ryggsmärta

Hej!
Nu ligger jag i sängen, Keyla har redan somnat och sover som en stock. Vi kom hem ganska nyss efter en kväll tillsammans med mina söta flickor hemma hos Elin :) Postombudet blev två timmar sent tidigare idag men jag fick iallafall min tv och det är huvudsaken, har däremot inte kopplat in den ännu eftersom jag varit borta hela kvällen.
Har förb*nnat in i ryggen också, kan varken hosta eller röra mig normalt vilket såklart är jätte jobbigt då jag känner mig som en invalid 80åring och knapra värktabletter är jag less. Har det inte gått om på Måndag så ringer jag min läkare.
Nu däremot ska jag sova för jag antar att min lilla snutt väcker mig rätt tidigt imorgon med.
Vet att det är tråkigt utan bilder, men eftersom jag känner mig lite ur balans har jag inte så mycket ork över att jag helt ärligt inte orkat tömma kameran ännu. Men det kommer, det kommer :)
Sovgott alla fina människor! ♥

negative regulatory

En bloggläsare kom fram till mig för någon helg sen ute på krogen i Piteå och frågade hur jag mådde,
hon sa att hon läste min blogg och att jag verkade ha det rätt tufft just nu, att jag verkade vara så ledsen.
Jag är inte typen som döljer mina känslor i MIN blogg för det är trotts allt min alldeles egna blogg och ingen har
någonsin tvingat er in här. Jag har svårt att tala om känslor som berör mig djupt men har allt lättare att skriva om dom.
Att bearbeta jobbiga saker i livet för oss framåt och detta är mitt sätt att göra det. Denna bloggläsare är en väldigt gullig
tjej som inte alls menade något illa men efter att ha gått några inlägg bakåt så ser jag själv att jag varit rätt negativ
så ska försöka skriva mera positiva saker också, det är ju trots allt för dem vi ska leva :)Dtett
Detta inlägg skulle ha publicerats för flera månader sen..

En bloggläsare kom fram till mig för någon helg sen ute på krogen i Piteå och frågade hur jag mådde, hon sa att hon läste min blogg och att jag verkade ha det rätt tufft just nu, att jag verkade vara så ledsen. Jag är inte typen som döljer mina känslor i MIN blogg för det är trotts allt min alldeles egna blogg och ingen har någonsin tvingat er in här. Jag har svårt att tala om känslor som berör mig djupt men har allt lättare att skriva om dom.
Att bearbeta jobbiga saker i livet för oss framåt och detta är mitt sätt att göra det. Denna bloggläsare är en väldigt gullig
tjej som inte alls menade något illa men efter att ha gått några inlägg bakåt så ser jag själv att jag varit rätt negativ
så ska försöka skriva mera positiva saker också, det är ju trots allt för dem vi ska leva :)

Ser ni vilken skillnad det blivit? Än en gång får jag en påminnelse om hur lycklig jag är som kommit till insikt & valt att ändra riktning i livet :)

Är vi människor så ytliga och elaka?

Tänk alla gånger som vänner sagt att du, bara du är det bästa dom haft, dom vill hjälpa dig men det jobbiga. Men när du verkligen behöver det får du ingen hjälp alls.. Tänk alla gånger som människor vänder kappan efter vinden..
När barn redan i tidig ålder börjar kalla varandra för elaka ord så som tjockis och ful.
Tänk alla gånger som bästa vännen tar ens parti vare sig det är rätt eller fel.
Varför kan vi människor hata varandra överhuvudtaget? Och kan man hata någon man en gång älskat?
Varför finns krig? Bråk? Mobbning? Hur kan man ens vilja slå och skada en annan människa?
.
Jag förstår inte.. Vart är världen på väg?
Man ska älska!♥




Postombud

Härliga morgon. Gud så mycket piggare jag känner mig och hur mycket bättre jag mår när jag stiger upp i tid. Har sovit hur gott som helst inatt i min egna säng. Borta bra men hemma bäst. Har hunnit tvätta sex maskiner, ätit frukost, gett Keyla mat & varit ut med henne så nu sitter jag och väntar på postombudet som skulle komma vid tolv med min nya tv, äntligen :) Sen kommer Sofia hit vid halv ett så ska vi försöka få igång Tvn innan vi hittar på någonting.
Ha en fin dag och var ute i solen! ♥

Soldrömmar

Hej mina fina!
Hann inte alls med så mycket som jag skulle ha gjort idag. Men har iallafall bokat tvätttid till imorgon på morgon (om jag nu tar mig upp vill säga) och varit på ett spinning pass tillsammans med Jessica för att sen avsluta kvällen med att sola solarium, tog två minuter innan jag somnade där inne och vaknade inte till förens det stängdes av,. Riktigt härligt iallafall. Men akk så trött jag är, har inte ens orkat duscha utan har lagt mig i sängen och ska se gossip girl tills jag somnar. Och tro mig, jag ger det fem minuter MAX, längesedan jag var så här trött.
Sovgott, så hörs vi imorgon! ♥

En äkta vän förlåter...

En äkta vän kan förlåta. En äkta vän kan ge en andra chans.
Men hur ska jag kunna göra det efter att ha tagit emot en misshandel jag inte förtjänade? Är det mitt fel att hennes kille klängde på mig och jag berättade det för henne? Är det inte jag som var en äkta vän just för att jag berättade det? Eller förtjänade jag en misshandel för att jag berättade det en månad senare? En månad försent.

Hur ska jag kunna bli kvitt mina tankar och min syn när detta upprepas gång på gång i min skalle?
Jag vill vara en äkta vän och jag anser mig vara det. Men gör detta att jag inte längre är det, om jag inte förlåter henne?
Vi kommer inte börja umgås igen, det kommer aldrig bli detsamma igen. Men någonstans inom mig hade det känns mycket bättre om jag kunde förlåta för att sen gå vidare..

