Söndagsvila!

Såjaa nu var helgen och allt 18års firande över och jag befinner mig i piteå. Helgen har varit kanon bortsett från vissa tråkigheter, fast klarar vi oss utan dom? kan man ha en perfekt helg? nä jag tror inte det. jag tackar alla mina nära och kära för att ni gjorde helgen så kanon, utan er hade det inte varit desamma :) men har inte hunnit göra så mycket sen jag kom i måndags, mera än träffat dom flesta så i veckan blir det att ta tag i pluggandet och faserna inför teoriprovet så jag får de gjort innan jag far mot linköping igen!
Och har inte gjort mycket alls idag, älsklingen for hem igen imorse så jag städade undan resten efter helgens bravader innan mamma & pappa kom hem så vi kunde beställa pizza. Men nu ska jag plugga vidare på faserna innan jag spolar upp ett bad :) Godnatt!

Arlaaaaanda !

fan snart landar man i luleå, inte länge kvar nu. har inte varit hemma på sex veckor men känns ändå ganska skönt att komma tillbaka. allting har gått så fort, på sexton veckor har jag jag inte varit i piteå mera än tre, vill inte vara där. och nu ska man tillbringa kanske en månad till där. aja skit samma, de blir bra, det måste bli bra, sen får jag fara igen och då kan de inte bli annat. nåjaa, arton år på onsdag och ferreberre med alla på fredag som jag länktar, har fan inte träffat många i sommar så det ser vi framimot :) men har haft en bra sommar trots allt, jag trivs borta, jag mår bra och jag får vara med den jag värderar högst så det är super. Får dessutom internet på fredag så då sätter jag igång med pluggandet som jag inte ägnat en minut åt på 20veckor så de kommer kännas. Men jag kan!
Ska dock bege mig mot planet nu, ses snaaaart! =))))


Ciaobella!
RSS 2.0