Kalas!

kom nyss hem från mormor anita som fyller år på måndag så hon bjöd på mat & glass idag, aldrig fel :) håller på tvätta nu sen ska jag åka iväg  på några ärenden. blev en lugn helg även denna, hade tänkt spara mig tills nästa men verkar dock skita sig även den helgen med. Krya på dig hjärtiss, jag väntar på dig!

Var förbi stan idag och handlade present till anita sen har jag suttit hemma hos zandra och snackat skit. mycket härligt gumms, var ju ett tag sen :) nu ska jag springa ner i tvätten, men trevlig lördagskväll dårå ;>
PUSS/S

min säng

jo min säng den känns rätt lockande just nu. kom hem för ett tag sen, åkte förbi elin och jikkan med sofia sen skjutsade vi ut dom på krogen. så nu ska jag bara mysa på med popcron, hallonsoda och min loverboy tills jag slocknar.
sup lugnt!
Sovgott.

hurtbulle!

idag har jag minsann fått en hel del gjort :) steg upp vid nio för att skjutsa fredrik till skolan sen åkte jag och dogge till berggatan och började städa ur den gamla lägenheten. sen hem för att duscha och sätta igång en tvätt innan jag åkte till stan och fikade med emma :) har dessutom hunnit lämna in några papper på vlc, betalat räkningarna och satt upp speglerna i hallen hemma. nu sitter jag därimot hemma hos mina föräldrar i bersika och har nyss käkat middag med dom, mormor och morfar. ikväll får jag se vad som händer, måste hem och ta upp tvätten strax sen plocka undan litegrann. om någon behöver skjuts är det ju bara att slå en pling ;> nu ropar dock emelie att vi ska börja åka. så trevlig fredgaskväll nu allesammans! puss/S

p,s tack för alla gratulationer :)

rosa e läckert ;)

Glömde förresten visa er vad jag klickade hem igår till min bil ;)

 till backspegeln ;)

och till ratten! ;)

KÖRKORT!=D

Äntligen, nu är de ur världen. så jävla skönt. vilken frihet =) bättre sent än aldrig :)
Igår åkte vi till luleå och hämtade en bil till mig & syster :) thanks mun and dad! och idag hade jag min uppkörning så har mest rullat runt i bilen idag. sååå jävla skööönt =))

det är inte hela världen!

nu börjar jag bli orolig över dig hjärtat. du känns så långt borta och hur långt jag än sträcker mig mot dig så tar du inte min hand.. du är inte ensam, jag står brevid dig och lovar att inte lämna dig. just nu går min hjärna bara på tomgång, jag väntar på att den ska komma på nånting för mina idéer är slut.. men jag vet att du är stark, du klarar det här. ge inte upp!
som du så många gånger har sagt till mig - du förtjänar nånting bättre!

godnatt!

nu ska jag lägga mig och försöka somna, lär ju inte gå så värst bra eftersom jag somnade om en timma på förmiddagen idag innan jag städade ihop. dessutom glömde jag min bok hemma (är hos mina föräldrar i bersika) och somnar alltid mycket lättare efter att ha läst några sidor. jag är nervös, jag hoppas och jag ber.
men nu ska jag iallafall försöka lägga allt åt sidan och sova. tar dagen som den kommer imorgon.
det är mänskligt att fela!
Sovgott!



P,s men jag håller tummarna de hårdaste jag kan. vill verkligen! D,s

hur kan du?

jag känner mig så kränkt, nervärderad och förolämpad. hur kan DU behandla mig så? just du av alla var det värsta. det får mig att börja tänka om ifall jag vill säga adjö till dig eller om du fortfarande förtjänar att ha en plats i mitt liv. ska jag tänka framåt så nej, tyvärr jag tror inte det. men ska jag tänka för stunden så vill jag ha dig där igen om någon dag.
visst ikväll kanske inte var så himla farligt även om de hände just IKVÄLL men jag känner att det rinner över bäggaren för minsta lilla nu och jag är så otroligt less. jag vill ha ändring på det mesta och de är nu, inte sen eller inte än utan nu. nu på en gång!

ja, jag är rädd jag med.

jag är så glad att jag erkände min rädsla för dig, du är inte längre ensam. jag är också rädd även fast jag försökt vara stark och inte visa någon rädsla för att du inte skulle bli orolig och känna press.. dina svar gjorde mig lättnad och jag hoppas du kände desamma. vi har gått igenom en sak som ingen ska behöva gå igenom, men vi har gått igenom det tillsammans.. det vi inte dör av gör oss starkare! efter varje tunnel finns ett ljus. jag vet att vi klarar dehär även om det kommer vara tungt och har satt sina spår, även fast vi kan vakna upp i svett av att ha gått igenom det en gång till i drömmarna så blir det bättre. tror aldrig att det kommer försvinna helt men vi kommer kunna lära oss leva med det.
människor som gör något sånt är inte längre människor, de är helt omänskligt. det hör till vett och etikett men gör det bara inte, inte mot någon eller något alls..
i mina ögon förblir ni tomma, värda så lågt man kan kolla. visst kankse ni inte märker någon skillnad på mig men de har sina orsaker det med. de kommer en dag när jag kommer kunna tala/skriva öppet om det som hända, men inte än....

jag behöver mina sömn timmar.

jag blir tokig! nu är dom tillbaka.. jag vaknade och klockan visade 04:43 och sen dess har jag bara legat och vridit och vänt mig i hopp om att somna om, men det fungerade ju givetvis inte. vilket leder till att jag går omkring trött hela dagarna. fan jag har inte tid med det. har hur mycket som helst att göra så behöver vara pigg & alert på dagarna och SOVA PÅ NÄTTERNA. helvete åh.. nåja får väl försöka hålla mig vaken tills ikväll och lägga mig i tid så hoppas jag på en utvilad sandra imorgon. jag måste vara en utvilad sandra då. mer tid kan inte gå till spillo :)
ingen som har nått bra tips på att somna om när man vaknat? ;)

besvikelse

godkväll alla gamla och unga!

