tomt på ord..

jag känner mig så himla glad, hoppas det håller i sig :)))
därimot är min blogg så himla tråkig för jag har ingenting att berätta men trotts detta försöker jag uppdatera åtminstonde varje kväll. men svårt när dom flesta dagarna ser likadana ut ;) har lunchat med tjejerna inne i stan idag iallafall och annars har vi mest befunnit oss i bilen och hemma hos elin :) nu ska jag bumsa isäng dock, läkarbesök redan åtta imorgon ;)
Sovgott!

svårt, svårare och svårast..

tjena!
Varför tar dom svåraste besluten längst tid? jag har kännt länge att det måste vara det rätta, men ändå lyckas du säga nånting som gör det så svårt för mig :/ är jag redo ännu?

Jag slocknade direkt jag satte mig i soffan igår och sov till imorse, blev väl närmare sexton timmar ;) idag därimot har det varit full rulle, har varit på möten och ärenden hela förmiddagen sen åkte jag till hannisen innan jag hämtade upp Sofia (som jag förövrigt ser har klottrat i min blogg, sötnöt!;>) och vi har då bara suttit i bilen i flera timmar och snackar strunt. mycket trevligt, var ju ett tag sedan :) har nyss skjutsat hem henne så ska strax hoppa till kojjs ;>
Sovgott!

Hehe ;-)

Här sitter jag, sofia soffan berg ;-)
Har tagit mig in på sandrus blogg, yeey!
Hon e soooooot ;>


Samhälls snart, om 15 min ..
sen ett läkarbesök, sen kanske
umgås med sandrusen? vi borde behöve
göra ett besök också, visst då?!?!?!?!

Ne hurrni, känns knasigt att sitta och blogga
bland en massa folk, tjo! :)

Hemma från Fjälls.

Tjena!
Nu är jag hemma igen "borta bra men hemma bäst" även om jag kunna stanna någon natt till så var det skönt att komma hem. Har hunnit med riktigt mycket, båda kvällarna tog vi bilen till Jörn och hälsade på Nicke, sen har jag hunnit åka lite snowbord, kört skoter och fyrhjuling, grillat, solat, bastat, ätit god mat och mycket mera. Helt klart godkänt, skönt att komma bort för ett tag och göra lite annat :) Lillan har mått hur bra som helst och man ser verkligen att hon njuter av varje minut hon får vara med. Nu ligger hon och kissen helt utslagna brevid mig i soffan, dom började såklart busa och leka hej vilt så fort vi kom innanför dörren ;>

Har precis sett klart Gossip girl och tanken var att jag nu skulle åka förbi Emelie men blev helt slut så tror jag får ta det någon annan dag istället.

Nu Tvn resten av kvällen ;> Hoppas ni haft lika bra helg som oss!
Puss och kram / Sandra


  
  

Bild altenativen var inte så goda då kameran oftast låg inne ;))

Godmorgon sovmorgon!

Nu känner jag mig utvilad (undra hur länge denna gång) har sovit över tolv timmar och ställde ingen väckare utan vaknade helt av mig själv. näästan. postgubben väckte mig faktiskt när han stod och tryckte ner två paket i brevinkastet. Och det var inget annat än nya sockar, kommer ni ihåg att jag är medlem på black and stone och får hem nya fräsha sockar lite då och då för inte allt för dyra pengar? :) skit bra ju, sockar kan man ju aldrig få för mycket av och man kastar dom ju rätt ofta! Denna gången var det ett par ylle sockar och det passar ju perfekt nu när jag åker till mini fjälls i eftermiddag ;)

Nu sitter jag i soffan framför tvn med lillan och kissen samt min stora godis påse innehållande geisha och sockrade hjärtan, vilken frukost ;p Väntar på att Fredrik ska stiga upp så vi kan fara och göra dom sista ärendena innan vi åker, bland annat måste vi köpa en overall till lillan, nya täckisar till Fredrik och en massa godis ;)

Nu därimot ska jag skynda mig ut med lillan igen innan en olycka är framme=)
Hörs innan jag åååker!
PUSS/S

Godnatt!