Lär dig livets stora gåta - älska, glömma & förlåta..

Godmorgon i stugan!

Nu har vi alla här i huset vaknat, tre tjejor och alla våra tre hundar :) Blev sent igår när vi satt och surrade i soffan medans vi flätade håret på varandra. Men jag har iallafall varit vaken sen tio när Keyla tyckte att det var på tiden att få gå ut och kissa. Kom nyss tillbaka till Elin efter att ha varit förbi mammis på jobbet och lånat bilen och en sväng till Emma på jobbet och lämnat hennes skor. Nu är det snart dags att kicka igång dagenför jag borde hinna plugga, tvätta, träna och ringa några samtal samt åka på posten med några paket.
Ha en fin dag alla fina människor så hörs vi senare! ♥

Mitt horoskop!

Veckohoroskop - vecka 38

Tiderna präglas av stor intensitet, och när Solen går in i ditt tecken på torsdagen, vid tiden för fullmånen, hamnar mycket fokus på krav i relationer, men också på ditt ansvar gentemot dig själv. På många sätt och vis har du nu utmärkta förutsättningar för att upprätta mer formella band till viktiga personer i privat- och yrkeslivet, men det visar sig också vara nödvändigt att få till stånd något slags transformation, särskilt i hemmet. När Vågens planet - Venus - just nu slår följe med passionens Mars kan du lätt känna en dragning till någon som gränsar till besatthet, men också uppleva ängslan i kärlek. Du skulle säkert gärna vilja ha mer kontroll över situationen, men det kan du bara drömma om än så länge.

Månadshoroskop - september 2010

Medan förra månaden karaktäriserades av en känsla av att du kunde styra och ställa, att du hade kontroll, särskilt i olika nära relationer, börjar september med drömmar om den idealiska kärleken, men slutar med en långt mer komplex situation, där känslor av otrygghet nu uppträder, särskilt i förbindelse med din förmåga att vara självständig rent ekonomiskt. De utmaningar som uppkommer nu kommer inte att hitta sin lösning förrän efter nyåret, och hela processen kan komma att påminna dig om en liknande händelseutveckling för åtta år sedan.


Dramatiken i ditt kärleksliv kan relateras till det att Vågens planet - Venus - går samman med sin naturliga motpol, Mars, en gång i augusti, och under en utdragen period i slutet av september och början av oktober. Detta antyder ett starkt band till en själsfrände, som ser lovande ut till en början, men att saker blir mer komplicerade när ett rollbyte äger rum. Under månaden blir du också tvungen att fokusera en del på din ekonomi, och på behovet av att göra dig av med sådant som innebär förluster. Ett lika starkt fokus hamnar på ditt erotiska liv, och detta är just nu ett område där du lätt kan behärskas av passioner du inte förmår sätta dig upp emot.


Fullmånen den 23:e ger en kraftfull markering om i hur stor utsträckning du verkligen behöver ta itu med dina olika relationer, och det kan visa sig svårt att undvika omvälvningar som inverkar på din grundläggande stabilitet och trygghet i tillvaron. Sammantaget kan det vara en utmattande process för dig, och i slutändan kan du komma att ifrågasätta hur kloka vissa tidigare beslut egentligen var. Under månaderna som kommer, lär du få tillfälle att skärskåda val du gjort i relationer en hel del, liksom dessas ekonomiska konsekvenser.

 

*Ibland är det skrämmande hur bra det kan stämma. Tycker ni också det?

Min födelsedag!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Sandras (Lenas & Monicas) födelsedag! : )) 21år gammal och tio timmar. Kanske på tiden att börja pensions spara? ;) Har varken hunnit ha kalas för släkten eller vännerna ännu men har däremot varit med släkten på mammas sida och fikat hos Monica nu ikväll. Sitter hos min kära vän Elin tillsammans med My och hundarna nu, vi har söndags mys med gott och tv såhär innan läggdags. Blir nog att jag skedar med favoriterna inatt med, inte mig emot det minsta :)
Ville mest bara kika in för att slippa det dåliga samvetet om min sämsta bloggning på senaste, känner mig lite ur balans men snart så.. Snart är jag tillbaka på banan igen ;>
POK ♥

Jag lever!

Den senaste veckan har varit upp och ner. Jag har valt att vara lycklig och glad över dem bra sakerna i livet men allting går inte alltid som man tänkt det.. Jag har valt att isolera mig i min yttre bubbla och vara med min fina valp och ta var dag som den kommer. Mycket har hänt och ännu mera har jag att berätta för er. Så snart är jag tillbaka igen med en massa uppdateringar. Utkorgen svämmar över snart. Vet inte om det blir inatt, imorgon eller om en vecka - men jag saknar er :)
KYSS ♥

Kiruna

Godmorgon!
Idag är dagen äntligen här! Ska bara fixa mig så ska vi börja åka mot tåget som ska ta oss till Kiruna tur och retur idag. Min lilla snutt ska äntligen hämtas. Och ingen är lyckligare än mig som får med mig min bästa vän på resan också. Guld värda unge, himlat bäst! <3
Kommer såklart vara ganska dött hära idag eftersom jag inte är hemma förens sent ikväll och varken kan tidsinställa inlägg eller mobilblogga. Men imorgon kommer alla bilderna, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;>
Puss på er & ha en trevlig dag! ♥
-
Jag & min Sofia för x antal år sen ;)