hela kvällen (sen jag steg upp) har jag känt mig hängig och trött. knappt att mina ben orkar bära mig. blev inte att pappa kom nått ikväll utan har sett nya one tree hill avsnittet och varit på promenad med dogge och sofia. nu blir det chocklad och limpa sen ska jag sova. får inte bli sjuk!

förresten så måste jag bara få lätta på mitt hjärta.. vet inte om du kommer läsa detta men du sårar mig så stort när du gör såhär. det handlar inte bara om dig, mig då? tänker du ens på vad jag sagt eller tar du allt förgivet bara? jag accepterar det inte och de vet du om. så var inte arg på mig nu att jag undviker dig, i mina ögon finns du inte länge till om du fortsätter i samma stil.. nu kan jag inte mera göra, resten är upp till dig....

måndag

efter många om och men så tog jag mig upp iallafall till körlektionen imorse, gick super så körde bara halva tiden innan jag tog bussen hem igen. givetvis somnade jag om direkt jag kommit hem och sov till tre. men imorgon får jag sova ut hur länge jag vill så det spelar inte så stor roll :) hade tänkt åka och börja städa ur den andra lägenheten men när jag insåg att klockan var tre så struntade jag ganska fort i det. pappa kommer på en stund och hämtar mig så ska jag ut och köra med han också sen ska jag hinna med en promenad med sofia och doglas=)
men nu ska jag börja städa upp här och sätta internetlabeln till fredriks dator under listerna som jag så länge skjutit upp.
trevlig dag!
oxox/S

idaaaa är vi glaaa!

åh vad jag känner mig glaaad idag, allting flyter bara på =) har världens bästa familj, vänner och pojkvän.
att köra ikväll gick klockrent och pappa ringde just och sa att ha hittat en bil till mig som vi ska åka och kolla på på torsdag =))

Var inte hemma i bersika så värst länge, käkade mammas underbara mat sedan åkte vi iväg och körde så vi hann snacka om allt mellan himmel och jord :) ska alldeles strax springa ut med dogge innan han ska sova, diska och göra limpa med varm chocklad till mig och fredrik sen ska jag hoppa isäng :) körlektion står på första plats på schemat imorgon.
Sovgott!

världens godaste chocklad!

kissen hoppade ner lika fort som hon hoppade upp när dogge kom och blev leksugen, så nu ligger dom här nedanför mig och slåss om en pet - flaska, sötnötarna mina;) och mina döskallar tog nyss slut så traskade iväg till köket och plockar ut min paradis ask (säg ingenting till fredrik) så nu har jag redan hunnit äta upp översta lagret och min mage känns genast mkt större, så frågan är om jag ens kommer orka någon middag i bersika :p haha
dom som känner mig vet att jag är väldigt svag för chocklad, speciellt när de handlar om paradis ask och geisha!

för någon vecka sen gick jag och sofia på coop och när vi i slutet traskar förbi en hylla med "PARADIS/ALADIN ASK 49:-" så var jag ju tvungen att plocka ner en i min redan då tunga korg.
sen ifredags var vi där igen och då lät de såhär..

Sofia - åhh nu kostar dom bara 40:-
Sandra - men jag har så lite pengar... men vänta...
de är ju  fredag.. fan också... nu springer vi så jag inte hittar nått mera.
hahaha

och de är ju ett under att den finns kvar än idag, kankse har de och göra med att jag knappt varit hemma och haft med min annat godis & ballerina kakor överallt ;)

Chocklad är verkligen det bästa jag vet! Tyvärr..

döskalle!

Godmorgon, eller godeftermiddag kankse :) sovit gott? de har då jag förutom att jag börjat drömma om en viss person som inte verkar vilja försvinna ;p (du kanske kan gissa sofia?;)) vaknade vid elva så har hunnit ta mig en dusch och satt upp några hyllor :) igår hann ju jag och sofia sätta på den nya bänk skivan så de blev såå fint, nu är köket i stortsett klart :>
sitter och äter på döskallar nu och väntar att mina kära föräldrar ska komma och hämta mig, kanske får jag mig nå middag där? ;) (mamma jag vill ha fäsk med makkisar) sen ska jag ut och övningsköra så jag klarar det galant imorgon på körlektionen. men nu ska jag pussa på min älskade misse som just hoppade upp i min famn;)

oxox/S

varm chocklad och limpa

godkväll!
har just kommit hem från stan, jag sofia och peter åkte och hämtade hem elin från krogen efter att jag och sofia varit ute med hundarna på isen. nu håller jag på med varm chocklad och limp mackor till mig och min älskling så ska vi krypa ner i soffan till en film och bara mysa på innan vi lägger oss.
lugn och trevlig kväll kortfattat :)
hoppas alla haft en minst lika bra lördagskväll, sovgott :)

en bästa vän!

alla förtjänar att ha en bästa vän, en vän som lyssnar oavsett vad, en vän som alltid ställer upp, en vän att gråta mot när livets motgångar visar sig, alla förtjänar en vän som dig. jag är så otroligt lottad att jag har dig. kan inte med ord beskriva min tacksamhet. du ställer altid upp för mig, lyssnar och säger dina åsikter. men framför allt så är det med dig jag kan vara mig själv mer än med någon annan, jag vet att hos dig är jag accepterad hur jag än är, vad jag än gör eller säger.


