Ovissheten!

Hej fina!
Ber om ursäkt för kass uppdatering, mycket har hänt men ändå ingenting. Har varit en del med Emma i stallet, några svängar till Luleå, nykter helg i två veckor och shoppat en del. Men för det mesta lugnt och skönt med fint sällskap. Har ingen blogglust alls för lever i sådan ovisshet. Förhoppningsvis får jag mera klartecken imorgon och absolut senast om två veckor. Så tills dess kommer det vara rätt glest kanske.
Tills dess ska jag tänka positivt, ta mig själv i första hand om leva så gott det går :)
Ta hand om er själva och era nära kära, kärlek är det finaste vi upplever! ♥

Alla hjärtans dag! (`v´)

Jag har legat sängliggandes i stort sett hela dagen med sprängande migrän, mindre kul. Nu har dock trycket lättat en aning så jag har varit ute och gått med Tindra och mamma. Ska alldeles strax lägga mig på spikmattan och slå igång en film och hoppas att jag mår prima imorgon istället.
Hoppas ni andra haft en bättre och framför allt mysigare dag :) Ta hand om era kära, det finaste som finns!
Och en extra puss skickas till dig ;->

♥♥♥

Morgonpromenad!

Nu har jag äntligen fått i mig käk blev sen frukost och tidig lunch, omelett och pärondryck :) Så nu tar jag min älskade hund med mig ut på en lång morgonpromenad, bra musik i hörlurarna och solen skiner. Bättre blir det inte har ju hunnit ringa alla fem samtalen som skulle ringas så nu är det bara hålla tummarna =>Ciaobella


skit film

Ja gud vilken kass film "run bitch run" var, är som sagt ingen tv/film människa men om jag hittar en film jag gillar så fastnar jag direkt och bara måste se klart den. Men efter kankse MAX tio minuter igår sov jag. Jävla b-film!
Den var verkligen skit. Fast kanske bättre längre in i filmen? Får väl se om jag orkar ge den ett nytt försök. Har ju trotts allt hört rätt bra om den.

Ingen som sett den och har nånting att säga om den?

Handling:
Saker och ting går väldigt fel när Rebecca och Catherine,
två katolska flickor, knackar på fel dörr när de är ute och
säljer religiösa tillbehör.

Det låter som en film jag skulle ha tyck om, så tror jag ger den ännu ett försök.. nån gång.. Har som sagt svårt att hitta ro och finna tiden att bara ligga och se film.. Jag menar det finns ju roligare saker? ;)

finally

Hej mina kära!
Allting väl? Här är det super, har fått ta ut min tandställning idag och avnjutit ett träningspass med mina fina vänner :) Har även fått positiva besked av mamma som jag ska ta mig en närmare titt på imorgon, tills dess hoppas jag att det stämmer och att jag kommer in på det :)

Ett nytt förhör var även idag, gick dit med tunga steg, därifrån med ännu tyngre men nu känns allting bra igen. Efter mörker kommer solsken!

Tog mig inte i säng så tidigt igår, efter att jag och mamma tagit en lång promenad med Tindra åkte jag till Emma och såg porrfilm(!!) med henne och Sanna, fråga mig inte hur vi hamnade där. Lyckades iallafall bläddra förbi det och fastnade i diskussioner ;) Blev inte heller att jag såg "run bitch run" så ska alldeles strax förflytta mig till sovrummet, slå igång filmen och sedan sussa gott!
KYSS!




Run bitch run



Redan innan jag skulle åka söder ut så tankade jag hem denna film för att se den på tåget, vilket aldrig blev av. Så hade tänkt lägga mig och se den ikväll innan jag ska sova. Är ju egentligen ingen riktig film människa, brukar inte finna ro till att vaken se på tv eller en film.
Men är det någon som sett den? :)

Lucky day!

Åkte hem till Emma efter frukosten och vi satt mest i soffan och beklagade oss över att denna månad är så fattig, vi har shoppat upp alla våra pengar och tycker nu att det är jätte trist. Men så snart vi fått pengar igen så sticker vi iväg till Ikea ;> Vi åkte och tröstshoppade lite godis däremot innan jag åkte hem.
Och VAD tror ni jag mötts av hemma? Jaa jag ska få tillbaka pengar på min resa jag gjorde söderut för två veckor sen ungefär och hur bra var inte det då? Som om han där uppe hörde mig, helt underbart tack duu :)
Det gjorde verkligen min dag ;->
Mormor och morfar har varit här på middag ikväll, fläskfilé och potatis med mammas super goda sås till, mycket gott! Nu sitter jag och går egenom min mejl, ringer lite samtal och väntar på ett annat :> Vad som händer ikväll återstår att se. Kvällen blir däremot inte så lång, tidigt uppstigning imorgon och en stor dag väntar ;D
KYSS!