Matte söker husse

Bild lånad av google

Handling: Sarah är nyskild och hennes syster sätter in en kontaktannons i hennes namn. I samma stad försöker Jake glömma sina kärleksbekymmer genom att titta på Doktor Zjivago och uppmanas av en kompis att kolla in kontaktannonserna. Sarah Nolan är en nyligen frånskild kvinna i 30-årsåldern. Hon har en familj som inte kan låta bli att lägga sina näsor i blöt när det gäller hennes privatliv - eller snarare brist på privatliv. Efter att hennes syster skapar en profil åt henne på datingsiten PerfectMatch.com, går förskolläraren Sarah ut på en rad skandalösa och roliga dater. Men kommer hon att träffa någon som uppfyller det viktigaste villkoret, någon som älskar hundar?
.
.
Denna film börjar alldeles strax på kanal 5. Tror den kan vara bra så ska se den innan jag somnar. Har hunnit städa hela lägenheten, varit och röstat, fixat allting tills imorgon och lagat en underbar middag tillsammans med min pojkvän. Nu kommer han snart hit igen så då blir det mys resten av kvällen. Sovgott så hörs vi imorgon! Puss ♥

Ett videoklipp från igår!

-
Visst är han duktig? Någon som känner igen han? ;)

Mera normal byggda modeller!

Hittade en gammal bild jag tagit av Emelie för längesen.
Hejja H&M som börjat ta in normal byggda modeller.
Det behövs mer sådana förebilder att ta efter!!
-
Visst är det finare med sundare kropp? Eller vad tycker ni? :)

Söndag

Tjabba!
Jaa.. Då var denna helg också över.. Blev party igår också med start här hemma med underbara brudar som jag inte umgåtts med på några år så det var riktigt trevlig och som avslutning på kvällen åkte vi till Joanna och Robins inflyttningsfest och träffade en hel del gamla skol kompisar, också mycket trevligt :) Däremot tycker jag att utelivet har levererat dåligt hela helgen så jag hoppas på bättre tills nästa gång :)
.
Men nu blir det nyktert ett tag igen för imorgon hämtar vi ju hem lill valpen :) Så idag ska jag mesta städa, ta undan alla mattorna, gå och rösta, handla inför imorgon sen träna och plugga ifall tiden finns kvar.
Vad ska ni sysselsätta er med under denna söndag?
.
.
Tina & Jag i Fredags

Jag och Sara igår

Hos Joanna & Robin, igår.
.
Fler bilder finns på min facebook!

Min glädje!

Har ju glömt meddela er varför jag var så lycklig i Tisdags och uppdateringarna blev få. Min kära pojkvän är nämligen hemma nu igen :) Så den mesta av min tid gick åt till att vara tillsammans med han. Det är så skönt att ha sin trygghet nära igen och slippa sova själv om nätterna :) ♥♥♥
*

En sväng på stan

Godmorgon härliga lördag!
Nu har jag och Tina äntligen tagit oss upp, det kom två filurer imorse innan åtta och knackade på dörren men vi hade turen på vår sida att få somna om ett tag till ;) Så nu har vi fixat oss iallafall lite mänskliga och ska gå ner på stan och möta upp Sofia :) Bakis livet har inte slagit till än så vi hoppas det drabbar någon annan istället, kanske man orkar ikväll med? ^^,
.
.
Mitt liv är mitt liv och jag ska gå min egen väg..

Hemma efter en partykväll

Nu sitter jag här hemma i min lägenhet tillsammans med Tina, vi kom precis hem. Tog en premiär idag efter att varken varit ut på krogen eller druckit på två månader. Helt okej kväll, rätt trött och en aning ont i magen efter att druckit cider hela kvällen. Ett stort plus i kanten är att jag spenderat hela kvällen tillsammans med min fina vän Tina som jag knappt sett till på två år. Och nu ska jag dessutom få skeda hela natten med denna skönhet! Kyss & godnatt! ♥
-
Vi just nu! PUSS PÅ DIG!

Hemma i bergsviken

Hejsan alla fina!
.
Efter att jag hämtat ut min klänning (som dessvärre åker tillbaka, alldeles för stor) så åkte jag raka vägen hem till Bergsviken. Jag och mamma har fixat lite papper som jag ska skicka in och ringt några samtal. Sen bjöd dom på köttfärslimpa till middag. Ska kolla igenom lite plugg nu innan jag åker hem igen.
.
Vid nitton tiden kommer det några och förhoppningsvis köper min gamla säng eftersom jag fick hem min nya för någon dag sen :) Sen ska jag bara stöka på hemma och sätta in alla möblerna och städa undan allt igen :)
Hur ska ni spendera er fredagskväll? :>

Mitt nya skal

-
Alla mina vänner vet att jag älskar Hello Kitty och att jag är en klumpig kossa så ett silikon skal med Hello Kitty var ju som gjort för mig ;) Ni kan passa på att spana in mina läckra graffitti naglar också :)
KYSS!

Godmorgon fredag!

Äntligen helg! Har ni sovit gott? Själv mådde jag riktigt piss igår så la mig redan innan nio och tror jag lyckas sova bort den värsta huvudvärken. Golvet i tvrummet är klart men vi får inte sätta in våra möbler förens ikväll så allting är fortfarande kaos, enda stället jag kan befinna mig på är i sängen eller toan. Så jag ska bara fixa mig nu och sen gå och hämta ut mitt paket med min klänning från bubbleroom :) Dagens planer ska gå i lugnande tempo med knaprande av panodil så min huvudvärk inte blir värre (jag blir sängliggandes varje gång mitt huvud värker) sen ska vi väl fixa lite i vardagsrummet ikväll. Vad har ni för planer? :) ♥

PANG BOM!