Sofia berg!!



godmorgon!

nu är jag äntligen uppe och har faktiskt hunnit klä mig och varit ue med doglas en sväng :) kvällen igår var härlig, spenderades med sofia och sandra i tobbas bil. skjutsade han och anton till och från krogen. så var vi tjejor bara ute och gled, satt hos oss en sväng och hos sofia. hann fixa mina naglar & hår lite lätt. givetvis såg vi även lets dance, synd att bella åkte ut. hade gärna sett henne som vinnare i de hela! tala om framgångsrik brutta som har lyckas för att vara så ung :) var hemma vid tre men då blev  jag påtivingad att se en film med ludde och fredrik så såg väl kanske 20min innan jag ändå slockande i sängen och vaknade nyss ;) skandal! men får väl skylla på att jag har sovit lite halv taskigt under senaste tiden. dessutom har jag extremt ont i magen..
sitter och äter lite godis nu och väntar att sofia ska höra av sig så sticker jag nog dit en sväng :) tänkte egentligen ta mig lite party men missade ju som bolaget ;p haha..
men nu min paradis ask :)
Ha en trevlig lördag!

levande

hej. jo jag lever. blev inga fler inlägg igår förutom på morgonen när jag kom hem efter att ha klarat teori provet. det trodde jag verkligen inte så kändes så jävla skönt, bästa på länge. restan av dagen svävade jag på moln ;) städade lite hemma och tog det mest lugnt UTAN BÖCKERNA ;) mohaha.

idag hade jag lillauppkörningen på morgonen och den gick ju fint, nu är det bara övning fram tills uppkörningen (håll tummarna) sen har jag varit och köpt hem mat från sub med sofia, hunnit öva lite med mammsen, städat klart och sen varit på isen med min älskade sofia och dogge :) börjar känna mig riktigt trött nu och har kommit fram till att min medicin har slutat göra verkan så blir att ringa till läkaren imorgon och sen till vårdcentralen (läkare nr2) för återkoll av mina värden, känner att dom blivit sämre igen, fast det är jag ju van med min berg&dalbana;)

nu ska jag hoppa i säng och läsa min VANLIGA bok! åhh vilken lättnad! =))
godnatt allesammans!

tjej eller kille?

lite tidsfördrift medans jag väntar att fredrik ska komma hem så vi kan börja borra ;)

Hur tjejig är du?

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 6

[x] Du har färgat håret.
[ ] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 4

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen Rosa
[x] Shopping då och då
[x] Dekorationer
[x]speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 7

Du shoppar/har shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] sisters
totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[ ] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 2

DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 0

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 4

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[x] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ]Heroes
totalt: 4

DU TYCKER .. ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[x]Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 3

Totalt: 34

Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du:20-30: pojkaktig tjej
Får du: 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig

en sten från hjärtat!

åh gud så jävla skööööööööönt! jag har gruvat mig helt i onödan flera jävla månader nu och sista veckan har magont följt med mig ständigt. men nu äntligen så är det gjort och när GODKÄND dök upp på skärmen kände jag bara YES!
bort med böckerna och faserna aldrig mera! JAG KLARADE TEORIPROVET=))) 

strax kommer mamma och hämtar mig så ska jag en sväng på stan och apoteket innan läkartiden klockan ett!
hoppas alla har haft & får en lika toppen dag som jag ;)
oxox/S

S t r e s s !

känns som om hela den här tisdagen bara har gått i stressens tecken. fytusiken! men har hunnit en hel del faktiskt :) mamma kom och hämtade oss vid tre så klockan fyra hade vi skjutsat hem fredrik dogge så jag bänkade mig på körskolan och pluggade en timma.'sen hann jag även springa in på åhlens och köpa en mugg jag länge tittat på och handla på robin hood (ja, jag vet att det heter coop forum nu) innan jag tog bussen hem. Målaren är klart med allting utom fondväggen i tv-rummet så de var skönt. sofia och jag åkte iväg till berggatan och hämtade bordet och gardinstägerna så vi kunde sätta upp dom :) dessutom har jag hunnit städa, tvätta fyra maskiner, jobbat med paketen som ska till posten och pluggat.
är egentligen helt slut i kroppen och känner att jag behöver sömn med tanke på att sofia hämtar upp mig vid åtta imorgon. men jag finner ingen ro till det, jag måste göra klart allting innan jag lägger mig.

sitter nu med min rosa lilla pärla som förövrigt har börjat funka igen (pektonen) vid de nyuppsatta barbordet och avnjuter en kall citrondryck. så nu ska jag återgå till arbetetet, hoppas ni andra sover gott :))
Imorgon håller vi tummarna!

tänka positivt!

livet är inte alltid en dans på rosor men efter varje mörker finns en sol. det gäller bara att hålla hoppet uppe, tänka positivt och aldrig ge upp! det är mänsligt att fela, fall inte. ställ dig upp igen och ta nya tag. till slut lyckas det.

jag är ledsen att du får gå igenom det här min vän, jag vet att det är bland den värsta känslan man kan känna. minns inte hur jag tog mig ur det, de löste sig med tiden.. så ha ett leende på läpparna och tänk positivt, det blir bättre med tiden!
jag vet att du klarar det, du måste bara tro på dig själv också!

efter varje fall ställer vi oss upp.

Tisdag!

lyckades somna några timmar senare iallafall.. så när väckaren ringde på elva imorse snozade jag fem minuter mellan den ringde igen tills jag bestämde mig att stiga upp klockan tolv. släppte ut dogge på bakgården ett tag medans jag kollade igenom mina mejl som kommit sen igår. sen när dogge kom in igen hoppade vi i duschen så nu är vi rena och fräsha :) har just käkat frukost så nu ligger lillen och sover här nedanför. ska strax göra mig klar och ta itu med lite plugg tills mamma kommer hem och hämtar oss. då ska jag in till stan och göra några ärenden innan jag åker hem till lägenheten igen. förhoppningsvis är målaren helt klar då så jag kan dona på ikväll =) kanske hinner jag med en promenad med min bästa vän sofia också? :)

varför tränger sig oron fram när jag inte har tid för den?

