felet sitter hos mig, inte hos dig..

Jag kan inte släppa fram tårarna som bränner bakom ögonlocken, kan inte visa mig svag en gång till. jag lovade ju mig själv att vara stark!
men den gör mig ledsen, förtvivlad och om nånting så är det den som får mig att säga stopp.. jag kan verkligen inte få bort bilden ur mitt huvud hur mycket jag än försöker, jag vill absolut inte ha den där. förlåt


Piteå stad är skit, eller är det jag som gör det så? har jag mig själv att skylla som satt mig i den sitsen? jag vet inte men jag vill inte vara kvar samtidigt som jag inte vill fara, på nått vis känns det som en trygghet här. fast en dålig sådan. Febbas födelsedag & Julafton var anledningen till att vi kom, men nu är det över.. gör jag rätt i att fara då?
äsh fan va är de här? jag orkar inte yra på längre, julafton var bra. spenderades hos mormor med släkten från den sidan och febba :) känns som om de var länge sen jag var så glad en hel kväll, men de var trevligt =)
Jag måste sova mera, jag är trött. och jag älskar dig så otroligt mkt,..

slut på yr nu. Hejdå!

image2
finns ingen bättre, så sjukt bra du är <3
tusen hjärtan till dig, du är den bästa jag har!

jag hatar piteåå!

yes hemma nu, äntligen kände jag. det kändes för första gången på ett halvår bra, jag var säker att det skulle funka. hade ju trots allt saknat så många så mycket. men de visade sig att mardrömmar blir lättare sant än vad man tror. man kan inte ens tro på magkänslan mera. jag vill inte vara kvar, har knappt varit ett dygn och jag vill bort.
hur kan man behandla någon såhär?



förlåt för mitt beteende mot er andra igår, känner mig sämst!

julkänslan?

har lyssnat på julmusik hela kvällen, gått i butikerna som är julpyntade till max, käkat skum tomtar & jul chocklad, köpt julklappar & tänkt på vad jag önskar mig osv.. men ändå känner jag ingenting, aja blir kanske bättre när vi kommer till piteå & snööö. om det nu finns någon kvar? ;)
Nu ska jag plugga & packa väskorna tills älskling kommer hem :) dukitgt Sandra!

Adjöken!

behöver inget annat än du

Inte utan dig, inte en sekund. Inte ens i tanken står jag ut utan dig. Läskigt men sant. När jag försöker tänka mig att aldrig mer få krama, pussa, eller titta djupt i dina ögon så fylls mina med tårar. Inte utan min febba, när jag upplevt det jag har med dig, behöver jag inget annat! <3

Jag älskar dig!

jag kankse borde blunda & gå vidare nu...

jag har gett det sexton månader men kan fortfarande inte släppa det, jag kan inte sluta se bilderna framför mig, jag kan inte sluta tänka på det dagligen, jag kan fortfarande inte förstå hur man kan såra någon så? jag vet jag var ingen ängel, men jag skulle aldrig såra dig så hårt. jag borde gå vidare men de verkar inte spela någon roll hur många gånger jag än bestämmer mig för att börja om, blunda för det som varit.. jag kan inte, varför straffas jag så? de skulle ju vara tusen gånger bättre att slippa bara tanken & bilderna. jag mår illa bara att ens komma nära det.. kanske är detta ett tecken att jag aldrig kommer glömma och kunna gå vidare förens jag gör något åt saken? det känns hårt, och de kommer vara tusen gånger jobbigare, men blir det kanske bättre med tiden allafall?

men.. jag kan fortfarande se dig i ögonen.. är inte det posetivt? 


om&omigen,,.

varför slutar alltid den starkaste stjärnan lysa först?

förlåt för dålig uppdatering men min lap top är sönder. jag har så trååkigt, går bara och väntar på att de ska bli måndag så jag får lämna in min dator & ringa min chef och tjata efter min lön som fortfarande inte har kommit,. så har även min sjukskrivning gått ut så på måndag ska jag plugga, känns så grymt jobbigt men då har jag något att göra på dagarna iallafall eftersom jag inte jobbar mera. snart bär de av till piteå & för första gången så länktar jag faktiskt litegrann :) ska bli så skönt att träffa alla igen även om det bara var två & en halv månad sen sist,, dessutom har jag lovat mig själv nu att göra klart körkortet, blir bara arg på mig själv när jag hör att bara fler får det klart. jag med!
men hör och häpnad, ska sluta äta godis dessutom :) iallafall börja trappa ner... wish me good luck!

Nu ska jag se tvvvvvvvv, ciaobella!
RSS 2.0