Jag är så arg!

ILSKA!
-
Varför ska människor ha så svårt för att göra rätt för sig? Varför ska man bry sig om andras när man inte klarar av att ens ta itu med sitt eget? Kan ingen sköta nånting själv, utan att blanda in en massa andra? Behövs verkligen en försvarare så mycket, så ofta?
Herregud... Vart är vi påväg? Vad ger det dig att gå omkring & sprida en massa falska rykten om någon annan?
Förhelvete sköt eran egen skit!
-
Ärlighet varar alltid längst, och hämden är som att kissa på sig - Det blir varmt och skönt i början men efter en
stund blir det bara kallt och obehagligt.Trots det faktumet i mitt medvetande så blir jag ändå så jävla hämndlysten
i stunder som dessa - då jag känner mig besviken.
Ärlighet varar alltid längst, och hämden är som att kissa på sig - Det blir varmt och skönt i början men efter en
stund blir det bara kallt och obehagligt.Trots det faktumet i mitt medvetande så blir jag ändå så jävla hämndlysten
i stunder som dessa - då jag känner mig besviken.
Det här låter illa - Men jag önskar er inget gott längre. Blä! Dra långt åt fanders!

Att ha positivt tänkande..

Men om dina positiva tankar gör dig olycklig, är inte det negativt?Ja
Jag är en människa som ofta tänker positivt på det mesta. Exempel nu när min bästa kompis misshandlade mig hann jag tänka att hon gjorde det för hon var sårad & det måste vara nånting som tynger henne, annars hade det nog inte hänt.
Men positivt tänkade är inte heller alltid det bästa.
-
Satt och pratade med en vän tidigare på msn som ställde frågan till mig "om dina positiva tankar gör dig olycklig, är inte det negativt då?"
Det fick mig att tänka om.. För det är väl aldrig positivt att vara olycklig? (kankse möjligtvis om du är olycklig pga något dumt du gjort, det är bra att känna ånger då)
-
Men iallafall nått att tänka på...ska du tillexempel komma över ett ex, ni gjorde ju slut av en anledning - och självklart ska man minnas dom positiva sakerna i förhållandet också. Men genom bara positivt tänkade och saknad kommer du inte över denne. Du målar upp en orättvis bild av denne och bara tänker på det som var bra. Det kallas att "idealisera" och det är inte nyttigt, för det du då är kär i är något du skapat i din fantasi, inte ditt ex.
Blev lite klottrigt och otydligt men hoppas jag fick fram vad jag menade med det hela.
Positivt tänkade är bra, men det finns gränser i även det.
Många tänker att det inte finns någon bättre än denne, och det kanske inte gör det för stunden heller. Men inom sin tid så kommer du också se, att det är knappast bara han eller hon som kan få dig lyckligt kär!
Ett stort tack till Andree för hans smarta tips och råd som oftast får mig att tänka om, tänka rätt :)



Godmorgon!

Jag har gjort det IGEN! Klockan var efter fyra innan jag somnade och vaknade vid halv två för en timma sen. ILLA! Dom här ligger fortfarande och sover så jag har ingenting att göra. Känner mig trött så funderar på slå igång ett avsnitt av Sex and the city, sa jag förresten att jag börjat om att se det från säsong 1. Man kan ju bara inte få nog av dom brudarna sen är det ju så himla bra tidsfördrift också ;) Lär väl somna men har gett upp de där om bra dygnsrytm här borta, får fixa det när jag kommer hem istället :) Oroar mig bara för att inte kunna sova nått på tåget då, ifall det blir med det jag ska ta mig hemåt. Återstår att se.
Har börjat fundera lite på hemgång också och det blir nog till veckan kanske. Men har varit riktigt skönt att komma bort, vila och bara vara i gott sällskap :)
Tindra med sin mamma Lotta när vi var i Kiruna och hämtade hem henne. Ser ni vad mörk hon var som liten? ;)

Tänka på refrängen

Har betalat alla räkningar nu, duschat, målat naglarna och noppat brynen så mer än vad jag gjort senaste dagarna har iallafall hänt. Har till och med hunnit plugga två uppgifter, hoppas bara dom blev sparade innan jag stängde ner ;p
NU SÅ
Jippi, jag känner mig trött. Halv tre på natten, yeah! Ska slå igång sex and the city och försöka somna till det. Hoppas verkligen jag klarar av det & inte sover bort hela dagen imorgon med :)
Sov så gott.