sitter och ser one tree hill fortfarande, hade missat fler avsnitt än jag trott så tar igen alla nu. man kan ju inte sluta se :) dock tar det längre tid än vanligt för jag kan bara inte koncentrera mig, massa andra tankar dyker upp och suddar ut allting annat. varför blev de såhär? vad händer nu? kommer det gå bra? jag är så himla orolig och kan inte tänka på annat än att det måste fungera. vars är du när jag behöver dig? få luta mig över din alex och gråta ut allt jag bär på så jag kan känna mig hel igen och starta om på ny kula? känner att jag spårar ut nu, fingrarna bara far över tangentbordet och jag har egentligen ingen aning om vad jag ens skriver.. just nu hoppas jag bara att om gud finns att han är vid min sida och hjälper mig genom detta, det är nu och jag bara måste klara av att stå upp tills det är avgjort. jag hoppas!

jag vet att jag egentligen ska tänka positivt och se framåt och inte tänka mkt på om.. men jag kan inte. jag måste be, jag måste hoppas, jag måste önska för jag måste klara det!

GEISHA!

för er som inte visste så är Geisha min absoluta favorit chocklad och givetvis är chocklad det jag föredrar helst för det mesta :) jag bara älskar det! sitter och vräcker i mig det nu och börjar känna att min mage säger ifrån ;p

annars så är jag i bersika inatt med, åkte hem en sväng efter att jag varit in på skolan och pluggat lite men alla rummen var spacklade och möblerna övertäckta så kändes inte så lockande att sova där. så jag och min bäbis åkte tillbaka hit istället. imorgon blir allt förhoppniingsvis klart, så då har vi mkt att göra!=) hann iallafall med att byta handtag på köksluckorna medans jag var hemma. nu ska jag slå igång ett avsnitt av one tree hill, läsa lite till sen somnar jag förhoppningsvis så jag är utvilad och redo för morgondagens utmaningar. inte länge kvar nu, vill bara ha det ur världen!
natti natti

<3 bäbis

mammig!

Sitter hemma hos mina föräldrar i bersika nu, känns som om min mage sprängs snart så mkt som jag vräkt i mig, gratis är gott ;) haha. mamma och emelie hämtade upp  mig kring fem - sex så åkte vi en sväng till vitsand sen till svartudden och hälsade på mormor och morfar så dogge fick springa av sig på deras bakgård :) sen vi kom hit har emelie hjälp mig plugga lite så nu ska jag och dogge strax krypa till sängs. ska ju till skolan redan vid tolv imorgon så dogge ska få vara med mamma hela dagen eftersom målaren är hos oss.
dogge är föressten jätte mammig nu, följer efter mig vart jag än går och ligger hela tiden utvid mig. sover jag till tolv gör han med det, går jag på toan så följer han med, ska jag ut ska han med osv osv.. han vill helt enkelt bara vara med mamma hela tiden :) så får se hur det blir imorgon, dock brukar det gå ganska bra så länge han slipper sova borta utan mammsen, min lilla bäbis :)
tror han är less på vänta nu, han kan ju inte lägga sig i sängen förens jag gör det så nu ligger han här nedanför och tuggar på en boll tills jag är redo. så ska krypa ner med han nu så hörs vi imorgon. sovgott! :)

James Morrison ft Nelly Furtado - Broken Strings

så himla bra låt. börjar må så bra av att bara höra den! :)

lyckades somna om efter någon timma, vaknade dock inte upp förens ett idag. men har hunnit göra rätt mycket ändå så det skadade inte :) behöver all sömn jag kan få nu inför kommande uppgifter! Har iallafall gjort ordning det mesta tills målaren kommer imorgon och burit ner ännu mera saker till förrådet så det blir mindre här uppe :> snart kommer nog min kära mamma och hämtar mig så far jag och dogge dit inatt så jag kan slappna av och koncentrera mig på mitt samtidigt som vi inte är ivägen för målaren imorgon.
nu ska jag därimot packa så jag är redo!

oxox/S

jag blir galen!!

nu sitter jag ju här igen, kan fan inte somna om den här gången heller. jag som aldrig brukar ha problem att sova har nu helt rubbad sömn :/ har inte tid nu.. jag har så mycket jag måste göra.. Jag måste ha min sömn för att orka allt! ska springa på toan och sen dricka mera vatten så kankse jag kan somna nån timma till..

typiskt!

Jag blev så himla trött efter att ha läst några sidor i teoriboken så släckte lampan och somnade vid halv tio. sov till tolv - halv ett när telefonen ringde så jag vaknade och nu kan jag inte somna om.. typiskt! har läst ytterligare sidor i boken även min "vanliga" bok som jag håller på med men jag blir fan inte trött.. har legat i sängen sen jag vaknade men gick upp nu för att ge katten mat & ta ett vatten glas så fastnade här.. fredrik kom nyss och la sig och han sover då redan så ska väl försöka somna brevid han snart.. ska bara försöka fördriva lite tid här först :) Imorgon ska jag nog på stan med Elenore innan jag måste fixa allting så det är klart när målarn kommer. blir nog att jag sover hemma i bersika med dogge så dom slipper störas. kan ju som inte stänga in oss nånstans när dom ska tapetsera i alla rummen..

nåja har ni haft en trevlig lördags kväll? :)

Godkväll lördag!

Har varit en riktigt lugn helg.. skönt.. somnade om kring nio imorse och sov till klockan två, typiskt! så idag har jag inte gjort annat än handlat och burit ner saker i förrådet. ska strax ta mitt kära godis och sätta mig vid teori boken sen blir det en tidig kväll. imorgon är det fullt upp igen..

förresten känner mig så arg och ledsen.. min jävla "pekton" har slutat funka på min nya pärla :( att jag alltid ska lyc kas..

nåja plugg nu, ha en trevlig lördagskväll ni andra :) Puss och kram!