Nu är klockan halv elva och trotts min powernap både igår och idag så ska jag sova nu, jag är helt slut och det är helt sjukt.. Mimmi har varit här och hämtat Dogge så jag hann inte på vallsberget ikväll. Men får nöja mig med fjälls imorgon då :) Jag orkar faktiskt inte skriva mera nu såå sov så gott allesammans =))

Tag fram din mobil ;)

& blädra till dessa nummer.

Har du kysst nummer 7?
Annika, Nej!

Brukar du va med nummer 19?
Christian, inte nu för tiden men förrut.

Gillar du nummer 24?
Danne, joorå ;>

Är nr 18 en sötnos?
Carro, absolut!

Älskar du nr 1?
Abbe, nope inte det.

Är nr 12 bäst?
Emelie, inte bättre än mig :)

Är nr 31 grym?
Jens, nä han är en tönt.

Är nr 5 snäll?
Anna, ibland ;p

Är nr 15 elak?
Bullen, närå.

Är nr 9 rolig?
Burte, jepp.

Är nr 11 ful?
bil info, i dont no´;>

Är nr 30 tillsammans med nån?
Dejvs, jag vet inte. kankse Jossan?

Är nr 6 liten?
Anna, nej inte det.

Har du varit med nr 22?
Daniela, joo massor med ggr. Btw saknar jag skrutten <3

Är nr 26 din bästa vän?
David, inte nu längre. tyvärr.

Powernap!

Heeelllooo!
Vaknade nyss upp efter en timmas powernap, vet inte vad det är med mig men jag känner mig så himla slut hela tiden,
Pratade med Emma för ett tag sen och vi ska nog åka iväg till Vallsberget ikvälll och åka några åk med brädan, om jag nu har kvar mina kunskaper där, var ju då minst fem år sen jag åkte sist ;)
Väntar fortfarande på att Mimmi ska komma och hämta Dogge men dom lär nog komma snart.
Men tills dess så ska jag diska undan disken efter våfflorna som vi åt till lunch idag ;>
Vad ska alla göra ikväll då? :)
Puss&kram /Sandra

  
Några bilder från kalaset i Tisdags :)
 

Lillan och Enola leker och givetvis sover dem alla med mig i sängen ;)

En rosa rockring!

Tjena kexet, står du där och smular? ;)
Jag kom alldeles nyss hem från ett möte jag haft här på morgonen och nu väntar jag på att Fredrik ska stiga upp så vi kan planera dagen, har en del vi måste hinna med :) I måndags kom Dogge hem igen, han är faktiskt fortfarande hemma men åker igen på någon timma. Han och lillan har såklart gott jätte bra ihop, mina små hjärtan :)
Tisdags hade vi ju kalas och det var full rulle hela kvällen, var inte barnen efter lillan så var dom efter katten ;>
Och igår var jag helt slut i kroppen, åkte till Emma en stund på förmiddagen men var tvungen åka hem för att sova så slocknade vid tre och steg upp åtta, såg en film och la mig igen  vid tolv och sov till nio imorse så nu är jag back on track igen ;>

Förresten när jag och Emelie var iväg på några ärenden på backcity i måndags så var vi in på Barnens hus en sväng och ut där ifrån kom jag med - en rosa rockring, ni vet sån här man hade när man var liten ;) ger ju så bra träning i bland annat magen så nu ska jag minsann hårdköra ;) Dock såg jag till min besvikelse när jag kom hem att jag inte längre kan rocka så måste se till att hitta kunskaperna först ;)

Måndag!

Tjenis!
Morgonmötet gick bra men nog känns min järn brist allt, min kropp bara skrek efter sömn och min lust till att prata var verkligen på noll. Efter mötet åkte jag till mammsen i Bersika där Lillan var (mamma hämtade henne just innan mötet) så nu håller vi på att baka det sista tills imorgon. Jag har därimot tagit en paus just och väntar på att Emelie ska sluta jobbet nu klockan två, ska hämta upp henne för några ärenden på backcity :) Ska parkera om bilarna nu och bege mig, men vi hörs när jag är hemma igen :)
Ha en bra dag!

God Söndagskväll!