ååångeest

JAG HAR SOVIT TILLS NUUU!!! Skit också, jag klarade ju mig så länge... Tillbaka på ruta ett igen. Piss!
Hur ska jag nu kunna somna ikväll?!

Ett töntigt sms

Oj vad klockan sprang iväg, redan efter tre? Har gjort allt från ingenting till någonting alls idag. Varit över till affärn och handlat lite snabbt, sett några avsnitt av Sex and the city, surrat med syster i telefon och skickat iväg några viktiga mejl. Enda "att göra" grejen på dagens planering är att betala alla räkningar, ingen som känner sig manad att göra det åt mig denna månad istället så jag får shoppa mera? :)
Har ingen som helst lust att hitta på nånting annat heller, inte ens åka till stan och dricka min älskade smoothie, detta regniga skit väder får mig att stanna inne med en bra film och lite gott i soffan istället.
-
Tidigare imorse fick jag förresten ett sms av pojkvännen till min "vän"
som misshandlade mig för snart tre veckor sedan.
Det han skrev behöver inte nämnas hära, så mycket ska han inte behöva skämmas.
Men det känns ju verkligen mega töntigt att han ska gå på mig nu för att han avslöjades.
haha, är nog det enda jag kan skriva. Min energi går åt till annat, sådana dåliga människor har jag sagt farväl till :)
-
Hoppas allting är bra med er, har ni bättre väder?
Om inte, vad gör ni en regning dag som denna?
Jag funderar förresten på bli svarthårig igen nu till vintern :) Ska jag?

Att säga hejdå & vända om..

Att leva utan en person som du länge levt tillsammans med är både jobbigt och svårt.. Det tar slut i ett förhållande, vissa tar det bra, andra mindre bra.
Det gäller att inte "haka upp" sig. Se framåt, tänka positivt (till en viss gräns) se möjligheterna och göra saker som man mår bra av och att vara tillsammans med människor i ens närvaro som får en att må bra.
Jag känner att jag vill inte kasta mig in i nånting nytt, det är bara riktigt dålig strategi. Jag vill jobba mig igenom denna seperation så länge det krävs. Jag har hela livet framför mig och när jag väl är redo för nått nytt så kommer den relationen bli så mycket bättre..


Samma sak gäller vänner, man växer ifrån varandra eller kommer till insikt att man inte kompletterar varandra lika bra längre. Istället för må dåligt över en förlorad vänskap, var glad över det ni hann få. Gör saker du mår bra av och var med människor som gör dig väl. Dålig vänskap gynnar ingen och bara det bästa är bra nog.
* Att jag kommit till insikt och raderat 3/4 av mina vänner gynnar mig bara väl. Länge sedan jag var såhär lycklig :))

♥♥




Jag och Elin för kanske fyra år sedan. Me love you darling <3

Samma sak igen

Godmorgon!
Nu är jag uppe tidigt igen trotts att jag inte kunde somna förens flera timmar i sängen inatt, anledningen varför jag är uppe är att jag skulle följa F på möte igen. Stiger upp, gör oss klara och börjar traska men som igår så kommer han på efter halva vägen att vi ska vända - idag pga det regnar. JAG DOG! Då hade jag ju kunnat sova flera timmar till..
Eller visst är det bra att jag är uppe i tid så jag kanske somnar inatt någon gång men vad ska jag göra nu då? F tittar på film och J sover.. Ingen är inne på msn/facebook eller uppdaterar sina bloggar, jag har dessutom kört fast i plugget och är för trött för att plugga. Lägger jag mig ned och tittar film så kommer jag garanterat somna och sova flera timmar för att sedan vara tillbaka på ruta ett igen. Åh! Hoppas F kan följa mig till stan snart och dricka en smoothie på café :)
Vad är era planer för dagen? Regnar det lika mycket i er stad? :)
POK /S ♥

Vittnet!

Har just sett klart nyaste Wallander filmen "Vittnet". Jag som gillar Wallander filmerna eller egentligen svenska filmer i helhet tycker att även denna var bra, helt klart något ni ska se ifall ni inte redan sett den :)
Hörde någonstans att det var den sista också? Det hoppas jag då verkligen att det inte var. Någon som vet?

Välkommen!