Godmorgon tidiga morgon!

har fått tillbaka mina sömn problem, jag har svårt att somna, vaknar flera gånger och kan inte sova på morgon (altenativ bara på morgon) blir så less. måste nog ta sömnmedicinen ikväll ändå, behöver mina timmar. orsaken till att jag är vaken nu är dock att det knackade på dörren 07.15... vissa visar mindre respekt än andra, dock har personen farit nu igen men försent för mig att kunna somna om.. typiskt!
Har ingen aning vad jag ska hitta på idag, förutom ta tag i allting jag skjutit upp så himla länge.. gash...
men nu ska jag se om de är nå bra på tv kankse eller vara så duktig och börja läsa teoriboken ;)
Hoppas ni andra sover gott iallafall :)
vi hörs senare.
oxox/S

bakom sanningen finns lögner..

tror inte det finns en enda männsika som är helt ärlig. alla drar en vit lögn ibland, oftast för dom vi tycker bäst om. men varför gör vi det? kanske för att inte såra våra närstående eller göra dom oroliga? visst kan man tycka att det är okej ibland. fast längst in vet nog alla människor att ärlighet varar längst och vi är hellre ledsen av sanningen än lycklig av lögnen. det lönar sig alltså inte att ljuga, för när de väl kommer upp så är det en större sak än vad det var från början..
Och allting kommer upp förr eller senare!
Spelar ingen roll om det är en stor eller en liten, för att inte såra eller för att få uppmärksamhet.. det lönar sig inte!
Jag har varit duktig på att dra vita lögner för bland annat fredrik och mina föräldrar men kommer alltid fram till samma sak. Att jag skulle sagt sanningen, för de är väl det vi vill att dom ska säga till oss? Precis!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!!

Kom nyss hem från sofia, jag och dogge tog en promenad dit  när nyheterna började på tv4 så såg vi utröstningen för lets dance tillsammans med sofia och sandra. nu ska jag ta hand om disken sen sjunka ner i sängen med min bok ;)

Sovgott kära bloggläsare!

Lugna fredagen!

Idag kan jag lova att jag lever efter ytterst lite knop. herrehud vad jag är trött.
Allting gick fint igår så nu är det igång och två månader framåt. men det ska nog inte vara några problem :)
Sen på kvällen kom Sofia över så vi åkte till mamma och hämtade lite saker så fixades mitt hår lite till. snart måste jag ta tummen ur röven och göra klart det, kan ju inte vara en terskedsgumma varje dag hur länge som helst ;) haha

Idag tog jag mig en oplanerad sovmorgon till elva sen åkte jag och dogge iväg med mamma förbi berggatan, affären och morfar så jag fick mig lite fika och mat :)
Kom hem strax efter tre och somnade nästan på en gång och vaknade upp för ungefär en timma sen. just nu ser jag lets dance och mer än så lär det inte bli. ska ut med dogge en sväng sen (brr kallt) och plocka undan sen dejtar jag nog sängen igen :)

Målaren kommer äntligen på måndag. skönt :D

Till salu!

Jag säljer nu mitt "Dangerous Goods - Armband - Not For Sale" armband pga att jag aldrig använt det.

Som ett led i kampen mot människohandeln har Dangerous Goods formgivit smycket "Not for sale". Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 40-50 kr av varje sålt smycke kommer att gå till en fond som startas av Samverkan Mot Trafficking och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till. Läs mer på dangerousgoods.nu

Nypris på zylber.com är 150kronor så jag tänkte ta 100kronor eftersom det aldrig är använt. kan skicka det mot en fraktkostnad på tio kronor om så önskas!  

Finns även som halsband på deras sida, även det kostar 150kronor. Dom är verkligen super fina men eftersom de inte kommer till användning hos mig så förtjänar någon annan det :)

Stoleken kan ställas in!

 
SÅLD!

Vem är du?

Vem är du egentligen som läser min blogg? du kan väl skriva ditt namn och bloggadress så jag kan kika in hos dig med :) kom igen nu, alla skriver! :>
PUSS!

dagen med stort D!

godmorgon!

vaknade klockan tio av att vaktmästaren traskade in (han trodde ingen var hemma) men lika bra det för nu är jag ju uppe :) han for nyss och förhoppningsvis får vi fixat allting som vi skrev upp. ska strax hoppa i duschen så man blir mänsklig igen, sen får vi besök av en man innan jag åker till stan.

tror ni jag orkade göra mycket igår? nä! var vaken ett bra antal timmar till men fick bara undan disken så nu har jag ändå kvar allting och idag SKA jag göra bort det mesta.

förresten på tal om "dagen med stort D" idag ja, jag är nog mer orolig än huvudpersonen i detta fall. jag hoppas den klarar av det. två månader är en lång tid och skiter det sig idag kommer det kännas som ett halvår igen.. nää gud sånt här gillar inte jag så ska sluta dilla nu och hoppa i duschen!
oxox/S

visst är det lätt att skjuta upp mindre roliga saker..

Tjabba tjena hallå!

pluggade väl sisådär två timmar inne i stan idag. När jag kom hem hade fredrik gjort middag så efter maten hann jag även vara ute på en promenad med dogge och sofia. nu därimot har jag damnsugit hela lägenheten och plockat undan lite små tajfs...

kom därimot fram till att jag alltid lyckas skjuta fram det tråkigaste/viktigaste till sist.. och jag blir så arg på mig själv när jag gör det! måste diska innan jag lägger mig för bovärden kommer imorgon och ska kolla på bland annat vitvarorna, måste läsa två kapitel ur körkortsboken för jag bara måste klara provet jag SKA klara provet! måste lägga upp annonserna på internet för börjar bli ont om tid, jag måste ner till förrådet med ännu fler grejor, lämna in ett paket, och jag måste ordna mitt kalas som ska hållas snart. med andra ord har jag rätt mycket att göra och helst ska allting vara gjort innan helgen... gash..
kanske inte så roligt för er att läsa mina "måsten" men de är sämst att skjuta upp de såhär! skärpning!
bäst jag sätter igång nu då eftersom jag har tidig morgon imorgon!
Sovgott & skjut aldrig upp det viktiga!

godmorron!