Tillbaka till vardags.

Ja då var det måndag igen då, ny vecka nya möjligheter. Tog mig inte i säng förens fyra imorse men fick sova till halv elva innan både Emmax2 och Sanna väckte mig. Åtta timmar är väl rätt bra?
Mamma är och handlar frukost just nu och jag har varit ut med Tindra på morgonsväng, sen blir det nog åka mot stan eller öjebyn. Vad ska alla göra idag? Ja, ni som är lediga då vill säga ;)

Omvända scener.

Tro det eller ej men jag börjar känna mig trött. Har min sömn börjat komma tillbaka kankse så jag får sova fler än fyra timmar per natt? Vore ju inte helt fel. Sitter vid datorn och kollar efter en massa saker jag bara måste beställa. Någon som vill ge mig ett jobb förresten? ;)
Har varit hemma hos min älskade vän Lorry ikväll och sett film, en ny Wallander blev det denna gång också. Vi har en förmåga att alltid hamna i dom ;) Dock var denna fel inspelad eller fel på bandet för scenerna spelades upp i fel ordning så vi fick pussla och tänka lite extra ikväll för att förstå nånting, hahaha. Var iallafall riktigt kul att träffa han, muppen har ju varit i Thai land i två månader, nästa gång ska jag fan med :))


Älskade Lorry, Välkommen hem du har varit saknad :)

Söndagsmorgon!

Eller kanske eftermiddag..;)
Efter många om och men så tog jag mig till Emma igår (bara två timmar försent) hann färga bort min elaka utväxt innan också, skönt :) Hade mycket trevlig om än kvällen avslutades en aningens tidigt för mig, mamma hämtade mig vid 01.00 utanför Challenge, var så trött så ville bara hem och sova.
Steg upp vid två idag, tog igen all missad sömn så nu är jag en piggelin igen. Mamma håller på med lax så jag sitter mest och inväntar maten så tills dess ska jag fixa till mig :)
Hoppas alla hade lika trevlig som mig : ))


 
Hemma hos Emma och Daniel, strax innan utgång.

Luleå!

Hej mina kära!

Kom hem för inte allt så länge sedan från Luleå, har vartit där och shoppat en massa med Emma och Kajsa, fick med mig rätt mycket inredning och även en hel del från EM här i Piteå :) Käkade en taco tallrik också innan vi åkte hem, dunder mys!
Nu taggar vi till, för antibiotikan är slut och ikväll är det fest för Emma : )



Kajsa och Emma på "Matstället" i Luleå : )

Bort med lim..

Har precis kommit hem från Emma, har suttit med henne och Tommy framför tvn med massa gott samtidigt som jag sprungit mellan toaletten och tagit bort det mesta av mitt lim i håret, gud så himla skönt :)
Hann inte ens färga utväxten idag för lim borttagningen tog alldeles för lång tid, men nu är den äntligen borta (: Tänkte skutta i en dusch men orken försvann någonstans på vägen så jag stiger nog hellre upp en timma tidigare och duschar så jag dessutom vaknar till, finns det något skönare än att duscha på morgonen?

Det är fan inte okej, din förbannade fjortis!!

Näe bäst jag hoppar i sängs, klockan ringer 06.30
Godnatt!

Kalas!

SKULLE EGENTLIGEN HA PUBLICERAS INATT VID TOLV (NATTEN TILL FREDAG)

Godkväll!
Kom hem för inte allt för länge sen från Emma, har varit där ikväll och fikat för att fira hennes dag :) Har inte varit hem nånting efter att jag och Emelie tagit en shoppingrunda, blev mycket nytt i garderoben men även en del inredning, just love it :) Har även hunnit med kaffe surr hemma hos den andra Emma ;)
Imorgon blir det kaffe rep och en nykter kväll, kankse grillning. Blir kanon med tagg till Lördagen, då slutar min antibiotika kur och vi kör på dunderfest för Emmisen :-)



Fredag idag, gud så skönt : ) Vaknade vid nio av att telefonen ringde om min utbildning (håll tummarna att jag kommer in) nu har jag ännu mera att hoppas på, skulle inte förvåna mig om jag får magsår på trippen.. Steg upp vid elva och åkte in till stan för att luncha med Emma och sedan en tripp förbi frissan.
Har nyss avnjutit en underbar middag med min kära mor och systrar så nu hatr jag packat väskan och åker till Emma för att färga utväxten, äntligen ;)
Trevlig kväll!