Vad glad jag blir, ser att statistiken har ökat en hel del sedan jag tog upp bloggandet igen :) Känns skit bra, har saknat det. Har kommit till insikt med massor nu också, så länge sen jag mådde såhär himla bra :)
Hoppas ni har kommit för att stanna också :)
Vem är du som läser? Vad vill ni läsa om? :)
Puss&Kram / S

Sömntuta!

Godmorgon!
Jag vaknade upp vid tio och gjorde mig klar för att följa med F på ett möte men när vi väl hunnit en bit så kom han på att han tagit fel på tiden så då var det bara traska hem igen. Vi satte på en film och somnade - vaknade NUU, skandal!
Haha, vad sa jag nu om dygnsrytmen? Kommer ju inte alls somna så tidigt ikväll heller ;)
Har ialalfall bestämt mig nu också att jag bojkottar PDOL, jag kommer inte hem. Dels för att jag har så himla ont i foten, det vore inte bra att trängas med min nacke och det går en massa onödiga pengar.. Men jag hoppas ni andra får kul och ta det lugnt med alkoholen :))
Nu ska jag vakna till lite och sedan ska vi traska iväg och handla :)
KYSS!
Hittade en gammal bild när Enola & Tindra myser ;)

Otrohet!

Har precis pratat med en gammal vän i telefonen. När man inte pratat på ett tag har ju samtalet en förmåga att handla om allt möjligt. Idag kom vi även in på det här med otrohet. När jag säger det så svider det till i hjärtat. Tror det har att göra med hur illa en människa kan fara av just otrohet..
Jag har djup ånger över mitt handlande och det är absolut mitt störta misstag..
Hur kan man såra en människa man älskar så mycket? En del hade säkert svarat här att man inte älskar varandra om man klarar av att vara otrogen mot sin partner. Men varför är man då kvar i förhållandet?
Jag kan helt ärligt inte svara på varför jag varit otrogen. Men jag kan lova med hela mitt hjärta att jag kommer aldrig någonsin vara det igen. Som sagt, det värsta och största misstag jag gjort..
Även vart gränsen till otrohet går har vi olika värderingar.. Vid en kyss? Vid samlag? Vad tycker ni?
Nu kommer jag säkert få en massa påhopp om varför jag skriver att jag varit otrogen öppet i min blogg, men där har ni det. Det är fortfarande MIN blogg där jag skriver vad jag VILL.
Just för att jag ångrar mig, kan jag prata om det och behöver inte förneka det.
Min sätt att bearbeta har mycket med skrivandet att göra. För självklart fick jag följder av det hela som är jobbiga att leva med, ta itu med och hantera.. En del ångrar sig, andra inte. Och jag är en av dom som gör det!
Sen kommer vi till det här att gå vidare efter att en partner varit otrogen, eller kanske båda två.. Ska man gå skilda vägar eller går det lösa? Hur lång tid tar det att vinna tillbaka ett förtroende?
Givetvis är det olika från person till person och par till par..
Hur reflekterar ni?

Pizza

Hejhej!
Var så himla hungrig så vi traskade iväg till "mini centrum" och käkade en pizza (som förövrigt inte alls var så god, men de ser vi positivt ändå, mindre fett;) och nu sitter vi i lägenheten igen, jag kollar lite resor och är sugen på karameller. Funderar faktiskt att gå till kiosken och köpa några, det kan jag väl förtjäna som dragit ner så mycket på mitt socker beroende? Dom som känner mig sedan tidigare vet att jag har varit riktigt beroende av godis och socker.. Gick överstyr där ett tag men nu är det bättre :)
Vad pysslar ni med då? Ni som är hemma i Piteå har väl börjat festa inför festivalen? Det är dock fortfarande lite osäkert när jag kommer hem,.
Ska springa nu innan dom hinner stänga, drick med måtta och tänk på morgondagen :)
Puss och kram!
Var det ett misstag av mig att åka?



Jag saknar dig mitt hjärta! ♥

Word of warcraft "wow"


Detta spel är vad jag och grabbarna har spenderat kvällen med. Rätt kul faktiskt när man väl lär sig. Tids-fördrift om inte annat ;) För när inget plugg humör finns, alla bloggar är lästa och facebook börjar bli tråkigt så har jag inte så mycket att göra vid datorn så gav mig in i världen jag med. Level nio nu och jag checkar ut, mina ögon faller ner titt som tätt så nu ska jag sova (sent ytterligare en kväll) och jag ska sova gott :) Kanske blir hemfärd imorgon, har inte riktigt bestämt mig ännu.
Dröm sött!