Nu är jag uppe iallafall, tog mig en liten sovmorgon till halv elva som belöning för att jag varit uppe före tio både igår och iförrgår. ska strax iväg och plugga lite till, inte så mkt kvar nu hoppas jag :)

Igår var jag på skolan några timmar, hann med en körning och tre faser. duktigt bra sandrisen! nu börjar jag ju komma någerst och akk så skönt det känns :) åkte sen hem till bersika och pluggade igenom häftet, käkade palt och var ute med bilen en sväng.

Måste bara passa på att säga Grattis till Sofia och Peter på 3års dagen!=)

jag borde sova...

..egentligen för flera timmar sen.. men jag är inte trött det minsta ;) haha.. så jävla skönt att min dator äntligen kommit, dock känner jag mig lite fattig nu ;) nåja.. Jag mamma och syster körde bil i ungefär tre timmar så hann snacka om allt mellan himmel och jord =) sen hann jag inte mer än hem så hämtade sofia upp mig och dogge så åkte vi till deras stuga och tog en promenad. nu har jag just tagit hand om disken och ska precis avrunda och läsa teoriboken istället för "ut ur mörkret" som jag håller på med, eftersom det inte blev nå plugg idag heller.. sen somnar jag forhoppningsvis snart med tanke på att min buss går nio imorgon på morgon.
sovgott everybody!


jag och min älskling på nyår

woohooo!=D

Jippiiiii nu har det kommit :D äntligen kan jag börja använda min rosa lilla pärla! ;)
snart kommer mamma och hämtar upp mig så då ska vi åka och hämta ut det=) sen övningsköra litegrann och förbi mormor så jag kan kopiera mitt hyreskontrakt och skicka till försäkringskassan så jag får bostadsbidraget ;D woohoo!
smid, därimot lär det ju inte bli så mkt plugg när jag lär sitta bänkad vid datorn och föra över all skit :p hehe


sena nätter, tidiga mornar!

blev riktigt sent inatt så det var knappt att jag tog mig upp imorse för att hinna till sjukhuset klockan tio. men efter en snabb dusch kände jag mig vaken iallafall. nu är jag hemma igen efter att ha hunnit förbi posten och skickat iväg min gamla boxer, två läkarbesök och lite plugg. blev även en lunchning på sub land! :)
Eftersom jag struntade i att plugga igår så måste jag göra det idag. så resten av dagen blir nog i slapphets tecken med plugg och vila =)
Läkarbesöken gick därimot hyffsat bra även om det var sämre än jag förväntat mig, ska testa ytterligare en medicin så jag käkar fyra olika varje dag och mitt blodtryck var rätt lågt så uppföljning nästa vecka.
Och mitt paket har inte kommit än :( står fortfarande "Ånge, sorterat 9/1" så jag hoppas att det kommer i eftermiddag!
Men nu ska jag ta det lugnt ett tag innan jag sätter igång.
/S

söndag söndag !

äntligen är badrummet i stortsett klart, mina tjejor kom hit igår och fortsatte måla med mig :) annars gjorde vi inte så mycket mer än var ute med bilen igår med.
Därimot idag känner jag mig hurtig, traskade iväg till berggatan och skruvade ner allting som satt på väggarna och började kasta lite skräp och sätta igång med städningen, sen hann jag inte så mycket mera för sofia kom och skjutsa hem mig. har nyss käkat mackor och ska spendera kvällen med  jobb och tv titt. imorgon är det fullfart med start på sjukan klockan tio.
Håll tummarna med mig att mitt paket kommer imorgon!=)

Finns lite bilder för er som är intresserade på sofias blogg/pixbox! ;>

Oxox/S

Powernap!

Verkar som att fler haft problem med bloggen idag, har varken kunnat logga in eller skriva kommentarer. men nu funkar de iallafall ;> efter att jag hade ätit frukost nr2 slocknade jag vid tvn och vaknar upp två timmar senare, traskar iväg till sängen och sover ytterligare tre timmar. minus poäng till mig där!

känner mig helt slut i kroppen igen, har inte orkat ta tag i målningen eller nånting alls ännu. och planerna för ikväll står på noll, har jävlat ingen aning vad som händer. så ifall nått skojj dyker upp så måste ni ju höra av er så kan jag ev försöka hitta min ork ;)
nu tar jag mig i kragen och byter om iallafall så dogge får komma ut!

Godmorgon härliga lördag!

tro det eller ej, men jag har minsann varit vaken sen halv åtta. starkt jobbat av mig!
hade riktigt trevligt igår, när sofia kommit åkte vi iväg och hämtade upp sandra så satte vi oss och såg lets dance, fan dansa är ändå en sak jag önskat jag gjort mera. men efter lets dance började vi måla kökslister och toan. mkt bra! blev kanon, nu behövs bara ett varv till. thanks girls!
resten av kvällen bestod enbart av att åka bil, for förbi min kära syster för att lämna en blåbärskaka och sedan åkte vi mest runt, bland annat förbi berggatan och hämta en påse till sedan skjutsa vi hem nå fylleskallar innan jag slocknade i min säng. idag därimot vet jag inte om jag ska ta en fest eller ikket, borde egentligen måla klart och tvätta.. men jag får helt enkelt se vad som händer :)

Och förresten du som komenterat Anonymt i mitt förra blogginlägg. Absolut klart jag står för vem jag är och vad jag tycker, vilket jag också skrev i denna "någons" blogg. Att du sen inte klarade av det i min, var ju skojj :D

Nu frukost nr2 ;>
Oxox/S


lets dance!

