nycklarna och hämta hinken så avrosningen av frysen är klar ;) skönt!
resten av kvällen blir av det lugna slaget, känner mig helt slut. så funderar på åka och handla sedan bänka mig med nått gott i soffan resten av kvällen. låter inte alls fel :)

Igår åkte jag och hämtade hem tobias istan sen hem till han för att hämta hans bil så blev en rätt sen kväll igår med ;) men slocknade direkt jag la mig ner ;)

såhär läcker är jag just nu, nystädat och sliten ;p

hahahaha, den bjuder jag på ;)

fixus!

godkväll mina vänner!

nu har jag hunnit vara förbi min kära mormor och hämtat en ny kupévärmare, thanks :) och min kära pappa så han har bytt ut lampan på bilen som hade gått, toppen pappa du kan du :) har även hunnit skjutsa min kära vän tobias till stan för en party kväll. så nu sitter jag hemma och avnjuter mitt glas med hallonsoda, har just klippt klorna på dom små liven och hunnit fixa mina egna naglar :) ska väl hämta hem hajna när krogen stänger sen ska jag då sova. rikitgt skönt att bara vara hemma helt själv en hel kväll för ovanlihetens skull ;>

börjar bli smått less er nu, helt respektlösa är vad ni är. tänka om är vad ni borde!

RSS 2.0