Fotjävel!

Ajjjj jag har så himla ont i min stackars fot, hoppade ju som sagt snett i fredags och har fortfarande inte blivit nått bättre utan snarare sämre. Smärtan är numera olidlig när jag går omkring och har börjat sprida sig uppåt vaden.
Jag har ont. Skojar inte.
Tycker inte att det känns givande att åka in när dom knappt lär göra nånting (?) och smärtstillande har jag redan så de räcker och blir över (12st/dag) rekomenderat av läkare sedan misshandeln..
Gruvar mig för att släpa mina tunga väskor när det blir dax att åka hem...
Enda gången jag varit utanför dörren är till affärn för att handla middag, promenaden som vanligtvis tar tio minuter tog närmare en timma och nu är planen ytterligare en kväll att bara ligga inne, jobbigt... Tur att Fredrik har gjort god middag åt mig iallafall, det tackar man för :)

Nu är det godnatt!

Det sämsta här borta (förutom min onda fot och nacke/rygg) är helt klart den rubbade dygnsrytmen jag dragit på mig. Innan jag åkte hit somnade jag vid tolv - två och steg upp mellan tio - tolv och var utvilad för att orka en hel dag. Nu somnar jag inte ofta föra fyra på morgonen och sover allt mellan ett - fyra på eftermiddagen och det är inte okej. Man hinner ju ingenting på dagarna då och när man ser att klockan börjar närma dig sju - åtta på kvällen inser man hur jävla värdelöst det är. Jag är en sådan människa som gärna tar det lugnt på morgonkvisten i några timmar för att sen dra igång dagen, men hur värt är det om man vaknar 16 och är redo för dagen först vid 20? Det suger.
Så nu checkar jag ut för ikväll, slår igång lite sex and the city och hoppas på sömn inom en timma (ändå försent, fuck)
Sovgott fina människor! ♥
Underbara göteborg för någon kväll sedan!

PDOL - Piteå dansar och ler!

Årets PDOL festival går av stapeln nu på onsdag till söndag. En festival med karuseller, kända uppträdanden och mycket folk. Jag sitter i valet och kvalet över om jag ska åka hem och gå på den eller inte. Jag var inte där förra året pågrund av att jag jobbade hela helgen, året före det så beslutade jag och min pojkvän oss för att det inte var värt pengarna.
Men iår då? Det kostar 750kr för hela helgen men då tillkommer mat, alkohol och biljetterna till karusellerna och om jag känner mig rätt kommer jag hitta rätt mycket shopping i stånden också. Jag är sugen. Men med tanke på min dunder shopping förra månaden, idag, min beställning och sedan min impulsresa hit och min Cypern resa för fem veckor sen så mår inte min ekonomi bäst. Råd har jag alltid.. Men jaa.,.. Är dessutom inte riktigt bra i nacke/rygg ännu (efter en misshandel för två veckor sen) har tagit bort stödkragen och klarar det mesta med smärtstillande men lär ju bli en del trängsel, sen har jag ju min spricka i foten ockå... åhh.. Jaa... Ni hör ju, jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra ;)
Någon som ska dit? Isåfall vilka dagar hade ni tänkt gå? :)

The city!

Godkväll!
Kom precis tillbaka till lägenheten efter en hel dag med shopping inne i Göteborg. Trivs verkligen som fisken i vattnet i storstäder, nu vill jag bara bli frisk så jag kan flytta ;) Älskar att strosa runt i affärer när man inte gått genom hela stan på tio minuter (som i piteå), sätta sig på café och dricka goda smoothies samt träffa nya människor varje dag :)
Jag hade ju som sagt lagt shopping förbud på mig själv denna månad men en kavaj, några smycken, en hatt och en sjal senare insåg jag ännu en gång att jag är sämst på hålla vad jag lovar mig själv ;)
Men NU ska jag verkligen inte shoppa mer än nödvändigt. Fast kanske bättre att ställa in sig på att försöka shoppa mindre ^^,
Trots omständigheterna på senaste så mår jag rätt bra ;>
Hatten och ögonhängerna (jag vet, men jag har sagt så, så länge jag minns) är inköpta idag :)

Nelly beställning!