Femton minuter kvar tills lets dance sätter igång på tv4. det missar ni väl inte? Världens starkaste man och blondinbella kommer ju bland annat att medverka! ;) Så nu vet ni vad jag Sandra och Sofia kommer göra närmsta timmen innan vi sätter igång med målningen ;) bänken är redan fixad så nu ska vi bara måla toan och listerna i köket. bilder kommer upp när allt är klart :) Men nu poppa popcorn och lets dance!;D


ffffffredag : )

Blev att inte göra nånting alls igår kväll. tog det lugnt hemma vid en film tills jag slocknade med min bok i sängen. idag därimot har vi varit effektiva. Sofia hämtade upp mig vid två tiden, drog på posten & skatteverket så nu jag jag gjort bort det iallafall. Sedan lunchade vi på sub land som smakade lika bra även denna dag. Efter det har vi hunnit vara hem till lägenheten och mätt bänkskivorna så till Colorama & Ångsågen och köpt nya.
Nu sitter jag här och väntar på Sofia som strax borde dyka upp så vi kan börja måla badrummet och sätta fast den ena bänkskivan (den andra kommer nästa vecka) sen ska jag även tjata iväg henne på kvantum och köpa lite gott ;>
Förresten behöver ni fyllechaffisar ikväll är det bara att ringa oss så kör vi er ;) Men nu ska dogge få mat innan Sofia anländer :)
Ha en trevlig fredagskväll och ni som festar take it esay =))
Oxox/S



You´re amazing! <3

Aurore!

Såg förresten filmen Aurore igår och den var verkligen skit bra. satt och grät till som tätt. den handlar om en flicka vars mamma dör och hennes pappa blir tillsammans med en satmara (om man får säga så?) och dom två börjar behandla flickan med allt annan än respekt. hur fan kan man skada sitt barn så mycket? det är så sjukt hur en del får leva...
dessutom är den basserad på en sann historia! ni som inte sett den MÅSTE verkligen göra det.


Äventyrsbadet!

Kom hem för inte så länge sedan från havsbadet. har badat med sandra och pojkarna ;) sen vi kom hem har vi bara hunnit laga en underbar middag (taco) och vräkt i oss den. nu har fredrik gått till anton och jag ska börja måla om i badrummet :)

Igår var jag iväg med sofia och valde ut tapeter, köpte färg och sen kom rörmokarn (om de är dom som gör det?) hit och böt ut våran kökskran så nu väntar bara målning och tapetsering innan vi kan få till allting :) men sture sa att det skulle nog inte ta lika länge som sist när vi fick vänta tre månader..

Har försökt att vända tillbaka dygnet, natten som jag sov sjutton timmar så lyckades jag nästan. somnade hyfsat tidigt efter att ha spenderat kvällen med min mor hemma i bergsviken och steg upp redan vid nio morgon efter pga min kära sovkamrat drappades av vinterkräksjukan och spydde mest hela dagen...

Men måla nu vare :) Oxox/S

sjutton timmar!

Godmorgon, har just stigit upp efter min sjutton timmars sömn. nu känner jag mig utvilad och sämst för kommer ju aldrig kunna somna ikväll.. typiskt! och vilka drömmar jag drömt, jag som knappt brukar komma ihåg mina kommer ihåg tio stycken under bara från natten ;) hehe. dagen blir lugn, hade tänkt traska till berggatan och börja städningen men det får nog vänta. ska göra mig nå käk sen pysslar jag nog på här bara. =)

Oxox/S

trettondags afton!

hejhopp gummisnopp!

somnade vid fem imorse och vaknade alldeles för få timmar senare av att mamma kom in och ville att vi skulle fara på stan. blev några hundra lappar fattigare men kom hem hem med bland annat nya skor, sängkläder, korgar och massa nödvändigheter :) var väl hemma kring tre tiden och var meningen att vi skulle dra en liten fest men slutade ut det lika fort som vi kom på det, blev tvättning, renbäddning och tjejsnack hemma hos johanna :)
nu känner jag mig därimot grymt trött och borde vara i säng för länge sen för att klara av att vända på dygnet så nu ska jag skynda mig att ta min medicin sen sova i min renbäddade säng ;) skönt!

Godnatt, hoppas ni haft en trevlig trettondagsafton! =)

det vi inte dör av gör oss starkare!

det är mitt motto och bästa citat enligt mig. och genom allt dåligt finns alltid nått bra att söka fram.
känner mig negativ pga mitt tidigare inlägg här nedan men kan ju medela att allt inte är på botten iallafall :)

tog bort min utväxt igår med sofia därimot blev det inget annat så får leka med saxen osv någon annan dag. ett stort plus till min bästa vän sofia som alltid ställer upp och lyssnar när det skulle vara nått. och dessutom varenda gång färgar mitt hår, till och med sköljer hon ut det så jag behöver bara ligga lutad över badkaret ;) thanks darling! <3

och för det andra så kom min älskade rosa lap top igår=) har dock beställt några tillbehör som jag väntar på nu innan jag börjar använda den. lovar att bli bättre på ta bilder och visa er då, för hur kul är en blogg utan bilder?

nu ska jag nog därimot krypa ner i min gamla lilla säng med fyra täcken och sju kuddar, bara må gott, läsa lite ur min bok och försöka sova så jag tar mig upp tidigt imorgon och hinner med alla mina ärenden jag och mamma ska fara och fixa :)

Sovgott gött fölk!

Ny design?