Förlåt

Jag har dåligt samvete. Dumt av mig. Min tabbe.


Nu sticker jag in till stan och möter upp Emelie, var ett tag sen vi träffades så blir kul :)
Hejdå!

Grattis Emma 22år :-)

Nu är klockan efter tolv och det innebär Torsdag, men inte vilken som helst - UTAN EMMAS TORSDAG :)

Grattis på födelsedagen underbara duu =)
Hoppas du får världens bästa dag, precis som du förtjänar.
Du är super bra min vän, KYSS!



En dag i stallet.

Har ni tidigare hört mig säga att jag älskar fullproppade dagar med fullt upp hela tiden?! ;) Jag kom precis hem, har varit med Emma till stallet, tagit hand om hästarna hennes och gått en promenad med dom. Sen när vi kom hem till Emma igen så käkade vi fruktsallad och surrade :) Lär ju ha fet träningsvärk imorgon som jag tagit i, haha sköönt ;) Vi har även varit på shoppingrunda och handlat en massa inrednings saker, nu vill jag flytta in, nu på en gång :)

Var sista dagen på kursen idag, käkade brunch med en massa smarrigheter och tog farväl, känns lite trist att det är över men nu gäller det att blika framåt :) Efter kursen har jag och tjejerna suttit på Waynes och fikat i timmar :)
Nu ska jag lägga mig (för en gångs skull innan fyra) så jag inte sover bort hela dagen, Sovgott!

Tjockis!

Hade tänkt att göra en tidig kväll ikväll när jag ändå är så pass trött. Men det är nånting som håller mig uppe och vaken fortfarande, så den lär inte alls bli så tidig som jag hade tänkt ;) Fast det är helt klart värt det, får en liten sovmorgon imorgon eftersom vi ska äta frukost på kursen istället.

-9 grader nu, hoppas att det håller i sig :) Och på tal om nånting helt annat så har jag börjat fasa för att jag snart kommer rullandes fram, måste stoppa nånting i munnen hela tiden, illa illa. Får väl hoppas att det är som hört, att jag mår bra ^^, Men nu ska jag skå igång en film och fortsätta pilla bort lim ur håret.
Kom ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv!
Sovgott!


 
Min snuskigt goda chokladbulle med klasyr och en smarrig dubbel nogat ;)

Förbannade jävla kukhuvud!!

Jag blir så jävla arg, detta är verkligen ingenting jag kan se på. Så jävla förbannat störd människa.
Han kastar ner grannens hund från en bro för att denna jagar hans mammas hönor.
IDIOT, du om någon förtjänar att kastas ned!!

Har fortfarande inte lärt mig hur man lägger in filmklipp, så klicka på länken för att se..

http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085

ÄCKLIGA SVIN.

Nytt köksbord!

Ingen som har liknande typ av bordet nedan att sälja fast den större varianten med fyra stolar? :)

Tummen ned!

Jag älskar snön. Men nu räcker det väl snart? Går ju inte att köra bil och jag är riktigt less att skrapa rutorna om bilen står stilla i fem minuter. Dessutom har min förar dörr frysit så jag måste klättra in genom passaserar dörren och det var väl heller inte så ösigt. Jag vill ut och gå med Tindra men nee det funkar inte heller för hon tar sig knappt igenom all snö och tycker att de är alldeles för kallt.
Det går ju inte att vistas ute, så tummen ned på den :(


Ser ni förresten vad sliten jag ser ut? Sov tre timmar inatt & fyra natten till igår..
Sju timmar på två dygn är alldeles för lite för mig. Men vad gör man om man inte kan somna?

Klantskalle.

Vet ni vad jag lyckades göra idag när jag skulle vara så duktig att komma i tid till kursen klockan nio? Jag snabbade mig ut och brummade iväg mot stan och när jag sedan parkerar brevid Malin så säger hon att jag har ju kabeln kvar ;p Jag som tyckte att det slog nånting under bilen, jag har alltså färdats med cirkus fyra meter med kabel bakom mig och slitit sönder kontakten,. hahahaha

Man lever bara en gång!

Jag orkade inte titta runt mera och fundera på vilken soffa jag skulle köpa, är en impuls människa in i fingertopparna så nu fick det bli denna skönhet ;> I värsta fall får jag väl byta igen, svårare än så är det ju inte ^^, Börjar bli rätt farligt nu att alltid tänka "man lever bara en gång"..

Tror det är denna, fast i mörkt tyg :)

RSS 2.0