Lönen rullade in på kontot iförrgår (Fredag) och Nelly har just nu fri frakt och en massa rea varor så även fast jag lagt shopping förbud på mig själv denna månad så var jag tvungen klicka hem dessa skönheter. Hoppas bara fotona ger rättvisan :) Allting gick på under 500lappen, det kan man kalla kap! :)
Klicka HÄR för att komma till hemsidan!

Hellre ensam än i dåligt sällskap!

Efter en tråkigt händelse som utspelade sig för snart två veckor sedan har jag insett en massa saker jag tidigare inte velat se eller lagt märke till. Vad tjänar jag på att ha ett gäng knarkare som vän på facebook? En jävla massa telefonnummer till personer som åker in och ut ur fängelse utan att lära sig nånting? Folk som skadar och förstör för andra? Sånna som har skitsnack som största intresse? Säg mig.. Varför ska jag ha med sånna personer att göra överhuvudtaget?


Jag har mycket hellre liten bekantskaps krets som är äkta, än en stor som är falsk. Jag väljer lyckan och jag kommer komma långt i livet medans ni andra står där och trampar. Jag väljer bort er, raderar ert nummer och det enda tråkiga jag får ut av det är hur synd det är om er som ännu inte insett det, som väljer att stå kvar och trampa..
En äkta vän slår inte, en äkta vän ljuger inte, en äkta vän ringer och frågar hur det är när du är sjuk, mår dåligt eller ligger på sjukhus och vårdas, en äkta vän ställer upp gränslöst, en äkta vän tilllåter felsteg, en äkta vän vet allting om dig men älskar dig ändå.


"Äkta vänner är som ädelstenar, värdefulla och sällsynta.
Falska vänner är som höstens löv, granna men blåser bort med första vinddrag"


Jag har nu raderat både ytliga vänner och närmare vänner och mår bättre än någonsin. Jag har kvar mina ÄKTA vänner, dom som förtjänar att bli kallad för vän. Det spelar ingen roll om vi ses en gång per år eller flera gånger i veckan, jag vet vart jag har dom och dom vet vart dom har mig. Ingenting förändras mellan gångerna.
Bättre med en öppen fiendeskap än falsk vänskap!

KÄRLEK! ♥ ♥ ♥



Back on track!

Hej mina fina vänner!
Har varit borta från bloggandet under drygt två veckor nu, mycket har hunnit hända och för det mesta bara skit. I ett sånt här läge gäller det att tänka positivt och vara glad över dom bra sakerna man har i livet och leva efter/för dom. När denna kris är över kommer jag gå härifrån ännu starkare än tidigare. För som mitt favorit citat lyder "Det du inte dör av, gör dig starkare!" Idag är måendet rätt bra, jag har däremot legat inne hela dagen och bara tagit det lugnt. Var ute och kollade stadens uteliv inatt och då har ju dagen efter en förmåga att bli en inne-dag med ingenting vettigt alls gjort. Lyckades också innan vi gick ut vricka foten rätt rejält så hoppade omkring som en annan apa resten av kvällen och sotar för det idag, den är blå, svullen och inte alls lika stark som jag önskar att den vore.
Kanske ska nämna att jag befinner mig typ 150 mil hemifrån just nu sedan en vecka tillbaka. Jag trivs som fisken i vattnet här borta och trots omständigheterna så lever jag och vet ännu inte när jag kommer hem.
Nu ska jag däremot fortsätta mysa med första säsongen av Sex and the city och min marabou chocklad som F kom hem med tidigare idag. Sov så gott.

Ny design!

Äntligen tog jag tummen ur rumpan (ja, jag vet att man brukar säga arslet) och fixade ny design så snart är jag back on track med bloggandet igen :)
Saknar det smått faktiskt och har en hej dunder massa att berätta.
KYSS
Fan vad jag är läcker! ;)

Gone

Han är borta.. Tåget har gått.. Jag är tom på ord..
Finns ingenting att säga.

Gullvippa!

Kom hem för ungefär en timma sen, har varit hemma hos Nina och Sanna, bara myst på. Så himla kul att två favoriter flyttat ihop :) Ska alldeles strax ut med tösen här ovanför (Tindra) och natt-kissa sedan ska vi krypa ner i sängs :)
Sovgott!

Några bilder från midsommar!