Jag vill ha nytt utseende här i bloggen och jag ger fria händer för har inget speciellt önskemål :)

Någon som känner sig sugen?

jag har bekymmer idag..

mina tankar och funderingar håller på driva mig till vansinne, jag vet inte hur länge jag dragits med detta beslut. för på nått sätt så är det ändå mitt beslut och ingen annans. har ingen aning varför jag inte kan prata med någon om det, har säkert att göra med att jag sjunkit under min nivå, att jag skäms. jag skjuter upp det hela tiden och tänker att jag tar itu med det senare, nästa gång. Ändå är det nånting jag slår en tanke på flera gånger per dag. vad jag än beslutar mig för kommer en del av mig att vara ledsen och någon annan kommer såras.. jag vill inte vara den som sårar mer.. många av er skulle säkert inte förstå, många skulle vända ryggen till och vissa skulle kankse kunna lyssna men inget göra för beslutet är ändå mitt i slutändan hur jag än vrider och vänder på det.. personerna betyder mycket för mig fastän på olika sätt och jag vill inte mista någon av dem. förstår mig inte på mig själv ibland, allting hade varit så mycket enklare om jag bara kunnat ta beslutet och sedan leva efter det.. väljer jag fel, så ja. då gjorde jag det men innerst inne vet jag ju att det blir bättre efter ett tag.. tiden läker alla såren även om det tar lååång tid... en liten bit i taget.,. man lever ju ändå bara en gång så varför inte satsa och köra på medans vi kan? livet är alldeles för kort för att kastas bort... vet inte varför jag sitter och skriver detta i en öppen blogg som vem som helst kan läsa när dom flesta av er inte kommer förstå ett skit, antar att jag bara vill få det ur mig. har bärt på det alldeles för länge nu och ikväll kände jag bara att det kommer bryta ner mig om jag inte gör nånting åt det.

Sitter iallafall hemma hos mina föräldrar i bersika nu, pressen blev för stor och jag ville bara fly. har suttit instängd i mitt gamla flickrum (numera deras kontor) och bara låtit tiden gå, funderat, tänkt, grublat och allt man kan tänka sig utan att kommit något vart. har hört låten Beyoncé - If I Were A boy säkert 100 ggr snart för den går på repeat på playlisten.. vet inte varför just den, passar inte så bra in i mina tankar. men ändå var det den jag satte på..
Sova är då det sista jag tänker på nu, är inte det minsta trött och kom just på att jag glömt min medicin hemma så lär vara allt annat än människa imorgon, om jag ens kommer sova nått inatt då vill säga. kanske borde försöka hålla mig vaken så jag kan vända tillbaka dygnet imorgon men då tycker jag synd om dom som ska visas i min närhet..

livet är inte alltid en dans på rosor...

Godmorgon?

Igår kväll tog jag och Sofia en promenad ut med Dogge så han fick springa av sig och en sväng till stan. var väl istan där kring två inatt så blev ganska sent. och när jag kom hem, fysatan vad jag frös var tvungen lägga mig med kläderna på och dubbla duntäcken och ändå kändes de som om jag skulle frysa ihjäl. kanske hade det en del i mitt illamående imorse när jag vaknade att göra, frös/svettades vartannat, var svin trött, halsen gjorde ont som fan, var inte sugen på nånting och jag kände mig helt orkeslös.. somnade om och sov till fyra på eftermiddagen, trodde det var influensan men nu efter fyra timmar vaken mår jag mycket bättre :) (hur ska jag kunna somna inatt? :P)

Har hunnit damnsuga, gått ner med alla tomma kartonger i förrådet, plockat undan, tagit ut skruvar ur väggen så de bara är att tapetsera och fixat litegrann i toan. har förresten också tagit en rensning av allt mitt smink, har fan hur mycket som helst som inte kommer till använing och bara blir gammal. så nu åkte det även fast jag kan medge att jag kunnat slänga mera ;)

Men nu ska jag kila vidare! Oxox/S

Hårfix!

Första natten i nya lägenheten, funkade fint fast tog ett bra tag att somna eftersom jag inte tog någon medicin igår. är så himla rädd att jag ska bli beronde av den med så stod ut med mina timmar där i sängen bestående av vridningar hit och dit tills jag tillslut somnade. Vaknade iallafall i hyfsad tid så jag hade hunnit på stan men skippade det och låg kvar i sängen tillsammans med mina små hjärtan :)

Har iallafall varit på ica och handlat med mormor och på berggatan och hämtat lite mera saker från lägenheten. dessutom har jag hunnit plugga en del också. så nu ska jag una mig själv ett tag och traska iväg till sofia så vi får trixa och fixa med mitt hår, ska bland annat ta bort utväxten så får se ifall jag tar till saxen också eller vad som händer.
Bäst att kila nu iallafall!

trevlig kväll!
Oxox/S

Nytt år nya möjligheter! :)

Nyårsafton blev kanske inte som tänkt men slutade bra iallafall. fick fira tolvslaget tillsammans med min loverboy och bästa vän sofia trots att alkoholen blev inblandad. och dogge var givetvis med hela kvällen och inte det minsta smäll rädd alls utan satt bara och tittade upp mot himlen ;) skönt! Bilder från kvällen finns på sofias pixbox annars lägger jag upp några när jag orkar. har iallafall tagit tummen ur röven och beställt datorn som jag fick i julklapp =))

Igår packade vi bara en massa lådor och såg en film innan vi gick och la oss. Så idag har hela dagen gått åt till att flytta alla sakerna till den nya lägenheten och sen packa upp. ändå är allt inte klart, har ett helt lass kvar på berggatan, städningen där sen är det en hel del kvar att göra här också. kändes väl inte sådär jätte kul att lägenheten var så pass ostädad som den verkligen var, men så fort vi fått ordning allt, lite mer skrubbning och nya tapeter ska det nog bli bra :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, men först ta en värktablett mot min benvärk efter allt spring upp och ner i trapporna. sen kommer jag sova som en prinsessa. ingen väckare ska ställas och om jag vaknar i någolunda tid ska jag promenera till stan och göra lite ärenden :)
Sovgott allihopa!


;)
RSS 2.0