DET LEVER OM, JAG FÅR HUVUDVÄRK OCH MAGONT!!!!!
Fy satan,.. Strax före åtta imorse så plingade "golv mannen" på dörren för att komma in och slipa vardagsrums golvet och hela lägenheten bara dånar. Smärta.
Jag med mitt morgonhumör och vanliga huvud/nackvärk behövde inte detta.
-
Pratade nyss med Nadia (hon bor nedanför mig) och det lever rövare ända ner till henne så vi flyr till stan så fort hon är redo och äter frukost där istället. Kommer nog bli glest med uppdateringar idag med när jag ska hålla mig så långt bort hemifrån som jag bara kan. Men jag gottgör er ikväll istället :) Ni överlever nog!
Tills dess får ni nöja er med en massa stora kyssar! ♥

En dag inte som dem andra

För idag är jag gladare än jag brukar, piggare än vanligt och mera förväntansfull - FÖR IDAG ÄR DAGEN HÄR :))))
Wooohoooo, ni blir väl snurriga allihopa av mitt hemlighetsfulla snack? Men snart så.. Snart kan jag berätta varför jag är en sån glad Sandra idag :))
Allting blev förflyttat och framskjutet en timma så jag har precis ätit en stor frukost och ska nu fixa mig för dagen innan jag beger mig iväg!
Trevlig dag, vi hörs senare mina små hjärtisar! ♥

Nattinatti

Åh vad jag längtar tills klockan ringer imorgon!
Ska snabb duscha nu och lägga mig så det fortare blir morgondag! :) Sjukgymnastiken tidigare idag gick över förväntan, vi gick igenom mitt tränings schema två vändor så detta tror jag kommer ge resultat. Har hunnit vara och fika hos min underbara moster också som hade bakat bullar, det uppskattas alltid. Tvättat två maskiner tvätt, gått en lång promenad och gjort bort en massa nödvändiga mindre roliga saker. Nuuuuuu vill jag bara att morgondagen ska vara här så adjöken fröken ;)

Dress of the day

-
Paulina har gjort ett samarbete tillsammans med Bubbleroom att varje dag den här veckan kommer det komma upp en ny klänning som kommer kosta endast 149:- bara den dagen. Dagens klänning är den ovan.
Super söt tyckte jag, så självklart klickade jag hem en :)

Färga ögonbryna

-
Sitter hemma hos mamma och pappa nu, har precis ätit en palt och håller på färga ögonbryna!
Erkänn läcker man är? ;)

Min nya almanacka!

-
Kolla vad som kom med posten idag :) Mina nya egna designade almanacka, super nöjd är jag :)
Man får välja utseende, bilder, text, färger och allting själv.
Även när den ska börja och hur långt fram den ska gå. Skriva in födelsedagar och annat viktigt.
Provschema för ex skola, tränings schema osvosov..
Min kostade med frakt och allting 299:- (går göra både billigare & dyrare)
Frakten är snabb och det är bus enkelt att göra.
Kika bara in på deras hemsida och följ instruktionerna. HÄR!

Hemma för att sadla om

Tjeeeeeeeeeeeena!
Jag känner mig på ett underbart humör idag. Har sovit bra hemma hos Emma inatt och vi hade en mysig kväll igår, såg två filmer där en av dom var "Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko" - nostagi på hög nivå och som liten älskade jag den filmen :) Är hemma för att sadla om till sjukgymnastiken nu, har hunnit ta bort gammal lack från naglarna och satt på det stärkande, varit förbi backen område och inhandlat en del behövligheter så snart ska jag brumma vidare.
.
Vilken härlig känsla, ingen eller inget kan sänka mitt humör idag. Inte ens dem förbenade getingarna som kommit in tre gånger idag medans jag hade balkongdörren öppen. Jag kan misstänka var mitt glada humör kommer ifrån & akk så jag längtar, erkänn nog är ni nyfikna allt? :)
Men bäst att rusa nu! KYSS! ♥

Mys med Emma

Nu har jag pluggat en stund, gjort ett misslyckat försök till mat, duschat och tvättat sex maskiner tvätt så nu checkar jag ut för idag och bara myser resten av kvällen. Ska precis ta bilen till Emma och mysa med henne, surra, se film och sedan som avslutning skeda med denna snygging :) Trevlig kväll! ♥

Verkligheten hinner ikapp


När man är med om någonting dåligt i livet så lämnar man det sakta för varje dag som går.. Ju längre tiden tiden går ju längre bort far det.. Någonting man varit ledsen över sätter sina spår men ju längre tiden går ju svagare bli minnena.. Sen kan man komma till nånting speciellt som påminner en.. Man blir ledsen igen och funderar vad som kunde blivit annorlunda och hur det kunde gå få fel... Men hur gör man för att lämna det helt, för att sen slippa bli påmind igen?
.
.
Mitt liv är mitt och jag ska gå min egen väg och inte leva någon annans dröm..

Hugo & paow

-
Vilken dröm som sexton åring att få spela in en egen musik video tillsammans med sin pojkvän. Jag tycker att dom gör det riktigt bra och förstår inte alla som ska klaga på det. Gör ni det bättre själv kanske? Oftast handlar det bara om avundsjuka. Men då kommer vi tillbaka till det där igen - Varför snacka skit om en med människa när det inte gynnar en själv? För det kan ju aldrig gynna någon att snack skit. För det säger fortfarande mera om dig som person än den du går omkring och snackar om.
Blir tokig på sånt, åh - sköt dig egna & skit i andras!

Godmorgon söndag

Godmorgon härliga veckoslut. Haha det där lät ju rätt hemskt, men jag längtar så mycket till kommande veckor att det skadar inte att denna tar slut ;) Har sovit orolig inatt, min rygg har inte riktigt varit med mig och innan jag la mig så hade min kära pojkvän redan somnat så jag fick inte ens säga godnatt och det brukar sätta sina spår :/
Nu är jag iallafall uppe om än lite ryggsmärtor. Hur mår ni då? Många som är bakis idag? Jag ska alldeles strax ta mig frukost och sen tänkte jag åka till gymmet ett tag. Ska kolla om jag kan boka om min tvätt tid också.
.
Gick igenom min kamera för en stund sen och hittade då denna bild.
Detta kryp (någon som vet vad det är?) satt inuti mitt fönster när mamma var här och fikade/pluggade med mig för någon dag sen så hon var tvungen öppna upp det & släppa ut han, ingen var nog gladare än han som log & flög sin väg ;)

Grillat med familjen



Hejhej!