Som jag börjar känna mig utmattad, kvällen har bestått av mys med vovven, tvätt, gossip girl, en sväng till stan, betalning av räkningar, städ, blogg och givetvis godis :) nu ska jag alldeles strax hoppa i säng för imorgon väntar morgonmöte på enhet C och sedan måste jag på stan och göra en massa ärenden :)
Har alla andra också haft en bra helg?

Min har varit super förutom en sak. Man vet inte vad man har förens man har förlorat det. Men frågan är ju om det egentligen var någon förlust? Är det inte så att nära vänner ska stötta en oavsett vad? annars är dom inte en riktigt vän? Jag känner mig sårad samtidigt som jag saknar dig så förbannat mkt. För visst fan älskar man sin bästa vän?
Det var bara helt oväntat, helt fel tidpunkt och helt fel människa...

Nåja, sovgott alla solstrålar så hörs vi imorgon. Ny vecka nya tag!!


Fina fina dogge! <3<3<3<3<3

Söta valp :) namn förslag?

Hej igen!

Denna söta krabat är en blandning mellan Papillon och Powder puff, hon blir åtta veckor på Torsdag. Hennes mamma (Lotta) är renrasig Powder puff och hennes pappa är en blandning mellan Papillon och Powder puff.
Hon är ungefär 15cm hög och väger inte ens ett kilo.
Vi hämtade henne i Kiruna hos uppfödaren Annie, som förövrigt är hur trevlig och gullig som helst. Vi åkte med tåget klockan 10.20 från Luleå och efter att ha varit hemma hos Annie i ungefär tre och en halvtimmar tog vi tåget hem igen.

  
  
 

Visst är hon gullig? :) Tanken var först att hon skulle heta Ängla men nu har även Sita, Doris, Tindra och Tingeling kommit fram. Svårt val så kom gärna med förslag :)

Ny vovve men absolut inte utbytt.

Tjena!
Som en del av er redan vet så åkte ju jag och min syster till Kiruna igår för att hämta hem en hundvalp. Hon är hur gullig som helst och jätte liten. Men innan jag säger nånting mer så ska jag bara göra klart för er att det är inte så att Dogge är utbytt mot denna parvel, utan jag tog bort Dogge för hans skull, för att efter en tragedi som vi var med om i början av sommaren när Dogge endast var tre månder gammal som gjorde att han nu är så rädd. som följd blev att han är för överbeskyddande till mig. Dogge är nu ute på "landet" där han får vara fri så att säga, där han slipper vara själv och rädd. Han fick en ny start på helt nya plan. Han trivs jätte bra och jag har daglig kontakt med Jens som har honom och kommer besöka han ofta. Jag saknar Dogge varenda dag och älskar han så sjukt mkt. Beslutet var det tyngsta jag tagit på så lång tid jag kan minnas. Men jag gjorde det för hans skull endast!
Jag tingade denna valp när jag fortfarande hade kvar Dogge, (mitt älskade hjärta) men detta är en Papillon/powder puff så betydligt mindre och lättare hund.

Vissa av er kommer säkert tycka att jag gick fort fram och att jag kunnat göra på nått annat kanske bättre sätt. Men tro mig när jag säger att detta inte var ett lätt beslut. Jag är inte den som köper en hund, tar bort den och skaffar nästa. Utan när jag skaffat båda mina hundar har jag tänkt efter noga så att jag ska kunna ge dom ett hem i flera år framåt. Tyvärr gick inte det nu med Dogge (mera om tragedin senare, vet att jag nämt det tidgare men ännu är jag inte redo att prata om det) hur mycket jag än önskar att det inte hade hänt så kan jag inte ta tillbaka det. Jag försöker intala mig själv om att detta var det bästa för Dogge, jag både tror och hoppas det!

Nu ska jag diska undan middagen och plocka fram tvätten, mer om valpen sen och givetvis bilder på den söta krabaten :)
/Puss och kram Sandra!

bakning :)

Här har ni ett urval utav lite av vårat bak för nån dag sen ;>

   
  

Jag är en seeegoberta, Men bättre sent än aldrig ;)

Hemma hos päronen.

