Vänliga ord kan vara små & enkla att uttala men det ekar i oändlighet!

Godmorgon!
Att jag gör morgon halv åtta utan egentliga måsten sker inte alltför ofta. Men skönt är det. Har precis ätit frukost och sitter framför tvn med en thé kopp.


Har haft en kanon helg ihelgen även om jag och Johanna kanske rubbade vårat vad en aning ;)

Ska strax klä på mig och ta en promenad i vad jag tror är härligt väder? Det ser härligt ut iallafall :) Sen kommer min fina Emmeli hit och äter lunch tillsammans med mig innan jag sätter igång att plugga & uträtta några ärenden.
Ha en fin dag!

Har

Mina steg är små, men jag tar mig sakta framåt, varje dag!

Hade det inte varit för vad slagningen så hade jag suttit med en jäger shot just nu.
Kan inte sätta ord på min ilska, mitt hat & hur jävla besviken jag är.
Ni är så äckligt fula att jag utan samvete skulle spotta er i ansiktet.
Jag hoppas jag aldrig mer behöver se någon utav er!
MEN..
Jag vet att jag är bättre & jag tänker inte hämnas. Inte ens det förtjänar ni.
Vidriga människor!
Sätter punkt, vänder blad & går vidare!
Ni gör mig en tjänst som låter mig gå.......

En vad slagning!

Är det möjligt att må såhär bra en Lördags morron? Jag har redan hunnit vara ute på en timmas promenad i solsken & lagat lunch som jag dessutom hunnit äta upp.. Medan min kära vän fortfarande ligger i mitt sovrum och kröjmar över hur dåligt han mår sedan igår.. Jag och Johanna har gjort en vad slagning, nykter Februari ut eller betala vinnaren 1000:- Igår var första dagen, kändes inte alls nå kul att sitta hemma medan alla andra roade sig och kom förbi här fulla & glada efter krogen. Men idag däremot känns det jävla fint :) Medan dom börjar om sitt intag av kalorier ska vi ett gäng iväg med skotrarna :-) Lovely saturday!

Bolltäcke

Godmorgon!

Solen lyser idag så jag känner mig på strålande humör :)
Ligger i soffan på sjukhuset under bolltäcket & dricker en kopp godmorgon välling just nu. Försöker vakna till. Har fått en hemskt jobbig hosta vilket lett till alldeles för få timmars sömn inatt. Men har fått utskriven mer host medicin så förhoppningsvis är den också väck snart.
Var iväg en sväng till Boden igår för att hämta min nya tv bänk, kommer bli kanon :) Annars då? Ja de händer väl inte så mycket, har ju varit så satans kallt ute att man inte ens velat hitta på nåt. Mina fina vänner från Kiruna & Boden har varit här och festa med mig ihelgen så den har också varit super :)
Nu ska jag ta & göra mig en kopp thé!
Puss alla fina!

Design

Min design som jag beställt verkar vara längre bort än månen. Har iallafall bytt utseende (tryck F5) Men när det någon som råkar veta hur jag gör för att få spalten på höger sida bredvid allt annat och inte längst ner? Tacksam för hjälp :) Puss!

Ut med det gamla, in med det nya!

Hej hjärtan! Jag rensar på alla möjliga plan i livet & det känns som om det aldrig tar slut. Ett nytt år - en ny början. Oäkta vänner ska bort, energitjuvar ska raderas, facebook, garderoben, bloggen & hela lägenheten ska få sig en omgång. Det kommer ta tid men det kommer vara SÅ värt det. Jag är sjukskriven och inlagd under behandling nu i åtta veckor. Först var jag väldigt negativ till det men nu känns det "bra". Jag behöver det & jag vet att det kommer bli bra igen. Jag ska fokusera på mig själv & jobba med mitt. Sen är jag tillbaka igen, starkare än någonsin! Puss<3
RSS 2.0