Sitter hemma hos min mamma och pappa nu, dom ska bjuda på grillat alldeles strax. Har passat på att busa med Tindra massor nu här ute på bakgården när jag lika är här. Sockersöta gumman har blivit så stor och duktig på att lyssna :)
Sen ikväll blir det nog mys kväll med fina Sofia och en film som vi aldrig hann med igår. Går ju massa bra filmer på tvn ikväll.
Ha en bra kväll!

Backen område

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Själv drabbades jag av en mardröm inatt med, om mina kära pojkvän :/ Blev så ledsen att jag var tvungen testa ringa han men självklart sov han som en stock och inte svarade :p
Nu ska jag iallafall åka iväg med Sofia på Backen området och handla en massa, kan ni gissa vad det kan vara?
Sen ska vi gå en härlig lång promenad i det fina vädret, det gäller att passa på nu när solen väl lyser :)
Hörs senare idag! POK!

Myskväll!

Ikväll har jag haft myskväll med min fina vän Sofia, vi har kört en massa bil, surrat och varit hemma hos min mamma och papppa, hann även förbi Emma för att säga hej och beskådat en fel backning ;) Nu är jag helt slut så ska bara snabb duscha innan jag lägger mig i sängen med min bok och inväntar john blund (: GODNATT!
Jag och fina Sofia i vintras.

Skydda din display

Det här är någonting alla borde göra, jag skulle ha gjort det från första början för nu är det redan försent.
På kameran, mobilen, ipoden osv.. Det är bus enkelt, klipp bara till storleken du behöver och fäst den på displayen,
så är den skyddad. Jag köpte mitt på Clas Ohlson för 39 kronor med tre exemplar.

Kan drömmar styras?

Godmorgon!
Idag är faktiskt en morgon jag kommer ihåg vad jag drömt.. Jag har drömt om en person som har betytt massor för mig men vår vänskap slutade i kaos för inte alltför länge sen. En vän som jag alltid kunde komma till, som alltid lyssnade på mina bekymmer och glädjetjat. En vän som jag nu på senare tid känner en viss saknad till. Pga mycket så varken pratar eller ses vi. Det är bäst så och det ska stanna så. Den vänskapen kommer inte finnas igen.
.
Men igår när jag satt hemma hos My så kom vi in på just detta kaoset som allt slutade med.. Och jag berättade att eftersom det inte gynnar mig att snacka skit om varken henne eller någon annan så gör inte jag det. Och trotts att denna vän gjorde så jävla fel så saknar jag henne som den vän hon var för mig, innan allting. Hon vet inte om det och det är inte heller nånting jag kommer säga, utan det kommer stanna här. Det är ju nästan en självklarhet att man saknar någon som betytt mycket och som försvunnit ur ens liv. Men hur kommer det sig att jag tänker i banan om att hon var sårad? Att det kanske hade kunnat gå annorlunda till.
.
Men nu känner jag själv att det får stanna där. Jag svävar iväg.. Vet inte egentligen vad jag ville komma fram till med detta.. Jag saknar henne, ja. Och av alla jag nu valt bort ur mitt liv är hon i stort sett den enda. Men iallafall - Eftersom jag nu tänkte & pratade lätt om henne igår, Har det att göra med att jag drömde om henne inatt?
.
.
.
Nu ska jag iväg på morgonmöte & sedan ringa lite samtal :)
Vi hörs senare! Puss & Kram ♥

Vart köper man lycka?

Nu ikväll när jag kom hem från My och satte mig ner i soffan för att läsa bloggar och kolla mejl i vanlig ordning så såg jag reklam texten "Lycka är ingenting man kan köpa för pengar" och då slog tanken mig - stämmer det?
Jag menar här kan man ju resonera helt annorlunda sinsemellan. Men jag som känner mig lycklig med livet idag tillsammans med underbara vänner, min fina familj och ett förhållande med pojkvännen jag älskar. I väntan på att få hämta våran valp, håller på att utbilda mig till undersköterska, bor i min egna lägenhet där jag trivs som fisken i vattnet samt att jag själv vuxit så mycket inom mig själv senaste månaderna sedan jag kom till insikt med så himla mkt.
Det är min lycka, och den går inte att köpa.
.
Samtidigt som det sitter någon hemlös på tunnelbanestationen i Stockholm som inte har en krona till övers, går omkring i trasiga kläder, ingen äkta vän eller kanske ingen familj. Denne tycker säkert att lycka går köpas. Tänk er själva om denne fick en massa pengar att köpa boende, mat och kläder för.. Tror ni inte då att denne skulle vara lyckligare? Till och med lycklig.
.
Sen finns ju även citatet "Att välja lycka" men det är ju ingenting man kan välja i den hemlöses fall på samma sätt som i mitt. Jag valde ju lyckan genom att gå ifrån dem sämre delarna i mitt tidigare liv exempelvis större delen av mina vänner,. Men hur ska då den hemlösa kunna välja lycka?

Torsdag!