Nu är jag framme i bergsviken hemma hos mina föräldrar, möttes av den doftande lukten av nybakat :) underbart!
Mötet uppe på Dagvården gick bra, vi gjorde en ny vägning och diskuterade mina tider att vara där, ni som hängt med minns kankse att jag ska vara där mellan 08.00 - 18.00 varje dag men jag har knappt varit där någonting.
Fick även veta mina provsvar på proverna jag var och tog i februari, alldeles för lite järn så blir att börja om med dom tabletterna annars var allting annat bara lite under medel så blir bara rutinkontroller och mera snack om saken. Finns inte så mycket dom kan göra när jag inte riktigt vill.

Men nu ska jag sätta igång med bakandet jag med :) hörs när jag är hemma igen!;>
/S

Lite shopping under min frånvaro.



Svart hårfärg - färgade min utväxt för kankse två veckor sen
Intim tvål - apoteket
Svarta dekorationer - Presenten
Gråa tajts "pieces" - vero moda
två par "pieces" trosor - vero moda
svarta foppa tofflor med mudd - dollar store
Rosa morgontofflor - jysk

Åh vad jag saknar bloggen!

Jag vill inte vara utan den längre, är fortfarande rätt down men ska försöka att inte ösa ner er med en massa negativa ord utan tänka positivt :)
Allt väl med er då? Har hänt så mycket jag skulle vilja berätta om men vet inte riktigt var jag ska börja,-

Vaknade iallafall vid tio idag så åkte till tandleg och spände min tandställning och nu väntar jag på att klockan ska bli två, ska upp på dagvården då sen vidare till mammsen för att hjälpa henne att baka till mitt kalas på tisdag :) försenat en aning, men nu tar vi alla tre sakerna i ett enda kalas ;) hihi

Mina tangenter har nog fått sig en smäll, dom samanbetar inte lika bra längre ;)

Men nu ska jag sätta mig vid tvn med ben och jerrys ;>

Nytt namn, ny mobil!

Ebba passade inte riktigt till min lilla kisse och vi har länge bestämt oss för att hon skulle heta Enola istället och idag tog vi äntligen steget in till djuraffärn och köpte en ny namn bricka åt henne med det rätta namnet ;)
 


Och som dom flesta vet så åkte min telefon i backen för en vecka sen så nu har jag även hunnit införskaffa mig in ny sådan ;> sjävklart har jag kvar samma nummer!



Jag hade helst velat ha den rosa men tyvärr fanns den inte inne på lager och dom som känner mig vet att jag är inte den som väntar i första taget ;)

Har även hunnit luncha på subland, lämnat in min kamera (som gick sönder samma helg) och gjort en massa ärenden på backen.

Nu är jag helt slut, har ingen kraft kvar i kroppen så ska lägga mig ner och vila ett tag.
Pussochkram/S

jag ser det tinar, jag ser det tinar..

det var väl roligt, hurra!
Nu smäller minsann snön så det rinner i floder.. vååren är påväg!
Rätt skönt faktiskt förutom att bilen blir skitig på en gång och jag blir blöt om fötterna så fort jag stiger genom porten.

Steg upp vid halv sju imorse för att åka iväg till Luleå och hämta Fredrik så jag är såhär lagomt sliten efter att ha sovit uselt inatt. Har varit och gjort ärenden sen vi kom tillbaka, bland annat ätit smörgåstårta hos morfar kalle. Grattis!
Snart kommer mamma hit med en blomma som hon planterat om i en annan kruka sen ska jag lägga mig i soffan och vila någon timma. Måste få tillbaka min energi, dock INTE somna för då är vi tillbaka på ruta ett igen..

Ny vecka, nya tag - lev var dag som den sista!



Jag saknar mitt älskade hjärta hur mkt som helst!!

Själv och ensam..

Jag har aldrig riktigt gillat ensamheten, minns när jag var mindre och bodde hemma så sov jag flera nätter tillsammans med min lillasyster bara för att slippa sova själv. Nu sen Fredrik åkte har jag sovit både med Sandra och med Hanna fast inatt blir jag själv med kissen. Dogge är ju också borta så känns så himla tomt, håller mig mest borta för att slippa se och känna det. Har en obehaglig känsla i kroppen men tror att det har att göra med mina tre stora beslut jag sitter med som jag alltid lyckas skjuta upp hela tiden..

