Håll om mig, en siista gång!

"En person som spelar så stor roll i ens liv i så många år kan inte försvinna utan att man känner att det blir ett stort hål efter dem!"

Jag saknar dig, varje dag!

En död nalle!

Godmorgon!

Jag har just kommit upp ur ett härligt bad, kände mig så jäkla krasslig igår så tog en sovmorgon (igen) idag. Mycket behövligt och nu börjar känna mig lite bättre faktiskt. Därimot möttes jag av en mindre härlig syn när jag kom upp, nämligen detta:

Nallen börjar bli så gott som död...

Nu därimot ska jag traska ner på apoteket och banken :) Tjoho!

Min älskade säng lockar! ;)

Kom just in från en lång promenad tillsammans med Sanna, Emelie, Nina och såklart min älskade Tindra, så nu ska jag ta min trötta älskling under armen och bädda ner oss i sängen. Vi kommer sova så gott.

 

P,S förra inlägget skulle egentligen ha publicerats för någon timma sen, men bloggen tjorvade visst.

Grattis mammi i efterskott! (:

Dagen har gått i lathetens tecken men ändå har jag fått en hel del gjort. Har bland annat gjort klart väggarna i badrummet, shoppat, betalat räkningar och varit hemma i bergsviken och grattat min kära mor tillsammans med mina kusiner :) Nu sitter jag hemma med tända ljus omkring mig och äter på mina kinapuffar men ska alldeles strax traska över till Sanna och kolla vad dom hittar på. Imorgon ska jag försöka få nå plugg bortgjort.

Fredagens shopping:

Svarta mysbyxor, jeans och t-shirt från gubus samt fem par tunnstrumpor från lindex


Dagens shopping:

Fyra korgar från dollar store, servetter och ett ljus från presenten
och lila "tråd dekoration" plus ljus från rima!


PUSS!
RSS 2.0