Hej mina fina!
Tiden bara springer iväg ju, redan torsdag. Längtar så mycket tills nästa vecka och veckan därefter så tiden får gärna springa för mig ;) Har ringt några viktiga samtal nu på morgonen & svarat på en del mejl.
Så snart ska jag ta min cykel och cykla till biblioteket och hämta ut en bok jag beställt som hade kommit.
Sen ska jag försöka plugga en massa också innan jag och Sofia sticker iväg för träning.
Vi hörs senare, ha en bra dag! Puss & Kram ♥

Godnatt

-
Såhär blev färgen, översta bilden med löshår i och nedersta utan. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köra med eller utan. Vad tycker ni?
Blev inte så mycket gjort ikväll med varken städning eller plugg, hann däremot förbi Ica och hämta mitt paket med lamporna och "fågelburen" som jag ska hänga upp i sovrummet med ljus i, bilder HÄR. Allting var mindre än vad jag tänkt mig men det blir bra iallafall. Sen har min underbara pappa varit här och fixat mitt batteri till bilen så nu har jag min egna igen, skönt. Ska ta och avrunda kvällen nu, tända ljus i sovrummet och läsa ur min bok tills jag somnar :)
Godnatt fina ni!
Jag saknar min loverboy megamkt! ♥

Svarthårig husmor

-
Det blev inte att ringa alla samtal jag hade tänkt, heller inte att städa så mycket. Men Sandra kom förbi och färgade håret på mig så nu är man svart hårig igen (bild kommer), skönt då var det problemet ut världen ett tag iallafall ;) Tack babe! ♥
.
När hon hade åkt hem så ställde jag mig i köket & agerade husmor, lagade middag bestående av lax, potatis med potatiskrydda (ett måste) hollandaise sås och "sallad" med feta ost, lök & tomat - mums!
Till efterätt har jag gjort chockladbollsdeg som jag ska rulla om ett tag blev bara så mätt & orkeslös nu :)
.
Medans jag väntar på att återfå min kraft så ska jag ta cykeln och hämta ut mitt paket från Jotex som kom idag, så jag slipper gå ut mera idag. Då kan jag ta tag i städningen, plugget och mina chockladbollar sen ;)
Hörs lite senare, KYSS!

Nya skor

200:- från H&M - Jag älskar dem! :)

Tidsinställda inlägg?

När jag nu håller på med mitt och bloggen hamnar lite åt sidan vore det ju bra att kunna tidsinställa en del inlägg.
Någon som vet hur jag går till väga med det & är villig att hjälpa mig? :)
-

Vilken kick start till morgon

Hemma igen. En timma hos sjukgymnasten och en timma på korpen. Sjukgymnasten gick bara bra, han såg mina felställningar, min skolios (?), vart jag var spänd och vilka muskler som klämdes osv.. Har fått hem ett program jag skulle börja gå igenom lätt här hemma för att sen åka tillbaka nästa vecka och få någon slags behandling och fortsatt träning. Två träffar är inbokade så får se hur det blir efter dom. Han var helt säker att smärtan kunde minskas men han trodde även att detta var nått jag skulle förbereda mig på att behöva leva med. Så nu hoppas jag mest på att mesta smärtan ska försvinna. Ska ta och ringa mitt försäkringsbolag senare under dagen.
.
Nu väntas en dunder frukost, det lär behövas efter denna kick start. Gud så härligt det är att starta mornarna såhär :) Sen ska jag fortsätta städa, plugga och ringa en del andra samtal också.
Trevlig dag, vi får hoppas det klarnar upp & blir liknande väder som igår :)
Fulle rulle - det gillar vi!

Godmorgon

Jag tog mig upp iallafall :) Fick göra ett litet knep igår att inte kolla på klockan hur länge jag läst för på nått sätt så blir det alltid svårare att somna när jag vet hur många timmar jag kan sova. Har varit en bra natt också, vet att jag drömt en del bänga drömmar men inget jag minns ;p
.
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hit med bilen (har fortfarande inte laddat mitt egna batteri) så jag kan börja åka mot min sjukgymnast. På tal om sjukgymnastik och anledningen till att jag är där.. Så ringde även polisen igår och uppdaterade mig om utredningen. Snart kanske det får ett slut så jag kan lämna det här helt och hållet bakom mig. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om dom fälls eller inte, det kommer inte ändra min syn på dom. Jag vill helst bara slippa se eller höra om dom. Dom finns inte. Inte någon av er.
.
Nu ska jag sticka iväg :) Trevlig dag!

Håll tummarna

Kom hem för ungefär en timma sen, har varit och hjälpt min fina vän Emma att städa hennes lägenhet. Det brann nämligen där för några veckor sen och nu har dom renovera klar så hon skulle få städa och flytta in. Det blev inte så mycket mera än fixa alla kläderna och dammtorka av en byrå och tv bänken. Diana kom och gjorde oss sällskap så vi fastnade i en massa surr istället :) Mycket trevligt!
.

Hade tänkt göra en tidig kväll ikväll, ska ju upp redan före halv sju. Så lägger mig och läser min nya bok nu så somnar jag förhoppningsvis inom kort :) Håll era tummar, för det lär ju ta ett tag med tanke på att jag sov till tolv imorse ;p
Sovgott mina kära! Puss och kram!

Storstädning

Detta är vad jag fördriver tiden med. Har just dammsugit och diskat. Nu är det dammtorkning som gäller.
Jag saknar dig..

Dagens outfit!

Jeans - Gina
Sjal - Glitter
Jacka - MQ
På begäran av er kommer ibland dagens outfit upp på bild, dem flesta dagarna orkar jag inte ta på mig nått speciellt, utan mera bekvämt. Är dock riktigt kass på att fotografera så ni får helt enkelt nöja er såhär tills jag blivit bättre, om jag nu blir det vill säga ;>

Hårfärgning

För inte allt för länge sedan gick jag ju i planerna om att färga håret, byta färg eller behålla den dåvarande. Det blev då en mörkare nyans men utväxten borta. Nu är denna eländiga utväxt tillbaka så what to do?
Jag köpte en svart färgning när jag och Sofia var på stan ihelgen och jag har ju varit svarthårig tidigare så vet om att jag trivs i det. Faktiskt så tycker jag dessutom det hör till nu när kallare tider närmar sig.
MEN (det finns alltid ett men) jag trivs och älskar färgen som jag har nu ;p (bilden nedan) Så - Svart eller den nuvarande?
.
.