Bilderna talar för sig själv :)

Släpp loss rytmen!

Efter en promenad med Tindra och lite internet shopping känns allting mycket bättre :)
Efter regn kommer solsken, stämmer ju in perfekt idag. Imorse var jag ledsen & det regnade men nu är jag glad igen och solen lyser :)
Det blev en ny hårtork, platt tång och mobil :)

När vi två blir en..

Hur gör man för att livet ska fortsätta när man tappat sin självsfrände, sin andra halva och sin trygghet?
Hur gör man för att lära sig le på riktigt igen?
Om du fick gå tillbaka i livet och göra nånting annorlunda hade du gjort det då? Ja det hade jag faktiskt, jag sitter med djup ånger & insåg inte följderna förens dom kom så hade jag bara kunnat göra det ogjort eller göra om, göra rätt hade jag gjort det på en gång. Om det hade förändrat mitt liv vet jag inte men jag hade definitivt inte suttit med denna ånger nu och allting hade nog sett annorlunda ut iallafall.
"jag vill då ha kvar dig i mitt liv iallafall.."

Vägen vände..

Nu har jag suttit vid denna sida i trettio minuter, skrivit suddat och skrivit om för att sedan sudda igen. Jag är helt tom, slut på ord, slut på kraft och helt borta i hjärnkontoret. Jag är trött och jag behöver sömn men jag gruvar för att lägga mig.
Efter att ha jobbat i nästan tio timmar för att sen ta tag i jobbiga saker under flera timmar när jag istället trodde att jag kom hem till en kväll som skulle bli mysig och bra så checkar jag nu ut. Ett brustet hjärta och en trasig själ senare.
Kanske och förhoppningsvis har jag kaft och ork att åka mot stockholm inatt när telefonen ringer.

Söndag!

Godmorgon!
Börjar jobba om en och en halvtimme så ska alldeles strax göra mig redo och sen gå en sväng med Tindra, jobbar till 19 i eftermiddag och tanken efter det är att jag ska åka till Stockholm.
Har ni haft en bra helg? Jag hade en riktig mys kväll igår med god middag och sedan bra film, godis, jordgubbar, cola och bra sällskap. Väl behövligt efter en party-fredag, den funkade den med faktiskt. Synd bara att vissa har så svårt för att bete sig med lite alkohol i kroppen. Nåja, en gång svin - alltid svin! Visst var det så S? :)
Har lite beslutsångest inför kommande vecka om jag ska spendera den i huvudstaden eller om jag ska skjuta på denna resa någon vecka, har nämligen en del att göra här i stan som vore bra att ta itu med,.
Men duschen var det nu ja. Trevlig dag, njut av solen för mig med ;)

Här nedan två bilder sen ifredags på mig och gull-sandra :)

Ett långsamt farväl...

Det här är det mest smärtsamma jag nånsin varit med om. Jag har aldrig fällt så mycket tårar för en annan person. Jag har aldrig älskat en person så mycket. Brytt mig om en person så mycket. Offrat så mycket för en person. Ingen har heller aldrig fått mig så lycklig som denna person.
Alla människor kommer till en gräns där det är nog, våran passerade vi för längesen men ändå står vi och trampar på samma stig. Gammal kärlek rostar aldrig,.-
Allting handlar inte nu längre om hämnd, oskuld och elaka ord. Ingen av oss mår bra av det och jag önskar min kärlek evig lycka.
Vi har vandrat en lång väg tillsammans men nu, Jag är redo att låta dig gå -

Goodbye my lover!
♥♥

Slut bensin,.

En bil beh
över bensin för att fungera, vi människor behöver näring/mat/sömn ect för att vi ska fungera..
Mitt var totalt slut när jag landade hemma igår vid 18 tiden, jag var totalt slut..
Efter att knappt sovit nånting natten till igår för att sedan jobba morgon/lunch pass och sedan hjälpa vänner att flytta så bokstavligt talat dog jag i soffan när jag väl la mig. Vilket resulterade att jag vaknade på kvällskvisten och kunde inte somna om = dålig sömn inatt med..
Har tagit mig upp nu och ska alldeles strax fixa mig och se vad denna dag levererar. Jag har nu flera dagar surrat om hur sugen jag är på vin så jag hoppas jag inte är alltför trött ikväll för att ta mig något glas :)
Trevlig dag!
RSS 2.0