Nåja nog om det nu.. Jag kom precis hem från Långträsk, skjutsade dit Nicklas och på vägen hem satt jag och Hanna och surrade om allt mellan himmel och jord. Det finns alltid någon som har det värre än en själv, men som Hanna sa - man måste få må dåligt ändå.
Jag har alltid varit en posetiv människa och dom sämre dagarna har jag antingen hållt mig borta eller helt enkelt inte visat det. Men jag är inte sämre människa för att jag nån dag har en sämre dag och mår piss. Är negativ och tråkig.
Alla människkor är värdefulla på sitt sätt!

Skenar iväg lite nu känner jag, börjat sakna att blogga faktiskt men vill inte ösa ner bloggen med en massa beskymmer och negativa ord så jag väljer att vara lite off tills vidare. Somnade mellan fem och åtta tidigare ikväll så nu ska jag krypa ner till sängs igen. Känner mig inte alls pigg och imorgon är det helg igen, återstår bara en vecka då.
Sovgott, sköt om er!

Grattis favvo-pappsen!

Hello sunshines!
Allt väl med er? Har haft en jobbig helg men börjar sakna komma i form igen tror jag, hoppas jag.. Jens har nyss varit här och hämtat Dogge för iallafall en vecka. Nu kan jag hämta krafter och tänka på bara mig själv. Fredrik är också borta så jag är helt själv, med kissen.
Har tvättat fyra maskiner tvätt nu och väntar på tumlaren ska bli klar nu. Och ikväll åker jag till bergsviken för att äta tårta, Grattis världens bästa pappa på din dag (igår), jag är dig evigt tacksam och älskar dig så högt!
Tror inte jag har så mycket att komma med just nu, läget ligger lågt...
Hoppas ni alla har det bäst.

Puss och kram / Sandra


Min pappa och mamma i turkiet förra året när bara vi tre var iväg och käkade lunch!

mitt älskade hjärta, min andra halva.

jag vill inte, jag vill det inte nånstans och det känns så jävla hemskt. finns det ingen annan lösning?
jag älskar han så högt och jag vet att han aldrig skulle svika mig på sättet jag just gör..
jag kommer aldrig sluta älska och aldrig glömma.. förlåt älskade hjärtiss!
jag hoppas verkligen att det blir bättre för dig, för ditt bästa är viktigaste!

jag känner mig så jävla sämst, så jävla hemskt..

Snart flyttar mitt bästa ifrån mig...


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Vännerna är den finaste man har.

Hjälper du mig när min  ryggsäck är alldeles för tung för att jag ska klara av att bära den?
Nej, du måste klara dehär själv för i grund och botten handlar det bara om dig.
Jag väntar på dig där uppe och jag VET att du kan om du VILL.
Även om du inte ser mig står jag just intill dig.


Blev nått vinglas med tjejorna igår hos Elin innan vi åkte en timma på Kalles. Var länge sen sist så uppskattades.
Tusen pussar till Elin för dina kloka ord och ärlighet, jag vet att du har rätt. jag har bara inte kraften att ta tag i det.
inte ännu..
Tack!!
jag älskar dig!


16 dagar kvar nu och miljoners saker att fixa. begår jag ytterligare ett misstag?

kompis jag stannar inne ikväll,.-



Jag och Elin för nått år sen.

Ja, jag lever och är inte död.

det är skrattretande hur folk tar åt sig av mina msn-namn, vad jag skriver i bloggen osv.. haha
Annars rullar allting på och jag sitter just med det största beslutet på så lång tid jag kan minnas, det kommer kosta mig både fysiskt, psykisk och penga-mässigt. Men det vi inte dör av gör oss starkare! Jag vet att jag KAN om jag VILL.

tiden går långsamt, men jag tar mig uppåt och tar var dag som den kommer och som om det vore den sista.
ta vara på det ni har, för ni vet aldrig när det försvinner!

tack för att ni stannar kvar, jag skall gottgöra er :) Godnatt mina kära och okära!

RSS 2.0