Ser ni förresten vad långt hår jag börjat få? :)

15 timmar

Somnade på soffan igår vid nio och vaknade upp elva, gick då bara över till sängen och sov vidare tills idag när telefonen ringde vid tolv. Femton timmars sömn, men som jag behövde det! Nu känner jag mig utvilad och fit for fight igen. Gäller bara att komma i säng tidigt ikväll också för imorgon klockan sju drar sjukgymnasten igång, äntligen kanske smärtan lättar och sveket från dig försvinner för nu är det bara smärtan kvar innan hela du är borta :) Så härligt!
Ska göra mig någon frukost/lunch nu och sedan ut på en powerwalk, härliga sol!
.
.
Från en fika förra veckan

Slutkörd

Gud så effektiv jag känner mig. Har hunnit med massor idag, skönt. Har däremot fortfarande inte sovit någonting men ändå kört en timmas pass på korpen nyss så känner mig bokstavligt talat d ö d. Orkar inte hålla på att springa upp och ner till tvättstugan ikväll så det lämnar jag över till en annan dag. Har just ätit upp min favorit macka som jag var och handlade till efter träningen. Så nu ska jag duscha och sedan bosätta mig i soffan resten av kvällen med tända ljus, mina nya böcker som kom idag och tvn. Sovgott för DET kommer jag göra ;-)
.
Glöm inte lämna namn förslag på lilll tiken vi ska hämta ;>
KYSS!

Överlycklig!!


Pratade just med en uppfödare i telefonen och nu är det klart - Vi ska bli hundägare igen :)
I slutet av september åker jag upp mot Kiruna för att hämta hem den lilla skönheten.
En blandning mellan Bordercollie och Lapphund.
Är så himla glad, äntligen har vi nog hittat den rätta :))
.
Så nu får ni hjälpa mig med gulliga tik namn, kom igen allt uppskattas!
.
.

The back-up plan

.
.
Under min vakna natt valde jag att se denna film. Och jag säger bara fem ord - Jag älskar den! Se den!
Helt magisk film & en så Sandra film :)
HÄR kan du läsa om den.

Solen skiner

Så himla härligt, en timmas promenad med solen i ögonen och Lars Winnerbäck i öronen :) Vilken kick start på morgonen! Känner mig på topp humör och även fast några gäspar har smitit förbi så är jag glad och pigg. Nu ska jag dra igång dagen med att plocka undan här hemma och ringa en massa samtal och svara på alla mejl jag skjutit på innan jag sticker iväg på morgon möte.
Ha en trevlig dag!

På tiden att vända dygnet

Eftersom jag fortfarande inte somnat så bestämde jag mig för att inte sova nått alls nu inatt och istället lägga mig tidigt ikväll så jag vänder tillbaka dygnet. Dagen blir så mycket effektivare av att stiga upp tidigt och lägga sig i tid. En god natts sömn gör så mycket mer än man tror. Det behövs mer än väl nu när jag ska fokusera så mycket på skolan och tagit upp träningen igen. På tal om det så börjar våran monstervecka idag som innebär tio pass på korpen i veckan, men det gillar vi :)
.
Klockan börjar närma sig halv sju nu så jag tror jag ska stiga upp ur sängen och ta mig en stadig frukost och ge mig ut på en promenad, mitt morgonmöte är inte förens klockan elva idag så det gäller att fördriva tiden tills dess. Jag har inte problem alls att vara vaken ett dygn så länge jag är sysselsatt. Men så mycket som jag har att göra så ska det nog inte vara något problem. Och jag mår ju som bäst i fullfart som sagt, så bara att sätta igång :)
.
.
En svettig och äcklig jag efter ett pass på korpen. Som jag älskar att jag är igång igen :)

Min helg!

Pågrund av flera olika anledningar har det varit tyst här i bloggen under helgen, uppdateringen kommer nu och sedan är allt som vanligt igen :)
-
Fredag: Efter sjukhuset mötte jag upp Sofia för lunch och shopping. På kvällen blev det film och karra hos Sofia och som avslutning gled vi lite bil tillsammans med Jessica, skrattade, pratade gamla minnen och enbart mådde väl :)
Lördag: Startade jag och Sofia upp dagen med 1½ timma på korpen, ett riktigt bra pass. Kvällen spenderade vi hemma hos Zandra med hårfärgning massa surr och skvaller. Denna kväll avslutades också med att glida bil.
Söndag: Åkte jag till min kära mamma och pappa vid lunch-tid och kollade in deras "nya" vardagsrum, dom har nämligen renoverat alltihopa och som jag älskade det, blev super mega bra. Nästan så man vill flytta hem igen ;) Mamma hann hjälpa mig att plugga litegrann innan vi åkte och köpte bingolotter för att bosätta mig hos Sofia och spela. Tyvärr ingen vinst denna söndag, men nästa kanske :) Tog en kvällspromenad med Peter, Sofia, Jessica och Krille innan jag cyklade hemåt.
Tack alla inblandade för en mega bra helg! :)
.
.
Min fina vän Sofia på Cafét ifredags :)

Kissnödig

Godmorgon solstrålar!
Idag skiner solen lite, var härligt. Men det blåser som attans, vad tråkigt. Jag har ingen träningsvärk, lite synd :p Inatt har jag sovit gott, vaknade av mig själv där kring tio men låg kvar tills jag somnade om, det ångrar jag lite nu eftersom jag var betydligt tröttare när jag var tvungen att gå upp till klockan. Har drömt en bra dröm, men någon mer än jag som sällan minns vad dom drömt?
.
Sitter inlindad i min filt just nu och håller på kissa ned mig, får nämligen inte kissa förens jag kommer fram till sjukshuset, urinprover ska tas igen så måste hålla mig två timmar innan, jobbigt. Sen ska jag kila ner på mitt morgonmöte & dra igång dagen. Hård pluggning såhär innan helgen :) Längtar så mycket tills man är klar!
.
Frukosten ropar! Trevlig dag!

godnatt

Det blev inget nagelfix, men jag har iallafall haft en dunder mysig stund i soffan efter duschen med tända ljus och mörk choklad :) Fastnade helt och hållet i bloggvärlden, kan älska att avsluta mina kvällar på detta viset. Att bara läsa andras bloggar och försvinna in i det en stund och inte tänka på sitt egna. Läser rätt många bloggar dagligen både kända bloggar, mina vänners bloggar och bara "vanliga bloggar" och just ikväll så fastnade jag i en relationsblogg.
Att relationer är så pass annorlunda vänner emellan och kärleksrelationer. Jag har som tidigare nämnt, Avslutat många vänskapsrelationer rätt nyligt, både djupa och ytliga för att dem inte gynnat mig. Varför ska jag ha personer i min omgivning som knarkar? Som lever i skitsnackets bubbla? Som varken är ärlig eller bryr sig om mig? Som inte accepterar mig för den jag är? Som snackar skit om mig bakom mig rygg?
En sådan vänskap gynnar inte mig. Jag vill vara tillsammans med människor som får mig att må bra. Jag har mycket hellre få sanna vänner än en hel drös med falska idioter.
.
Jag är huvudperson i mitt egna liv lika väl som du är huvudperson i ditt liv. Jag väljer hur jag vill leva mitt, och du väljer hur du vill leva ditt.
Varför existerar då skitsnack? Varför går vi människor omkring och snackar skit om våra medmänniskor när det inte gynnar oss, utan säger mer om hur vi är som person än dem vi snackar om.
.
Jag är lycklig! Jag mår bra! Jag har brutit mitt mönster och valt lyckan!
Hellre ensam än i dåligt sällskap!
Åkte ifrån ämnet litegrann men hoppas ni förstod vad
jag ville komma fram till. Sköt ditt eget och skit i andras!

Jag saknar dig, jag saknar dig!

-
Två tonårsflickor springer över vägen efter bussen till skolan. De är tvillingar, enäggstvillingar. Den ena systern blir påkörd och dödad. Detta är berättelsen om Tina som blev kvar, tvungen att försöka stå upprätt i livet utan sin syster Cilla.
-
Jag läste den här boken när jag var tolv år gammal och minns den mycket väl. Nu i sommras fick jag veta av mina mamma att dom höll på göra film av den också, dessutom spelades vissa scener in på mitt hemkvarter också i vårat grannhus, filmen släppt på bio till vintern och jag kommer absolut gå och se den. Läs boken tills dess :)
.
.
Beställde även hem Blondinbellas bok. Jag beställer mina böcker HÄR, snabb och bra leverans utan frakt.
Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv. Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet. Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.

styrkemix

Kom just innanför dörren, har varit på ett pass Styrkemix tillsammans med min fina vän Sofia, är så himla härligt att jag äntligen kommit igång med träningen igen, hoppas det inte rinner ut ur sanden denna gång bara. Innan dess var jag och åt middag hemma med min familj och pluggade en skvätt. Nu ska jag plocka undan litegrann här hemma innan jag tar en dusch för att sedan mysa med tända ljus till en film medans jag fixar mina naglar.
Kan älska att hösten dragit igång, älskar när kylan börjar komma och det är mörkt om kvällarna så ljusen får tändas. Jag är en riktig sommar människa men mysmänniska är nog mitt andra namn.
-
En bild från surströmmingsfesten, min fina släkt.

1a September

Det slog mig tidigare idag när jag betalade in alla räkningarna att det är första September idag, alltså 26 dagar kvar tills min födelsedag och ytterligare en månad närmare mitt mål. Det känns bra. Idag har dock tankarna flygit på fritt, jag kom fram till att jag är nog ganska så rädd. Mina förhoppningar har varit så höga att jag är rädd att jag kommer bli besviken. Jag vet att jag kan allt med min vilja. Men vill partner nummer två det här lika mycket som jag? Jag ringde iallafall och bokade ett möte till till på Fredag så lite mera klartecken får jag då. Men gud vad jag hoppas på positivt besked! :)
.
My kom hit idag efter jag hade sorterat ut en massa kläder så hon fick ta med sig en del hem och jag tog en del av hennes. Sedan lagade vi köttbullar och makaroner till middag. Vi tog även en promenad längst grisan med hennes fina Elsa. Nu ska jag försöka sova i hopp om god sömn, imorgon väntas plugg..
.
Jag och My med ansiktsmask igårkväll ;)

Till salu

-
Jag har länge nu velat byta säng, så nu har jag tagit tummarna och röven och bestämt mig för den nya jag ska införskaffa. Säljer därför nu denna här ovan tillsammans med två tillhörande nattduksbord. Allting är i fint skick och jag hade tänkt mig en 1000 lapp för allting.
Skriv en kommentar här under vid intresse eller kontakta mig :)

Utrensning

Eftersom jag nu under senaste tiden rensat bland mina vänner, bekanta och falska människor. Även min hem inredning och möbler så tar jag idag tag i garderoben. Har en hel del gammalt, för stort, för liten och massor som inte används som ska bort. Ut med det gamla och in med det nya.
Är riktigt mycket, så jag har vad jag gör.
-
Här är bara en del i min klädkammare & då återstår dem andra delarna och alla garderober, byrå lådor, skohyllor samt förrådet, högarna på golvet och resväskan som fortfarande inte är upp packad ;)
RSS 2.0